דראגן בנדר- הדבר הגדול הבא

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דראגן בנדר- הדבר הגדול הבא

הודעהעל ידי jol9 » 19 אוגוסט 2015, 11:39

החציל האצטקי כתב:אני בספק גדול מאוד אם בנדר הולך שנה הבאה לNBA, ולא עושה מה שרבים וטובים עשו לפניו, ונשאר עוד קצת באירופה.
ההחלטה לקדם אותו לקבוצה הבוגרת היא נכונה ומתבקשת.

ד"א - אם הוא הולך לNBA בעוד שנה-שנתיים, אז ברור שההחלטה לקדם אותו לקבוצה הבוגרת, היתה החלטה מצויינת...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 19 אוגוסט 2015, 11:42

חוץ מזה, אם תקראו את ערוץ 5 הדברים נראים קצת שונה, אף פעם לא לקרוא את one כסמכות.

השחקן בן ה-17 עדיין לא יודע אם יהיה חלק מסגל הקבוצה הבוגרת השנה: "עדיין לא התחילו ההכנות, כך שאני עדיין לא יודע מה מעמדי. כרגע אני אגיע לאימונים, אתן 100 אחוזים ונראה מה יהיה. לא הספקתי עדיין לדבר עם גיא גודס כי הייתי בקרואטיה בקיץ. אני אדבר איתו מחר באימון. ניקולה דיבר איתי כל יום והוא אמר לי שחתמתי בקבוצת יורוליג, אני בסך הכל בן 17 ולכן אני צריך להתחיל מלמטה, להוכיח את עצמי ולעשות כל מה שהמאמן רוצה ממני, אני חייב להיות מסוגל לעשות כל מה שיצטרכו ממני".

מה רע שיתחיל להתאמן עם הבוגרים ואז יוחלט מה יהיה איתו ? זה היה צפוי שהוא יגיע לאימונים ופרסמו את לפני זמן רב , אין כאן איזה חידוש. ממש הורה פארנויה הפורום הזה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אוגוסט 2015, 12:14

החציל האצטקי כתב:לי שום דבר לא ברור.
מה שברור לי זה שהייתה חסרה לי התלהבות של שחקנים צעירים שעולים לפארקט ומשחקים כמו שרק ילדים שעולים מהנוער יודעים לשחק.
אני שמח שנראה את זה אחרי כל כך הרבה שנים.

יכול להיות שנקבל דייויס, יכול להיות שנקבל אופייבו, יכול להיות שנקבל איזה כישלונר אחר או כוכב או כוכב דמיקולו.
זה לא משנה. לבנדר בפני עצמו יש מקום כ4 המחליף. אפשר להתקדם מפה.

כבר היו במכבי צעירים שנכשלו. מכבי היא לא חממה לגידול צעירים. יש פה לחץ תמידי לנצח כל משחק וזה לא עולה בקנה אחד עם השתלבות צעירים.
כמה דקות של כדורסל לא טוב והמאמן מתחיל לשמוע את הרחשים מאחורי גבו, והוא ילך עם השחקנים המנוסים שהוא סומך עליהם.
ככה זה היה תמיד במכבי וככה זה יהיה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 19 אוגוסט 2015, 12:14

אני גם לא מבין את הפנטזיות על גלן דייויס. הוא אומר שהוא רוצה להישאר בנ.ב.א ואפילו להגיע לקבוצה עם שאיפות אליפות ואולי יקבל החלטה בסוף החודש. לא נראה שכדאי לבנות עליו משהוא בהקשר של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אוגוסט 2015, 12:15

jol9 כתב:אני בדעה של החציל.

דבר ראשון, אף אחד, ואפילו לא אתה, שמואל, לא יודע בוודאות מהו הדבר הנכון לעשות, ולכן הייתי מסייג קצת את הדברים שנאמרים.
טעות איומה או לא, אנחנו נדע בעוד מספר חודשים, אבל בטח לא עכשיו.

דבר שני, כמו שצ'שר אמר, אין שום סיבה שבקבוצות גדולות בכל העולם, יהיו שחקנים בגילאים האלה, ורק במכבי זה לא יהיה מקובל.
עבור בנדר זאת תהיה חווייה ראשונה של כדורסל ברמה הכי גבוהה בעולם מחוץ לNBA, ובסופו של דבר זה יכול לבנות אותו להמשך הקריירה שלו (ויכול גם שלא).

דבר שלישי, אני הייתי מצנן קצת את האנטי לניקולה. אף אחד לא יודע מה מעניין אותו ומה לא. זה שהבן אדם מבין כדורסל, זה ברור לכולם.
זה שיש לו קשרים בעולם הכדורסל הקרואטי, זה גם ברור.
ישנם מקומות פחות טובים ללמוד בהם כדורסל ולהביא משם אנשי מקצוע מאשר מקרואטיה. הלוואי והוא היה מביא עוד כמה משם. לי אין בעיה
עם זה בכלל.

אף קבוצה רצינית באירופה לא בונה על שחקן בן 17 כמחליף הראשון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אוגוסט 2015, 12:17

אדגר פו כתב:חוץ מזה, אם תקראו את ערוץ 5 הדברים נראים קצת שונה, אף פעם לא לקרוא את one כסמכות.

השחקן בן ה-17 עדיין לא יודע אם יהיה חלק מסגל הקבוצה הבוגרת השנה: "עדיין לא התחילו ההכנות, כך שאני עדיין לא יודע מה מעמדי. כרגע אני אגיע לאימונים, אתן 100 אחוזים ונראה מה יהיה. לא הספקתי עדיין לדבר עם גיא גודס כי הייתי בקרואטיה בקיץ. אני אדבר איתו מחר באימון. ניקולה דיבר איתי כל יום והוא אמר לי שחתמתי בקבוצת יורוליג, אני בסך הכל בן 17 ולכן אני צריך להתחיל מלמטה, להוכיח את עצמי ולעשות כל מה שהמאמן רוצה ממני, אני חייב להיות מסוגל לעשות כל מה שיצטרכו ממני".

מה רע שיתחיל להתאמן עם הבוגרים ואז יוחלט מה יהיה איתו ? זה היה צפוי שהוא יגיע לאימונים ופרסמו את לפני זמן רב , אין כאן איזה חידוש. ממש הורה פארנויה הפורום הזה.

לא צריך לקרוא, מספיק לראות את הוידיאו. בנדר אומר שחור על גבי לבן שהוא ישחק בקבוצה הבוגרת.
ואיך אתה מסביר את הסרטון שפתאום מכבי העלתה לאתר הרשמי? זאת אמירה ברורה של מכבי שבנדר שחקן הקבוצה הבוגרת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 19 אוגוסט 2015, 12:20

זה לא אומר שאי אפשר להשאיל אותו אם רוצים, זה עניין של החלטה וכמו שרוני אומר עדיין אין החלטה ברורה.

אם יגיע פאוור בכיר וטוב זה יהיה בסדר, גם אם בנדר כן יהיה המחליף שלו. אם לא, אפשר להתחיל במחול השדים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Hey Yeah » 19 אוגוסט 2015, 12:21

החציל האצטקי כתב:
Hey Yeah כתב:אתה לא זה שאמר על הרצג שהוא "רך מדי"?

ארצג שחקן בן 30 שהשיא מאחוריו.
דראגן בנדר הוא הפרוספקט מספר 1 באירופה היום. עזוב את זה שהוא חוסם, חוטף, ארוך כמו תמנון, זריז וכו׳.

גם דאריו שאריץ לא התחיל בענק, וגם לא פורזינגיס.
השחקנים האלה היו דחלילים וחלשים פיזית בדיוק כמו בנדר אבל עובדה שבסוף הפכו להיות שחקני כדורסל מעולים.
יש לדראגן מקום כ-4 מחליף, כבר רשמתי את זה בעבר ואני רושם את זה שוב. ההוצאה הכספית על אחד נוסף היא מיותרת.
שישקיעו בגבוה מוביל רציני.

״טעות איומה״? הגזמתם לגמרי חברים.

לא מסכים איתך. לא משנה כמה מוכשר, אין לו מספיק מסה וכוח. ארצג גם אם רך מנטלית, הוא בן אדם בוגר עם גוף של בן אדם בוגר. על בנדר, גם גארדים קצת פיזים כמו פארגו יעשו סלים בפוסט. לא רוצה להחתיל לחשוב בכלל מה יעשו לו שחקנים כמו הנדריקס או פטריק יאנג. זה יהיה ברוטלי.
Hey Yeah

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 אוגוסט 2015, 12:48

מתי בפעם האחרונה שחקן מתחת לגיל 25 נתן עונה טובה במכבי? מתי בפעם האחרונה שחקן מתחת לגיל 22 נתן עונה טובה במכבי? מתחת לגיל 20? אז פאקינג 17? מדברים פה בלי קונטקסט, כאילו לא מכירים את ההתנהלות של המועדון הזה עם צעירים.

בנדר מוכשר מאוד,אבל הוא לא מוכן גם לליגה הישראלית כרגע. ילדים בני 17 צריכים לשחק. לא 5-10 דקות במשחק (במקרה הטוב) וגם לא פי 2 מזה. מדובר הטעות גדולה, שתפגע גם במועדון וגם בבנדר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אוגוסט 2015, 12:51

MTA2311 כתב:מתי בפעם האחרונה שחקן מתחת לגיל 25 נתן עונה טובה במכבי? מתי בפעם האחרונה שחקן מתחת לגיל 22 נתן עונה טובה במכבי? מתחת לגיל 20? אז פאקינג 17? מדברים פה בלי קונטקסט, כאילו לא מכירים את ההתנהלות של המועדון הזה עם צעירים.

בנדר מוכשר מאוד,אבל הוא לא מוכן גם לליגה הישראלית כרגע. ילדים בני 17 צריכים לשחק. לא 5-10 דקות במשחק (במקרה הטוב) וגם לא פי 2 מזה. מדובר הטעות גדולה, שתפגע גם במועדון וגם בבנדר.

+100
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 19 אוגוסט 2015, 13:01

MTA2311 כתב:מתי בפעם האחרונה שחקן מתחת לגיל 25 נתן עונה טובה במכבי? מתי בפעם האחרונה שחקן מתחת לגיל 22 נתן עונה טובה במכבי? מתחת לגיל 20? אז פאקינג 17? מדברים פה בלי קונטקסט, כאילו לא מכירים את ההתנהלות של המועדון הזה עם צעירים.

הגישה שלך היא לא נכונה. אין פה בכלל עניין של "עונה טובה".

כספי קיבל דקות ראשונות ביורוליג כשהיה בן 18 (שותף בשלושה משחקים בהם קלע סך הכל 2 נקודות ). זה נחשב עונה טובה? :D

השאלה שכן צריכים לשאול, זה האם מכבי באמת בונה על כך שבנדר יתרום, או שמצרפים אותו רק בשביל לתת לו טעימה מהיורוליג ב 2-3 דקות פה ושם. אם התשובה היא "בשביל שיתרום" אז זו שטות גמורה, כי בנדר כמובן לא יכול לתרום כלום עדיין. אבל אם התשובה היא "רק בשביל לתת לו טעימה מהיורוליג" , אז אין עם זה שום בעיה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 19 אוגוסט 2015, 13:02

כספי נתן לפחות עונה אחת טובה לפני שעזב ל- NBA. אני חושב שזה היה בגילאי 21-22. בגיל 17 זה די חסר סיכוי אלא אם כן אתה לברון ג'יימס.

בכל מקרה, צריך לקחת את זה בפרופורציות. מדובר בשחקן 10-11 ברוטציה. הפגיעה במכבי לא תהיה משמעותית. יותר בבנדר עצמו.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אוגוסט 2015, 13:05

roy1000 כתב:

כספי נתן לפחות עונה אחת טובה לפני שעזב ל- NBA. אני חושב שזה היה בגילאי 21-22. בגיל 17 זה די חסר סיכוי אלא אם כן אתה לברון ג'יימס.

בכל מקרה, צריך לקחת את זה בפרופורציות. מדובר בשחקן 10-11 ברוטציה. הפגיעה במכבי לא תהיה משמעותית. יותר בבנדר עצמו.

הפגיעה במכבי תהיה משמעותית מאוד. הוא יהיה ה 4 המחליף. אם מתברר שהוא לא מתאים לרמות הגבוהות (ושלא יהיה ספק, זאת האמת), אז מכבי תהיה בבעיה ותצטרך לשחק עם הרכבים עקומים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 אוגוסט 2015, 13:08

felix_r כתב:

הגישה שלך היא לא נכונה. אין פה בכלל עניין של "עונה טובה".

כספי קיבל דקות ראשונות ביורוליג כשהיה בן 18 (שותף בשלושה משחקים בהם קלע סך הכל 2 נקודות ). זה נחשב עונה טובה? :D

השאלה שכן צריכים לשאול, זה האם מכבי באמת בונה על כך שבנדר יתרום, או שמצרפים אותו רק בשביל לתת לו טעימה מהיורוליג ב 2-3 דקות פה ושם. אם התשובה היא "בשביל שיתרום" אז זו שטות גמורה, כי בנדר כמובן לא יכול לתרום כלום עדיין. אבל אם התשובה היא "רק בשביל לתת לו טעימה מהיורוליג" , אז אין עם זה שום בעיה.

טעימה מהיורוליג, לא תקדם אותו לשום מקום. הרי בליגה הוא כנראה לא ירשם בכלל, וביורוליג הוא יראה 5-8 דקות במקרה הכי טוב. איך זה יקדם אותו? הוא בן 17 הוא אפילו לא סיים לגבוה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 אוגוסט 2015, 13:09

roy1000 כתב:

הפגיעה לא תהיה משמעותית אם יחתימו פורוורד מוביל מאוד איכותי, ואם פניני יחזור לכושר טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 19 אוגוסט 2015, 13:46

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:

הפגיעה במכבי תהיה משמעותית מאוד. הוא יהיה ה 4 המחליף. אם מתברר שהוא לא מתאים לרמות הגבוהות (ושלא יהיה ספק, זאת האמת), אז מכבי תהיה בבעיה ותצטרך לשחק עם הרכבים עקומים.

יש למכבי 3 שחקנים שיכולים למלא את ה-10 דקות שישארו בעמדה 4. לא צריך לצאת מפרופורציות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 19 אוגוסט 2015, 14:52

הלוגיקה שלכם נגד המהלך היא מובנת, אבל אני עדיין לא חושב שההתנגדות הגורפת למהלך היא נכונה.

יש לא מעט דוגמאות על עילויים צעירים שהצליחו.
מישהו רואה היום טניסאי בן 18 זוכה בגראנד סלאם? בכל זאת היו כמה שעשו את זה - בקר, צ'אנג וכמובן רפא.
אם בנדר הוא מהטופ של השנתון שלו, אז בהחלט יש סיכוי שהוא יעשה את המעבר כמו שצריך.

זאת תהיה גם הזדמנות עבורו להתחזק פיזית ולהתאים את עצמו לבוגרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 אוגוסט 2015, 14:56

jol9 כתב:הלוגיקה שלכם נגד המהלך היא מובנת, אבל אני עדיין לא חושב שההתנגדות הגורפת למהלך היא נכונה.

מישהו רואה היום טניסאי בן 18 זוכה בגראנד סלאם? בכל זאת היו כמה שעשו את זה - בקר, צ'אנג וכמובן רפא.
אם בנדר הוא מהטופ של השנתון שלו, אז בהחלט יש סיכוי שהוא יעשה את המעבר כמו שצריך.

השאלה שצריכה להישאל היא האם יש תקדימים לכך במכבי.
בכל מקרה, לפי ההודעה הרשמית של מכבי הוא ישחק בבוגרים בוודאות בעונה הבאה, ככה שכל מה שנשאר לעשות זה לאחל לילד בהצלחה, ולקוות שמכבי תביא 4 שפיץ.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 19 אוגוסט 2015, 15:01

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:הלוגיקה שלכם נגד המהלך היא מובנת, אבל אני עדיין לא חושב שההתנגדות הגורפת למהלך היא נכונה.

השאלה שצריכה להישאל היא האם יש תקדימים לכך במכבי.
בכל מקרה, לפי ההודעה הרשמית של מכבי הוא ישחק בבוגרים בוודאות בעונה הבאה, ככה שכל מה שנשאר לעשות זה לאחל לילד בהצלחה, ולקוות שמכבי תביא 4 שפיץ.

אני מניח שיש תקדימים. אולי לא לשחקן בן 18, אבל כספי, אליהו, הלפרין, בורשטיין וכמובן אם נלך אחורה אז גם גודס, קטש וכמובן מיקי,
כולם שיחקו והצליחו במכבי בגילאים צעירים (חלקם בגילאי העשרה).

אני פחות אוהב להתעסק בתקדימים.
זה כמו אלה שהיו אומרים לי ב2011 - אל תדאג, נדאל בחיים לא הפסיד לדג'וקוביץ' בגראנד סלאם (ואז הוא הפסיד לו 3 גמרים ברציפות)...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 19 אוגוסט 2015, 15:25

הבעיה עם בנדר היא שיטחנו אותו בצבע ויש גם את עניין החוקים בליגה שיפגעו בו
זה מהלך ששני הצדדים יפגעו ממנו רק בשביל הפנטזיה של שיתוף כישרון מוכשר כל כך בגיל צעיר כשדי ברור שהתרומה שלו תהיה נמוכה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים