המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מניח שאם מכבי הייתה רוצה להחתים את קלארק היא כבר הייתה עושה את זה.
קובי כתב:האמת, שעם כל הפסימיות והתרדמה יש כמה שחקנים טובים ופנויים בשוק לעמדה 4. השאלה האם במכבי רוצים להשקיע...
yzafrir כתב:אני יודע שהרבה פה לא יאהבו את זה אבל המצב של יוגב מאוד מדאיג אותי , הוא חטף התקפת קרוהן מאוד חזקה ( אני לא זוכר כזאת התקפה לאורך כל הקריירה שלו) , והשם של מקל צריך לעלות שוב בהקשר של מכבי.
קובי כתב:גם אני חושב שתקציב מליון דולר לשחקן אזל במכבי לעונה זו...
מה שאולי יוכל להזיז את ההחלטה הזו הוא לחץ, ע"ע ארויו.
17.8 היום... אם מישהו מאמין באפקט הלחץ, אז הזמן דווקא אולי יעבוד לטובת הסגל...
קובי כתב:yzafrir כתב:אני יודע שהרבה פה לא יאהבו את זה אבל המצב של יוגב מאוד מדאיג אותי , הוא חטף התקפת קרוהן מאוד חזקה ( אני לא זוכר כזאת התקפה לאורך כל הקריירה שלו) , והשם של מקל צריך לעלות שוב בהקשר של מכבי.
מצד אחד, אני דיי מסכים שהמצב עם אוחיון הוא בעייתי מאוד. קרוהן היא מחלה כרונית וכל אימרה לגבי עתידו של אוחיון היא בגדר הימור בלבד, מאחר וזו מחלה עם התקפים חמורים מפעם לפעם והשפעה על אורח החיים של אדם באופן ישיר.
מהצד השני, הבעייה עם מקל, היא בעיקר מקל עצמו. אין ספק, שלאור שוק השחקנים הישראלי המפורר והדל, מקומו במכבי. אבל כנראה שזה לא מספיק.
קובי כתב:סתם, כדי שיהיה מעניין, עד שמישהו ישים לב:
http://www.eurobasket.com/VTB-United-Le ... ague-Camps
MTA2311 כתב:מה שבאמת עצוב, זה שיכולים למשוך שם גם עד אמצע אוקטובר בלי החתמה.
זה יפתיע פה מישהו?
MTA2311 כתב:מכבי פחות או יותר מתעלמת מקיומה של העמדה הזאת כבר שנתיים(לפני שתי עונות הביאה את בלו באיחור ועונה שעברה פתחה רק עם רנדל).
מכבי השנה עשתה טעות ענקית עם השחרור של רנדל, שנעשה בלי לחשוב על חלופות, ונתקעה עכשיו בלי אופציות טובות\ריאליות. באוקטובר השוק יתעורר קצת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־13 אורחים