גודס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

גודס

הודעהעל ידי קובי » 11 אוגוסט 2015, 01:38

דורש דיון נפרד לדעתי ומי שלא מאושר מזה שיעשה לי באן!

הושאר כאן מאמן שחתום במו ידיו על אימון הקבוצה והובלתה לשפל חסר תקדים במועדון ולשנה הגרועה לקבוצה מאז עידן האליפויות ב-1970.
אני דווקא תמיד חיבבתי את גודס - תמיד נחמד, מסביר פנים ומעל לכל - מאוד ישיר.
הוא לא איבד את התכונות האלו, אבל למדתי עליו שווינריות זה ממנו והלאה, שמכביזם - עם כל הרומנטיקה והקיץ' אומנם, אבל הוא פשוט רחוק מזה שנות אור.
זה שההנהלה השאירה אותו, זה כמובן בזיון מספר אחד. מה גם שמפטרים ומסלקים את כל מי שמסביבו ומשאירים את היס-מן על כסאו.
לא פחות בושה, הוא שגיא פשוט לא לוקח אחריות. אז נכון, שזה אולי באמת חלומות באספמיה לצפות ממאמן ספורט היום להתפטר (ע"ע אלי "לא עשיתי שום טעות" גוטמן, מאמן נבחרת ישראל) . ושוב, סלחו לי על הרומנטיקה, אבל איפה הימים של מאמנים שהיו לוקחים אחריות, של רלף קליין שהתפטר ב-95/6. קל וחומר אחרי כשלון חרוץ וחד כ"כ.

ועכשיו זה ממשיך עם ראיונות מביכים, ששוב מעמידים את גיא באור מאוד מאוד שלילי ומבחינתי ממש בלתי נסבל...
ראיון בידיעות אחרונות בו הוא מתבטא כך: "השנה שחלפה הייתה מיוחדת. מדובר בשנה לא רעה בכלל... בכל שבוע המהלכים במשחקים של מכבי נכנסו לטופ-5 של היורוליג...", כאילו שלמישהו איכפת ממהלכי היורוליג, אחרי סיום עונה מביש עם הפסד להפועל אילת בסדרה...
ועכשיו בראיון נוסף ל-וואלה, הוא שוב מבטא, כמה הוא רחוק מלהיות איזה מקצוען דגול, או איש מקצוע שהכדורסל מדגדג לו 24/7 בין האצבעות: "אני לא במעמד של אוברדוביץ'. אם היו לי 20 מיליון דולר בבנק אולי הייתי יושב בבית והולך לדוג".

בעיניי, גיא היה חייב להיות הראשון לעזוב את המועדון, או להיות מפוטר ממנו. כל הקרדיט שהוא צבר, פשוט הופך לאוברדראפט מטורף.
לדעתי, זה פשוט לא מגיע לנו כאוהדים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

Re: גודס

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אוגוסט 2015, 01:45

אני נורא אוהבת את הפתגם ''גם שעון מקולקל מראה את השעה הנכונה פעמיים ביום''
גודס מדי פעם גרם לי לפקפק ביכולות שלו עם איזה אמירה מכביסטית פה ועם איזה ניהול משחק נכון שם, אבל בסופו של יום מה שאמרתי בתחילת השנה זה מה שאני אומרת גם עכשיו - גודס הוא מאמן קטן לקבוצות קטנות
אין לו את המנטליות הבלתי מתפשרת שהייתה לכל המאמנים שהצליחו במכבי, ואי אפשר ללמוד את זה באף קורס מאמנים
אם מבחינתו לשאוף למקום שני זה מילה גסה ולכעוס שציפינו לנצח את אלבה בבית זה מגוחך ומקומם אז..ראשל''צ
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 אוגוסט 2015, 01:45

בגדול אני בהחלט מסכים איתך.
מה שכן, ימי החסד של גודס תמו.
אם מכבי תדשדש בתחילת העונה, הוא ימצא את עצמו בחוץ.
ההנהלה לא תהיה מוכנה שעונה שבה הושקעו כל כך הרבה כספים תלך לפח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אוגוסט 2015, 01:53

שמואל1 כתב:בגדול אני בהחלט מסכים איתך.

ואז מה? נגיד מפטרים אותו, את מי אפשר להביא? באמת שלא עולה לי שם אחד שעושה לי ''וואו'', בטח לא כזה שיהיה אפשר להביא באמצע העונה
פייר? היחידים שיכולים לעשות שינוי בעונה (שהוא 90% מנטלי) זה צביקה ואדלשטיין, שני הרס''רים האחרונים של הכדורסל הישראלי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 11 אוגוסט 2015, 02:02

אני רק מקווה שחומר השחקנים יהיה מספיק טוב בשביל לגבור על חולשותיו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי קובי » 11 אוגוסט 2015, 02:04

ימי החסד שלו מבחינתי חלפו עברו מזמן. לא הספיק לנו הפסד בסדרה מבישה מול אילת עם יתרון ביתיות והדחה במשחק חמישי ביד אליהו??? ואח"כ עוד להשמיע תירוצים של פציעות?! זה פאקינ' הפועל אילת! מכבי היו צריכים לעבור אותם גם עם חצי הרכב.
אבל פני השחקנים כפני המאמן - לא מחוייבים ולא נלחמים.

ועכשיו, אחרי עונה כזו, לשמוע את גודס מדבר על שנה לא רעה, על מהלכים שנכנסו לטופ-5 של היורוליג ואת האימרה שאם היה לו כסף הוא היה יושב בבית והולך לדוג, זה פשוט בלתי נסבל. חוסר טאקט משווע.
מבחינתי, בקצב הראיונות הזה, הוא מתחיל להיות מועמד רציני לשחורדיניות ביפה והחנון העונה החדשה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אוגוסט 2015, 02:08

אני בטוחה שכולם זוכרים שדיוויד זה שהעדיף את קיינר מדלי על דולמן
אני לא אגיד ש''כולם יודעים'' אבל אני חושבת שהרוב יכול להסכים שמה שראינו מקיינר מדלי בעונה שלו במכבי זה לא קיינר מדלי האמיתי
לפעמים שחקן יכול להיות טוב ופשוט משהו לא יתחבר

העניין הוא שניסו להוציא כותרת מפוצצת אחרי שנגמרה העונה כאילו הוא יוצא על בלאט
מי שקרא את הכתבה ראה שהוא אמר ''קיבלתי הזדמנויות ופשוט לא לקחתי אותן, לא שיחקתי טוב, אשמתי''

כמות השחקנים שמצליחים להיכנס לתאקלים עם גודס ואחרי זה להגיד כמה הוא לא מאמן טוב מדהימה אותי, במיוחד ביחס לשנים שלו כמאמן ראשי
אין לבן אדם הזה שום יכולת להתחבר לשחקנים שלו ולהוציא מהם אקסטרה (או אפילו 100% חס וחלילה), ואני בכלל לא מדברת על זה שהם מבקרים אותו שבכלל אין שיטה ותרגילים לקבוצות שהוא מאמן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 11 אוגוסט 2015, 02:21

זה לא רק מאמן. זה כל המערכת ששחקנים חדשים צריכים להתחבר אליה. לא תמיד זה מצליח
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 11 אוגוסט 2015, 08:26

Holiday_Armadillo כתב:

ואז מה? נגיד מפטרים אותו, את מי אפשר להביא? באמת שלא עולה לי שם אחד שעושה לי ''וואו'', בטח לא כזה שיהיה אפשר להביא באמצע העונה
פייר? היחידים שיכולים לעשות שינוי בעונה (שהוא 90% מנטלי) זה צביקה ואדלשטיין, שני הרס''רים האחרונים של הכדורסל הישראלי

היחיד שיהיה אפשר להביא באמצע עונה וגם שווה משהו זה ארז. הוא בדיוק יהיה אחרי הקמפיין של הנבחרת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 11 אוגוסט 2015, 08:54

בואו נקווה שלא יפטרו אף אחד = פיטורין זה אומר כישלון של כל הקבוצה.
בקיץ הבא או שיהיה מאמן חדש או שגודס יביא אותנו לפיינלפור ולדאבל . :)

אני גם חושב שיש טרנדים לגבי מאמנים בארץ. פעם חשבו את קטש לאיזה גאון כי הוא ניצח את מכבי כמה פעמים ולקח אליפות במקרה, אחרי זה נכשל במכבי .
גם דן שמיר נחשב לגאון כזה, אבל הוא גם לא מצליח כל כך בזמן האחרון.

