er79 כתב:איך לעזאזל הת'רד הזה לשבעה עמודים
dedication
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:רועי מרום מכחיש בתפוז שהוא כתב את התגובה המסריחה, מצחיק, מישהו אמור להאמין שמישהו מהמשרד נכנס לו לפייסבוק וכתב "תגובת אובססיביות כלפי צהבת וגולשיה" שכל כך אופיינית לו בעצמו?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:רועי מרום מכחיש בתפוז שהוא כתב את התגובה המסריחה, מצחיק, מישהו אמור להאמין שמישהו מהמשרד נכנס לו לפייסבוק וכתב "תגובת אובססיביות כלפי צהבת וגולשיה" שכל כך אופיינית לו בעצמו?
לא שווה התייחסות כל העניין
לא יודעת מה איתכם, מאוד טוב לי עם המשפחה היחסית מצומצמת (ולא מתפקדת) שיש לנו פה, ואני לא יודעת כמה אנשים פה פעילים בפורומים אחרים אבל הפורום שלנו עם כל השכונתיות שיש פה לפעמים הוא ממש נס מבחינת חומר האנשים בו (גם אם לא תמיד מסכימים והטונים עולים קצת)
מלחמת הפורומים הזאת ממש לא מעניינת אותי, שיכתבו מה שהם רוצים עלינו ואנחנו נמשיך לעשות כיף פה
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:רועי מרום מכחיש בתפוז שהוא כתב את התגובה המסריחה, מצחיק, מישהו אמור להאמין שמישהו מהמשרד נכנס לו לפייסבוק וכתב "תגובת אובססיביות כלפי צהבת וגולשיה" שכל כך אופיינית לו בעצמו?
לא יודעת מה איתכם, מאוד טוב לי עם המשפחה היחסית מצומצמת (ולא מתפקדת) שיש לנו פה, ואני לא יודעת כמה אנשים פה פעילים בפורומים אחרים אבל הפורום שלנו עם כל השכונתיות שיש פה לפעמים הוא ממש נס מבחינת חומר האנשים בו (גם אם לא תמיד מסכימים והטונים עולים קצת)
מלחמת הפורומים הזאת ממש לא מעניינת אותי, שיכתבו מה שהם רוצים עלינו ואנחנו נמשיך לעשות כיף פה
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:רועי מרום מכחיש בתפוז שהוא כתב את התגובה המסריחה, מצחיק, מישהו אמור להאמין שמישהו מהמשרד נכנס לו לפייסבוק וכתב "תגובת אובססיביות כלפי צהבת וגולשיה" שכל כך אופיינית לו בעצמו?
+100
הפורום הזה הוא מדהים בעיניי...החומר האנושי פה ורמת התוכן מהגבוהות שיש לדעתי..ולאו דווקא בצד הספורטיבי פורום שכונה מדהים לא פחות.
אני חבר בפורום צהבת ואני גאה בזה! מי בא למצעד?
מקאדו 3 כתב:את האמת ? אין לי בעיה עם רועי מרום אבל לא הייתי פה כשהוא היה ואין לי מושג מה קרה איתו , אולי מישהו יכול להסביר סתם בשביל הסקרנות ?
הוא לפעמים פוגע ולפעמים לא כמו כולם מה שכן הסגנון שלו קצת בוטה לפעמים אבל לא משהו שאין גם פה ...
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:הייתה איזה דפיקת לב מזורזת ולהלחיץ כופרים אחרים זה לא יפה
אבל זה איבד מהאמינות תוך שנייה תכלס כי זה הת'רד היחיד שדיבר על זה, לא במלפפונים, שום דבר.
זה בגלל שאתה כופר וזה עושה אותך יותר חכם מכל האחרים
מקאדו 3 כתב:אני חושב שהתרד הזה יכנס לפינתאון , 8 עמודים על משהו שלא קרה .
גאון מי שהמציא אותו ...
Asf כתב:אור, מה אתה חושב על אשת המסתורין שפתחה את הת'רד?
MTA2311 כתב:Asf כתב:אור, מה אתה חושב על אשת המסתורין שפתחה את הת'רד?
מצחיק שאתה שואל, בדיוק חשבתי לעצמי שהיא די אובר רייטד אשת המסתורין הזאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים