הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם V3

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יולי 2015, 14:45

מכבי צריכה את רנדל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יולי 2015, 14:45

MTA2311 כתב:מכבי צריכה את רנדל.

רנדל היה יכול להיות מושלם ליד ארצג.
טעות איומה של דני פדרמן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל2 » 30 יולי 2015, 14:53

אם אפשר להביא את ארצג, חובה להביא.
השחקן הכי טוב ביורוליג העונה, מקווה שהפוטנציאל שלו יתממש כאן
wannabe שמואל1
שמואל2

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יולי 2015, 15:18

LIAV10 כתב:אני חושב שמכבי צריכה שחקן כמו לורנס רוברטס (אבל לא הוא, מישהו צעיר יותר), שבעיקר יקח ריבאונדים בחסד, ישחק הגנה וישחק מתחת לטבעת, אבל שלא יהיה עד כדי כך נגר ויוכל לשחק 4, זה בא הכי טוב ליד פבראני.
למישהו עולה לראש?

קורי ג׳פרסון- כתבתי עליו באשכול הסקאוטינג.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 30 יולי 2015, 15:38

LIAV10 כתב:אני חושב שמכבי צריכה שחקן כמו לורנס רוברטס (אבל לא הוא, מישהו צעיר יותר), שבעיקר יקח ריבאונדים בחסד, ישחק הגנה וישחק מתחת לטבעת, אבל שלא יהיה עד כדי כך נגר ויוכל לשחק 4, זה בא הכי טוב ליד פבראני.
למישהו עולה לראש?

ובשביל מה החתמת סנטרים? בשביל היופי?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 אוגוסט 2015, 13:36

טוב שנזכרתם: על היערכות מכבי תל אביב לחוק שמחייב רישום בני 25
ההיערכות הלא רצינית של מכבי תל אביב לחוק הצעירים מלמדת עוד משהו חשוב על הניהול במועדון. בלוג הקיץ של שי האוזמן מפנה אצבע מאשימה. וגם: ההארה של ברצלונה וגל מקל הספרדי

http://sports.walla.co.il/item/2877753 (שי האוזמן)

ללא ספק התנהלות חובבנית בנושא הזה, ולאורך כל הקיץ היה אפשר להבחין בכך. אמנם חוק דבילי שכל מטרתו היא להגביל את מכבי, אבל הוא מצליח בעיקר בזכות היערכות אפסית של ראשי מכבי לאורך השנתיים האחרונות. מה שנקרא עם הראש בקיר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 אוגוסט 2015, 18:55

כתבה מאפריל שיכולה להסביר דבר או שניים לגבי הגדלת התקציב: http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001030865

מכבי ת"א כדורסל בוחנת: הגדלת התקציב במיליוני דולרים
התוכנית, במסגרתה הבעלים יזרימו הון שיגדיל את התקציב לאיזור ה-25 מיליון דולר - נועדה לאפשר למועדון להתמודד על השחקנים היקרים ביבשת; הובאה לדירקטוריון על-ידי דייויד פדרמן עוד לפני התבוסה לפנרבחצ'ה ביורוליג ■ החלטה ודאית ראשונה: פיני גרשון לא ימשיך כעוזר המאמן

נראה שההחלטה גובשה, או לפחות התחילה להתגבש, עוד לפני איבוד האליפות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אוגוסט 2015, 21:19

איך אני מתגעגע ל-4 כמו מוריס . פשוט החבילה המושלמת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוגוסט 2015, 21:20

yzafrir כתב:איך אני מתגעגע ל-4 כמו מוריס . פשוט החבילה המושלמת...

כבר אין כאלה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 03 אוגוסט 2015, 01:16

תמונה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 אוגוסט 2015, 10:08

מתוך הביביתון:

אלי סהר ואבי סגל כתב:"יש לנו חוב לסגור"
לראשונה מאז אובדן האליפות, מאמן מכבי ת"א, גיא גודס, מדבר בראיון מקיף • "הייתי בכל הסרטים, העונה היתה הסרט הכי קשה" • "לא שקלתי להתפטר" • על הפציעות: "בכל פעם שהרופא היה נכנס לחדר ההלבשה, היתי שם ידיים על הראש" • ומצהיר: "מגיע לעונה עם הרבה יותר ביטחון מהעונה הקודמת"

קיץ קשה עבר על מאמן מכבי ת"א גיא גודס. זה החל באובדן האליפות בעקבות שלושה הפסדים רצופים להפועל אילת, נמשך בניתוח שעבר ברגלו והסתיים בכך שהנהלת המועדון החליטה לחתוך את הצוות שאיתו עבד העונה.
בראיון מקיף ראשון מאז אובדן האליפות מספר גודס על מה שעבר עליו. "הייתי בכל הסרטים, אבל העונה החולפת היתה הסרט הכי קשה," אמר המאמן הצהוב ל"ישראל היום," "ברוב המצבים הצלחנו להתמודד ולאלתר, עד שבסוף כבר הגענו על הגחון. אם לא היו לנו את כל הפציעות, אני לא חושב שהיינו מאבדים ככה את האליפות, שכן כבר בשלב מוקדם חששנו איך נגיע לסוף בצורה שכזו. חשוב להבין שכל פציעה גוררת אחריה עומס על מישהו אחר.

"עוד בברזיל (בגמר הגביע הבין-יבשתי,( אבי קובלסקי מאמן הכושר אמר לי 'אני לא רואה סוף טוב, כי כל פציעה מובילה לעוד פציעה וקשה לאזן ככה את הכוחות.' לכן, כשהיינו בשיא אחרי הניצחונות על ריאל מדריד וברצלונה והיתה אופוריה, נאלצתי להרגיע את כולם. אמרתי 'חבר'ה, תרגיעו,' כי ידעתי מה הבעיות שלנו. הגעתי למצב שכל פעם שהרופא היה נכנס לחדר ההלבשה, הייתי שם את הידיים על הראש ושואל מי נפצע עכשיו."

אם היו מביאים לך ישראלי נוסף, היינו מדברים אחרת היום?
"אף אחד לא היה מוכן לשחרר ישראלים בעידן החוק הרוסי. מישהו אמר לי 'אם תיתנו לי כסף, מה אני אעשה איתו? אין לי את מי להביא במקום מי שתיקחו.' חיפשנו בנרות ולא מצאנו, כולם צריכים את הישראלים. אפילו ניסינו להעביר את דני רובין מגליל עליון והם סירבו."

היית מופתע שאילת ניצחה אתכם בשלושה משחקים ברציפות?
"אחרי ההפסד במשחק השלישי אמרתי לעצמי שאנחנו בצרות, כי ידעתי מה החסרונות שלנו ואילת עלו עליהם. איבדנו ביטחון, הם צברו ביטחון וכל המומנטום השתנה. הייתי בחשש גדול אחרי ההפסד ההוא, ולצערי החששות התאמתו. הטעות הגדולה שלי היתה במשחק השלישי, כשהלבשתי את ג'ו אלכסנדר ולא את מרקז היינס, היינו חייבים עוד גארד. הלכתי על אלכסנדר כי כבר הבטתי קדימה לגמר אפשרי נגד ירושלים, וזו היתה האפשרות האחרונה שלי לשתף אותו. בדיעבד, במצב שלנו אסור היה לי להסתכל אפילו סנטימטר קדימה. יכול להיות שההחלטה הזו שינתה את הכל."
הפסד האליפות הוא כישלון אישי שלך?
"אני בראש המערכת ואני לוקח את זה עלי, אבל היו דברים בלתי נמנעים. הייתי לוקח את זה ככישלון גדול יותר אם היה סגל מלא ובריא."

לפני שלושה שבועות קם גודס, ומכל הצוות המקצועי שעבד איתו לא נשאר אף אחד. הסכסוך בין פיני גרשון למנהל הקבוצה ניקולה וויצ'יץ' גבה גם את פיטוריו של מאמן הכושר קובלסקי אחרי 25 שנות עבודה במועדון, ואחרי שהכריז שאלון שטיין ימשיך עונה נוספת התבשר גודס שגם שטיין לא ימשיך. בשפה הבנקאית פירושו שהאשראי של גודס הפך למוגבל. מאוד.

