אשכול אירופה - מלפפונים החתמות וחדשות - סגלים עדכניים בכותרת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה - מלפפונים החתמות וחדשות - סגלים עדכניים בכ

הודעהעל ידי felix_r » 12 אוגוסט 2015, 17:34

roy1000 כתב:פליקס, אתה רק מחזק את מה שאני אומר. השחקן הכי טוב שלהם זה רג'י רידינג שהוא שחקן של חצי מליון דולר. כל שאר השחקנים הם רול פליירים שרובם הרבה מעבר לשיא. אין להם אף שחקן בקליבר של פארמר כמו שהיה להם שנה שעברה. יחסית להייפ שהיה סביב הקבוצ הזו, הם מעמידים סגל מאוד בינוני, שלא לאמר חלש.

אתה חושב שיש להם סיכוי לעבור שלב?

אני לא מחזק כלום. אתה פשוט מדבר שטויות. רדינג הוא לא השחקן הכי טוב שלהם. גורדון היה שחקן מוביל באנאדולו (הרבה אנשים כאן בפורום רצו אותו במכבי, רק שהוא היה יקר מדי), סייבוטיס היה הכוכב של ריטאס, שחקן חמישיה בנבחרת ליטא, לא טוב? הארנגודי לא שחקן טוב?

אז סליחה, אולי ציפית מהם סגל של ריאל מדריד, אז זה באמת לא יקרה, אבל בינתיים יש להם סגל שלם יותר ממה שיש למכבי, שיש לה רק 2 גבוהים וגם הם לא משהו בכלל. מה אמבקווה עשה ביורוליג? מה פבראני עשה ביורוליג? אפשר לחשוב שרוצ'סטי הוא כוכב על! כולה נתן עונה אחת טוב בכל הקריירה הארוכה שלו וגם זה בקבוצה קטנה, שם הרשו לו לזרוק מתי שבא לו. גם כן עילוי. אפילו גל מקל העלוב עשה על הפרצוף שלו טריפל-דאבל במוקדמות היורובאסקט.

הבעיה שלך, שאתה פשוט לא מבין לחלוטין את ההבדל בין קבוצות הצמרת האירופית שמשחקות ביורוליג על בסיס קבוע, לבין אלה שעושות גיחות חד-פעמיות. בשביל קבוצה, שמשחקת ביורוליג באופן חד פעמי, לדארושפאקה יש סגל מצוין.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוגוסט 2015, 17:43

טוב, אנחנו לא נסכים על זה. לדעתי הם הולכים להיות נמושה בשלב הראשון. גורדון מאכזב מאז שעבר לצסק"א. הוא ממש לא שחקן מוביל בימינו. וכן, ציפיתי לסגל ששווה טופ 16 לפחות. זה היה ההייפ.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 12 אוגוסט 2015, 17:49

roy1000 כתב:טוב, אנחנו לא נסכים על זה. לדעתי הם הולכים להיות נמושה בשלב הראשון. גורדון מאכזב מאז שעבר לצסק"א. הוא ממש לא שחקן מוביל בימינו. וכן, ציפיתי לסגל ששווה טופ 16 לפחות. זה היה ההייפ.

אתה צודק לחלוטין (חוץ מזה שמדובר בגורדון השני, לא זה ששיחק בצסק"א), מדובר בסגל אפור מאוד וכל הקשקושים על ''שחקני יורוליג'' הם נחלתם של הדמגוגים והקשקשנים הזולים שאנו מכירים היטב. להביא שחקני שוליים של היורוליג זה לא מה שציפו מקבוצה שקיבלה ווילד קארד על בסיס הנחה שהיא לפחות תשקיע כספים גדולים (היא בטח לא קיבלה כרטיס חופשי לאור הישגיה "המרשימים" או לאור הקהל הזעום שלה). כל ההתנהלות הזאת היא ביזיון.
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 12 אוגוסט 2015, 19:26

roy1000 כתב:טוב, אנחנו לא נסכים על זה. לדעתי הם הולכים להיות נמושה בשלב הראשון. גורדון מאכזב מאז שעבר לצסק"א. הוא ממש לא שחקן מוביל בימינו. וכן, ציפיתי לסגל ששווה טופ 16 לפחות. זה היה ההייפ.

