yarinsaky כתב:מאז תחילת העונה אני רואה את משחקי מכבי באינטרנט בלי לשמוע את השדרים והפרשנים, אני מעדיף לשמוע מוסיקה במקביל.
לכן דעתי לא מושפעת משלח או מישהוא אחר. ממה שאני רואה בינתיים משאייר זה שקשה לו מאוד כשהכדור לא בידיים שלו. הוא פאסיבי מדי בתור
sg ולא נע מספיק כדי לקבל כדור וגם לא דורש אותו. . אולי מדובר בחוסר ביטחון, אולי לא. חדירות לא ראיתי ממנו בכלל, אבל אולי פספסתי.
חושש ממגע ? לא יודע.
לפחות הקליעה שלו נקייה ויפה בספוט אפ שוט וכאן לא רואים פגיעה שהייתה יכולה להיות כתוצאה מפציעה ברשתית.
(השאלה אם זה מה שהוא יכול להציג כרגע, רק תכונה של ספוט אפ שוטר. לפחות פוטיציאלית יש לו הרבה יותר. )
יכול להיות באמת שלבלאט לא תהיה ברירה אלא להעביר אותו לעמדה 1 ולתת לו לרכז, כדי לתת לו יותר ביטחון במשחק שלו על חשבון אוחיון. אוחיון יחסית לא רע עד כה, אבל יש לו לימיט של כישרון התקפי מאוד מוגדר( ומוגבל) בעוד שלשאייר יש פוטנציאל גבוה בהרבה.
אני חושב שיקח לו עוד לא מעט זמן עד שיהיה גארד מוביל בירוליג, אם בכלל. זה לא יקרה ביום אחד. בינתיים נצטרך הרבה סבלנות.
זה די נכון. הבעיה שלו, בעיקר בהתחלה, זה חוסר בטחון, וזה בסדר גמור. נראה שהוא כבר עבר את זה, השתלב, ולאט לאט נכנס לעניינים, והתרומה שלו עולה.
תנועה הוא דווקא עושה, הוא לא מקבל מספיק את הכדור... חדירות אף פעם לא היה הצד החזק שלו, אבל באחד המשחקים בגביע צ'אנס, הוא עשה איזה חדירה יפה ומסר כדור יפה מאוד לאחד הגבוהים, הנדריקס אם אני לא טועה, שסיים את זה לבד מול הסל.
נקודה שלא מספיק נוגעים בה, זה ההגנה. הוא מראה עד עכשיו הגנה טובה מאוד, שלא לומר מצוינת. קשוח מאוד, מזיז מצוין את הרגליים, שומר חזק ופיזי, ולא מפסיק לרוץ בהגנה. הוא גם די ארוך, וזה נותן לו יתרון בחטיפות. נדמה לי שהוא חטף כמה כדורים בזכות האורך שלו.
סך הכל הוא נראה בסדר. מי שציפה שתוך שבועיים הוא יקרע את אירופה ויתפוס מקום בחמישיה חי בסרט. הוא ישתלב לאט לאט, ילמד את הכדורסל האירופאי, ויהיה בסדר. כל ההתעסקות סביבו קצת מוגזמת... בכל זאת, הבחור עבר 4 שנים אצל מייק ששבסקי, והביא את הקבוצה שלו עד לאליפות המכללות (שהוא קלע בגמר 5 מ5 מ3). כדורסל יש לו, בוא ניתן לו להשתלב, לאט לאט. לא צריך לעקוב אחרי כל צעד קטן ולהפוך כל החטאה לאינדיקציה מה היכולות שלו...