למחרת אובדן האליפות אתה קם לבוקר אחר עם ציטוט באחד האתרים שוויצ'יץ' אומר שצריך להחליף אותך.
"ניקולה אמר לי שהוא לא אמר את זה, ומבחינתי לא התייחסתי לזה. אני מספיק מנוסה לדעת איך הדברים האלה עובדים, איך עושים בעיתונות 'פריש מיש' ואיך כל אחד יש לו את האנשים שלו."

עד כמה המחלוקות מסביבך השפיעו עליך?
"בי זה לא פגע. כל הזמן התעסקתי באיך לפתור את הבעיות שלנו ולהביא את הקבוצה בכושר הכי טוב. לא התעסקתי בשום בעיות מסביב ולא רציתי להיכנס למקומות שאחר כך לא ברור איך יוצאים מהם."

השילוב בינך לבין גרשון עבד היטב רוב העונה.
"פיני יצא סופר גבר. ישבנו בתחילת העונה והוא אמר לי 'אתה מוביל את הכל ואני מאחוריך במה שצריך, עוזר לך בכל דבר שצריך.' הוא היה כלפי הכי לויאלי שיש."

האם זה לא חוסר אמון בך שמפטרים את עוזר המאמן שלך ואת מאמן הכושר?
"ניסיתי לשנות את רוע הגזירה. דיברתי עם כל ההנהלה, הם חשבו ואחרי שבועיים הודיעו לי שזה מה שהוחלט."

ולא חשבת שאולי זה סימן שלא רוצים גם אותך?
"אם היו רוצים להגיד לי ללכת הביתה, היו אומרים. אני לא חושב שזה היה סימן או רמז. אתם יודעים את מי בלאט רצה במכבי? את דן שמיר. ההנהלה החליטה שזה יהיה אני. גם בלאט הגדול לא קיבל כל מה שהוא רצה במכבי."

לא עברו לך מחשבות בראש?
"לא שקלתי אפילו לשנייה להתפטר. זו לא סיטואציה נעימה, אבל אין מה לעשות. נגיד שאני בא אליהם ושם את המפתחות, מה אז? הייתי מראה לכולם כמה גיבור אני"?

זה נראה שאתה מגיע די חלש לעונה הקרובה. עם אשראי מאוד מוגבל.
"להפך, אני מרגיש שהיום אני בא חזק יותר. תחשבו באיזה מצב הגעתי בעונה שעברה - פעם ראשונה כמאמן ראשי ביורוליג, אחרי ארבע שנים שלא הייתי מאמן ראשי ואחרי שמכבי זכתה ביורוליג. בפירוש את העונה שעברה התחלתי עם הרבה פחות ביטחון מאשר את העונה הזו. היום אני עם 80 משחקים שניהלתי עם אחוזים טובים. לצערי, תמיד זוכרים את הסוף. תראה את ירושלים - הם עפו מהיורוקאפ, הפסידו את הגביע ובסוף לקחו אליפות ואמרו שזו העונה הכי גדולה אי פעם. הזיכרון של כולם קצר, לטוב ולרע. אני מגיע העונה עם המון מוטיבציה להצליח ולבנות את הקבוצה הכי חזקה שאפשר, כי יש לנו מחויבות וחוב לסגור מהעונה שעברה."

אם היית אוברדוביץ' היית נוהג אחרת.
"אני לא במעמד של אוברדוביץ.' אם היו לי 20 מיליון דולר בבנק אולי הייתי יושב בבית והולך לדוג."

צוות זה הדבר הכי חשוב למאמן. יהיה לך בכלל אל מי להסתכל אחורה העונה?
"בהחלט. יהיה שם אבי אבן, שזה לא מישהו זר, אנחנו מכירים מצוין וסומכים אחד על השני. השני יהיה רפי בוגטין, שאני מכיר טוב הרבה שנים." גודס מאמין שמכבי בונה קבוצה חזקה, אבל ישנם לא מעט קשיים - מיעוט שחקני הגנה ובעיות עם החוק הרוסי, מאחר שלמכבי אין גבוה ישראלי דומיננטי ואחד הישראלים יצטרך לשבת על הספסל מדי שבוע. "להפך, זו פריבילגיה," הבהיר גודס. "עדיף הרכב עמוק מאשר להיקלע לסיטואציות שהיינו בהן. אסור לשכוח שפניני ולנדסברג מחלימים מפציעות. חוץ מזה תהיה לי האופציה להלביש רק ארבעה זרים ואת כל הישראלים. תהיה כאן עוד אופציה משמעותית."
ירושלים זו לא אלופה לרגע.
"אין ספק שירושלים בהתנהלות ובהוצאת הכספים היא יריבה חזקה ביותר. יש כאן הוצאת כספים מטורפת, שלא נופלת ממכבי מבחינת שכר שחקנים. יש כאן מישהי שמתחמשת, התקציב שלה גדל משנה לשנה והיא מאיימת על התארים. זה ללא ספק מצב חדש עבורנו, יש אתגר ונצטרך להתמודד איתו."

פארגו, שהיה הפייבוריט שלך, שוחרר מיידית כמעט בלי היסוס בסוף העונה.
"השאלה היתה אם מממשים עליו את האופציה, ואז זה היה בא על חשבון שחקנים אחרים בגלל השכר הגבוה. לקחנו החלטה מסוימת לשנות כיוון, הלכנו על רוצ'סטי, וברור ששניהם לא הולכים יחד. יכול להיות שהוא שילם את המחיר על סיום העונה, למרות שלדעתי הוא לא אשם ואמרתי לו את זה. הוא סבל מאוד מהעובדה שלא היתה לו עזרה, החלופה (היינס) היתה לא טובה וחסרת ביטחון, ולעיתים הייתי חייב להשאיר אותו על המגרש כשהיה פחות טוב וזה פגע בו."

למה בראיין רנדל לא נשאר במכבי?
"זו היתה אחת ההחלטות הכי קשות שהיו לנו מזה הרבה זמן. החלטנו לבדוק עוד אופציות, ואם דברים לא יסתדרו, לחזור לרנדל. כשחזרנו אליו כבר היתה ההצעה של לוקומוטיב קובאן ואיתה לא היה אפשר להתמודד כלכלית. פספוס? ימים יגידו."

דראגאן בנדר יהיה בקבוצה בעונה הבאה?
"עוד לא ידוע, זה תלוי אם נביא עוד שני זרים או רק אחד. בעיקרון שחקן צעיר עדיף שישחק 30 דקות במשחק ולא פעם ,10 פעם 15 ופעם בכלל לא."
ובינתיים יש לך קבוצה טובה, אבל כבר ניכר שיש לה בעיה בהגנה.
"בגלל זה שני הפורוורדים הזרים שאנחנו מחפשים להשלמת הסגל צריכים להיות עם תכונות הגנתיות. הכוונה להביא עוד שני שחקנים, ההנהלה עומדת מאחורינו ואם צריך להוציא כסף מהכיס כדי לעשות את הקבוצה הכי טובה, הם יוציאו. כבר עכשיו אנחנו הרבה מעבר לתקציב, וזה עוד לפני שני הזרים החסרים."

איפה תהיה בעוד שנה מהיום?
"בקליבלנד (צוחק.(... אי אפשר לדעת עכשיו כלום."
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוגוסט 2015, 10:14

למה בראיין רנדל לא נשאר במכבי?
"זו היתה אחת ההחלטות הכי קשות שהיו לנו מזה הרבה זמן. החלטנו לבדוק עוד אופציות, ואם דברים לא יסתדרו, לחזור לרנדל. כשחזרנו אליו כבר היתה ההצעה של לוקומוטיב קובאן ואיתה לא היה אפשר להתמודד כלכלית. פספוס? ימים יגידו."