אני לא יודע איך אתה יכול לשפוט אם אתה לא יודע אפילו על מי מדובר.. זה ג'אמון גורדון ששיחק באולימפיאקוס ובפילזן, ולא ג'אמונט גורדון ששיחק בצסקא. הרי כתבתי, באנאדולו... והם כן יגיעו לטופ 16
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוגוסט 2015, 19:38

felix_r כתב:

אני לא יודע איך אתה יכול לשפוט אם אתה לא יודע אפילו על מי מדובר.. זה ג'אמון גורדון ששיחק באולימפיאקוס ובפילזן, ולא ג'אמונט גורדון ששיחק בצסקא. הרי כתבתי, באנאדולו... והם כן יגיעו לטופ 16

חשבתי שזה השני, אבל שניהם לא בדיוק קורעים את היורוליג. בוא נראה מה הם יעשו. לדעתי הם לא יתקרבו לטופ 16.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 12 אוגוסט 2015, 22:01

אני מסכים עם פליקס.. לדעתי דווקא בנייה כזאת היא הרבה יותר טובה ונכונה, מאשר קבוצה שבאה וזורקת כמה מליונים על כמה כוכבים מפונקים
ומזדקנים.
תיזכרו מה עשו הקבוצות הטורקיות כששפכו מליונים על כל מיני has beens וכשלו אחת אחרי השניה.
פנר הראתה שבנייה נכונה של שחקני יורוליג צעירים ורעבים, זה דבר הרבה יותר נכון וחכם. זה גם מה שעושים בדרושפאקה לדעתי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 13 אוגוסט 2015, 04:17

jol9 כתב:אני מסכים עם פליקס.. לדעתי דווקא בנייה כזאת היא הרבה יותר טובה ונכונה, מאשר קבוצה שבאה וזורקת כמה מליונים על כמה כוכבים מפונקים
ומזדקנים.
תיזכרו מה עשו הקבוצות הטורקיות כששפכו מליונים על כל מיני has beens וכשלו אחת אחרי השניה.
פנר הראתה שבנייה נכונה של שחקני יורוליג צעירים ורעבים, זה דבר הרבה יותר נכון וחכם. זה גם מה שעושים בדרושפאקה לדעתי

רק שפנר הביאה אמנם שחקנים צעירים ולפני "כוכבות", אך מדובר בשחקנים שהם מיטב הכישרונות שהסתובבו באירופה ורגע לפני הפריצה הגדולה - בייליצה, גאודלוק, וסלי, בוגדאנוביץ' ועוד. דרושפקה מביאה את "שחקני היורוליג" הכי סתמיים שניתן להעלות על הדעת, פרט לרדינג שהוא אחלה שחקן בעיניי (ובטח ששווה יותר מחצי מיליון יורו).
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 13 אוגוסט 2015, 12:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 13 אוגוסט 2015, 08:35

[quote="התנין"}רק שפנר הביאה אמנם שחקנים שהם מיטב הכישרונות שהסתובבו באירופה ורגע לפני הפריצה הגדולה - בייליצה, גאודלוק, וסלי, בוגדאנוביץ' ועוד. דרושפקה מביאה את "שחקני היורוליג" הכי סתמיים שניתן להעלות על הדעת, פרט לרדינג שהוא אחלה שחקן בעיניי (ובטח ששווה יותר מחצי מיליון יורו).[/quote]

פנר הביאה שחקנים טובים. דרושפקה מביאה שחקנים בינוניים שרובם מעבר לשיא.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוגוסט 2015, 09:40

אתם קצת מתעלמים מזה שמדובר בסה"כ בדרושפאקה ולא בברצלונה.
את מי רציתם שהם יביאו? את סרחיו יול ואת אנטה טומיץ'?

אני שוב אומר, שהבנייה שלהם היא הרבה יותר הגיונית בעיניי מהבניות של הקבוצות הטורקיות לרוב בכל העשור האחרון, שהביאו שחקנים ב-2 ו-3 מליון יורו שנראו כמו פח.

ד"א, פילוסופיית הבנייה שלהם דומה למה שאנחנו רואים במכבי רוב השנים, ככה שאני לא ממש מבין על מה התלונות.

קשה מאוד לדעת מראש איך קבוצה תתחבר, ולכן אני לא חושב שזה נבון לבוא ולהעריך מראש שהם ינצחו 3-4 משחקים בשלב הראשון או 6-7. זה פשוט קשה מדי להעריך כרגע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 13 אוגוסט 2015, 09:45

יוני, כשנתנו לקבוצה הזו את הווילד קארד, אמרו שאמנם זו קבוצה בלי אולם, בלי קהל, בלי אוהדים ובלי שום הסטוריה של השתתפות במפעלים אירופאים, אבל יש שם הרבה כסף והם יעמידו תקציב של מליונים. בפועל הם מעמידים תקציב יורוליג נמוך מהממוצע וקבוצה של שחקנים בינוניים שרובם מעבר לשיא (בניגוד למכבי שמחפשת שחקנים לפני פריצה).

בשורה התחתונה, ג'ורדי עבד על כולם. רג'י רידינג ושות' לא יביאו את הקבוצה הזו לשום מקום והיא תחזור למקום שממנו הגיעה בסוף העונה. במקום לתת את הווילד קארד לקבוצה מוכחת שיכלה להיות תחרותית באמת, עשו צחוק מהמפעל.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 13 אוגוסט 2015, 12:30

זו רק עוד דוגמא למחדל הזה שנקרא יול"ב. הלוואי שהפרוייקט של פיבא יקרום עור וגידים וכך נשלח את ג'ורדי לעזאזל.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוגוסט 2015, 12:35

איזה אינטרס יש לג'ורדי להכניס קבוצה חלשה ובלי קהל למפעל במקום קבוצה טובה וחזקה יותר?

אני לא אומר שהיול"ב והשיטה שלו הם מושלמים. ממש לא. אבל הביקורת שלכם (בעיקר של התנין) מוגזמת בעיניי. לא ראיתי כאן הרבה הצעות פרקטיות טובות יותר ממה שמיושם שם,
וגם צריכים לציין שהמידע שיש לנו הוא חלקי. אנחנו לא באמת יודעים ומבינים את הכוחות והזרמים מתחת לפני השטח שמשפיעות על ההחלטות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 13 אוגוסט 2015, 13:30

jol9 כתב:איזה אינטרס יש לג'ורדי להכניס קבוצה חלשה ובלי קהל למפעל במקום קבוצה טובה וחזקה יותר?

אני לא אומר שהיול"ב והשיטה שלו הם מושלמים. ממש לא. אבל הביקורת שלכם (בעיקר של התנין) מוגזמת בעיניי. לא ראיתי כאן הרבה הצעות פרקטיות טובות יותר ממה שמיושם שם,
וגם צריכים לציין שהמידע שיש לנו הוא חלקי. אנחנו לא באמת יודעים ומבינים את הכוחות והזרמים מתחת לפני השטח שמשפיעות על ההחלטות.

לא יודע מה הלך עם הסיפור של הקבוצה הזו, אבל זה היה מסריח מההתחלה. אולי יש כסף מהצד, אולי הספונסר של היורוליג לחץ. לך תדע. מה שבטוח, זה שדרושפקה רחוקה מאוד מהצורה שבה מכרו אותה כשנתנו לה את הווילד קארד.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 13 אוגוסט 2015, 13:36

דניס מארקונטו עדיין חי ובגיל 40 הוא מצטרף לססארי שתפגוש אותנו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 אוגוסט 2015, 18:12

חימקי הבני-זונות החתימו את זוראן דראגיץ׳!!!!
כוס אמא שלהם איזה קבוצה הם בונים שם :eek :eek :eek
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אוגוסט 2015, 18:12

לא יאמן
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 אוגוסט 2015, 18:16

אנחנו אפילו לא הקבוצת יורוליג הכי טובה שמשחקת בצהוב-כחול... :(
מדהים שזה מה שהם עושים בעודנו מדסקסים על אופייבו ושלל הנגרים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוגוסט 2015, 19:22

החציל האצטקי כתב:חימקי הבני-זונות החתימו את זוראן דראגיץ׳!!!!
כוס אמא שלהם איזה קבוצה הם בונים שם :eek :eek :eek

שחקן שתמיד חיבבתי, והמלצתי עליו כאן בפורום כבר לפני שנים, למרות שהוא לא איזה סופרסטאר אירופי :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוגוסט 2015, 19:23

MTA2311 כתב:לא יאמן

מה כל כך לא יאמן? זהו זוראן, לא גוראן. זה ששיחק באוניקחה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אוגוסט 2015, 19:30

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:לא יאמן

מה כל כך לא יאמן? זהו זוראן, לא גוראן. זה ששיחק באוניקחה

הם בנו שם קו אחורי מפחיד. איזה קבוצה באירופה לא הייתה רוצה את זוראן מהספסל?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], עידן ו־34 אורחים