גם אדלשטיין- - מאמן מוערך, אבל לא ניסה קריירה בחו"ל גם כשישב 4 שנים בבית וקיטר שאף אחד בארץ לא רוצה אותו. אפילו לא באיזו קבוצה בינונית באירופה.

בקיצור, אני לא חושב שיש היום איזה מציאות גדולות בשוק המאמנים וכל אחד יכול בקלות להיכשל, כי כמו שפליקס אומר בצדק זה גם המערכת.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 אוגוסט 2015, 09:09

הוא קיבל את הסגל הכי גרוע שהיה פה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אוגוסט 2015, 09:30

3 הפסדים רצופים וגודס בבית.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 11 אוגוסט 2015, 09:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי צ'שר » 11 אוגוסט 2015, 09:40

אני לא חושב שגודס אשם, אני בטוח שגודס אשם. הוא מאמן לא מספיק טוב, אבל...

אני תמיד זוכר, עד כמה שזה לא פופולרי, שבלאט אהוב ליבנו היה רחוק שבץ מוחי של ניקולו מלי מסתם עונה חלשה אחרי עונה נוראית שקדמה לה, ועוד מהלך מפגר של דונטה -חשבתי שניצחנו- סמית, מעונה מזוויעה ביותר. ולא רק מעונה מזוויעה, אלה מאובדן אליפות בארץ פעמיים ברצף ע"י אותו מאמן!!!!! לא משהו שאני זוכר שקרא לנו אי פעם. ככה שגודס אמנם מאמן חלש, אבל החולשה של מכבי היא תופעה לא של השנה האחרונה אלא של החמש שנים האחרונות (+/-), שנובעת בעיקר מהתנהלות מוגכחת, מעצבנת וקמצנית של ההנהלה. לדיויד היה יותר כישרון, והרבה הרבה יותר מזל ולכן הוא הסתדר בעונה האחרונה. להאשים פה רק את גודס זה לא נכון...

השנה בנו סגל חזק הרבה יותר, אני אישית חושב שגודס לא מתאים, הקבוצה שנה שעברה לא היתה נראת טוב גם ביחס לפוטנציאל (הלא גבוה) שלה. היא בעיקר לא נראתה מאומנת... אבל בואו נראה מה הוא שווה השנה.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 אוגוסט 2015, 10:48

מאחל לו המון בהצלחה אבל ממתין לו עם הסכין בין השיניים...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 11 אוגוסט 2015, 11:05

אפשר להגיד שזה קורה, אפשר להגיד שהסגל לא היה להיט ושהיו פציעות ואלף ואחת תירוצים אחרים.
שורה תחתונה - גודס היה מאמן הקבוצה השנה והוא חתום על הכשלון הכי גדול בתולדות המועדון ב-45(!!!) השנים האחרונות. אין לזה תקדים.

אפשר לדבר על הפסד "גביע האליפות" של בלאט ושל פיני, אבל להפסיד להפועל אילת בסדרה עם יתרון ביתיות? זה שפל חסר תקדים. אפשר לדבר גם על המזל שלהם, אבל כמה אפשר לדבר על מזל במונחים של מכבי, שזה מלווה אותה לאורך כל ההסטוריה...
על סגל חלש, או אי חיבור למועדון, היה אפשר לדבר במונחים של כשלון בזירה האירופית, אבל בזירה המקומית? ואפילו לא להפועל ירושלים שהתעשרה והתחזקה ועל הנייר הייתה קרובה יותר למכבי, מבחינת חוזק הסגל?