ילדים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 10 אוגוסט 2015, 10:17

זהו ידעתי , ההפסד לאילת זה בגלל שהלבישו את אלכסנדר ולא את היינס הנהדר .

מביך ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 אוגוסט 2015, 10:17

לי מרגיש שיש וויכוח לגבי בנדר במכבי אבל כמובן שגודס לא יוציא את זה החוצה. גודס כמובן אומר שבנדר צריך לשחק הרבה, כלומר לא במכבי. בטח יש מישהוא שרוצה שהוא כן ישחק במכבי ואם הוא ישחק העונה אז גם לא מעט דקות.( ומישהוא ידאג לשבת לו על הראש בנושא זה ).
אם גודס נכנע גם בנושא זה אז חבל לו על הזמן.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 אוגוסט 2015, 10:18

טוב, אני לא רואה פורוורדים הגנתיים טובים בשוק.
ארל קלארק הוא הטוב שבהם, והפלא ראו איזהו פלא- הוא גם שחקן ההתקפה הטוב בשוק.
אפשר להביא אותו בבקשה?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 10 אוגוסט 2015, 10:20

עוד בברזיל (בגמר הגביע הבין-יבשתי,( אבי קובלסקי מאמן הכושר אמר לי 'אני לא רואה סוף טוב, כי כל פציעה מובילה לעוד פציעה וקשה לאזן ככה את הכוחות.

נו באמת...

אתם יודעים את מי בלאט רצה במכבי? את דן שמיר. ההנהלה החליטה שזה יהיה אני. גם בלאט הגדול לא קיבל כל מה שהוא רצה במכבי.

מעניין..לא ידעתי.. זה מציג אחרת את קבלת ההחלטה של עוזר המאמן..אם גודס בקשר טוב עם אבן ומראש ייתן לו סיכוי אולי יצא מזה טוב..

ההנהלה עומדת מאחורינו ואם צריך להוציא כסף מהכיס כדי לעשות את הקבוצה הכי טובה, הם יוציאו. כבר עכשיו אנחנו הרבה מעבר לתקציב, וזה עוד לפני שני הזרים החסרים

אבדנו- זו הכנה לכך שכבר לא יוציאו יותר מדי...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 אוגוסט 2015, 10:24

החציל האצטקי כתב:טוב, אני לא רואה פורוורדים הגנתיים טובים בשוק.
ארל קלארק הוא הטוב שבהם, והפלא ראו איזהו פלא- הוא גם שחקן ההתקפה הטוב בשוק.
אפשר להביא אותו בבקשה?

כל עוד לא חתם בשום מקום עדיין אפשר לפנטז. יש לו הצעות מקבוצות בח"ול אבל לא ברור ממי.

ירדת כבר מקורי ג'פרסון ?
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 אוגוסט 2015, 10:34

אין מה להשוות ביניהם. קלארק שחקן טוב בכמה רמות טובות ממנו.
קלארק שחקן שלם מבחינת יכולות המשחק שלו ויוכל לחפות על הרבה חורים שקיימים בסגל.
הוא גם באמת השומר הכי טוב שיש בשוק כרגע בעמדה 4.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 אוגוסט 2015, 10:39

האמת שגם אני האופטימי בד"כ חושב שלא סביר שנקבל יותר משחקן אחד עד תחילת האימונים ב 25 באוגוסט.( סך הכול עוד שבועיים ), מה יהיה אחר כך אני לא יודע, מי יודע מתי הוויכוח לגבי בנדר יגיע לכדי סיום.
אבל שקודם יחתום שחקן אחד.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 אוגוסט 2015, 10:57

מכבי יכולה להסתכל על ג׳ון הולמס מטקסס, שישחק במחנה האימון הקרוב של הלייקרס.
הוא רוקי, אבל הוא סטרץ׳ 4 ושומר מעולה בפנים ובחוץ.
כאמור, האופציות ההגנתיות מצטמצמות עד לרשימה כמעט לא קיימת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], מרסר ו־14 אורחים