חוץ מזה, מה שאני מדבר עליו זה מעבר לכשלון, זו הגישה - להתפאר ב"זכינו בגביע המדינה" ולדבר על שנה לא רעה... שנה לא רעה באיזה פרספקטיבה? של עירוני נהריה?! על מי בדיוק גודס חושב שהוא עובד? לא צריך עד כדי כך לזלזל באינטליגנציה של אנשים...
ו-וואלה, הייתי מעריך אותו הרבה יותר, אם כבר לא מתפטר, היה בא ואומר - אני האחראי הראשי, היה חרא של עונה, פישלנו במאני טיים, לא מגיע את זה לאוהדים, שום תירוץ לא יעזור פה, תודה להנהלה שמביעה בי אמון לעונה נוספת, מבטיח להילחם, כדי ליצור מחוייבות למערכת, לגופייה, לסמל, למועדון. משהו...
ועוד הוא מספר לי שאם היה עשיר, הוא היה הולך לדוג בורים... איך אפשר להיות כ"כ מנותקים מהמציאות?!
כאילו מדובר במאמן זר, שאין לו מושג מה זה ישראל, מה זה מכבי...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 אוגוסט 2015, 11:13

זו אמנם טיפה בים, אבל
הפסד האליפות הוא כישלון אישי שלך?
"אני בראש המערכת ואני לוקח את זה עלי, אבל היו דברים בלתי נמנעים. הייתי לוקח את זה ככישלון גדול יותר אם היה סגל מלא ובריא."
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 11 אוגוסט 2015, 11:20

החציל האצטקי כתב:זו אמנם טיפה בים, אבל
הפסד האליפות הוא כישלון אישי שלך?
"אני בראש המערכת ואני לוקח את זה עלי, אבל היו דברים בלתי נמנעים. הייתי לוקח את זה ככישלון גדול יותר אם היה סגל מלא ובריא."

להיפך, זה רק מדגיש את העניין.
אם היה סגל בריא, בלה בלה בלה...

הפסדת להפועל אילת!!!!!!!!!!11

לא ריאל, לא צסק"א, לא פנר --> א-י-ל-ת ! אפיק ניסים ושות'...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 אוגוסט 2015, 11:38

הייתה לגודס עונה מהגהנום ועדיין הוא הצליח להביא את הקבוצה למצב שלפחות באירופה, עד לסוף המשחק הראשון בהצלבה (ואולי גם אח״כ, לאופטימיים שבינינו) הייתה תקווה אמיתית שהקבוצה הזאת תעשה דברים גדולים.
אז כנראה שהיה משהו, גם אם קטן, בעונה הזאת. ההתפרקות לאחר ההצלבה הייתה מנטלית.

תחשוב שפתאום בסוף אפריל, בזמן שאתה גם ככה מעורער מנטלית, באה לך פציעה של לנדסברג, ופתאום רנדל חוטף התקף, וסמית׳ מרסק את הברך. היה לגודס מנחוס גדול על הראש, מלבד הניהול הבינוני שלו.
יכול להיות שבעונה עם קצת יותר מזל, ועם ניהול חכם ומחושב יותר מלכתחילה של הסגל- ישראלים, זרים, עומק- תהיה לו אפשרות להביא השגים טובים יותר.

פרסונלית אני לא מת על גיא גודס, אני אוהב את ההשקעה הרבה שהוא משקיע ושונא את ההתנהלות התקשורתית הבזויה שלו (בעיניי)- אבל על מגרש הכדורסל הוא לפחות ״בסדר״.
העונה נשפוט כמה טוב או רע הוא, אחרי ששרד את העונה המסוייטת של השנה שעברה. אף אחד לא יעשה לו חיים קלים, תהיה בטוח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 11 אוגוסט 2015, 11:44

גודס הפסיד במו ידיו את המשחק השלישי נגד אילת. אם לא השטויות שלו, זה היה נגמר 3:0 למכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 אוגוסט 2015, 11:46

בתקופה הטובה שלנו העונה, הקבוצה שיחקה את הכדורסל הכי יפה לעין ב4 השנים האחרונות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], WendelA ו־43 אורחים