המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:ריקי רוביו היה שחקן של 19 דקות למשחק מהספסל בחובנטוד בגיל 16.
בגיל 18 הוא היה שחקן חמישייה בחובנטוד ולקח איתה את היורוקאפ.
החציל האצטקי כתב:ריקי רוביו היה שחקן של 19 דקות למשחק מהספסל בחובנטוד בגיל 16.
בגיל 18 הוא היה שחקן חמישייה בחובנטוד ולקח איתה את היורוקאפ.
אדגר פו כתב:נדמה לי שגם הבן של סאבוניס עלה לבוגרים של מאלגה ( שחקן גבוה ) בגיל 17 אבל אני לא לא יודע מה תרם שם. עד כמה שאני זוכר אבא שלו שיחק בנבחרת ליטא בגיל 18 .
jol9 כתב:מספיק שיש דוגמא אחת בשביל להגיד שיש תקדימים. הרי מספרים שבנדר הוא פוטנציאל להיות אחד השחקנים האירופאים הטובים
בעולם, לא?
כאלה היו קוקוץ', סבוניס ורוביו שהוזכרו כאן, ולכן ההימור הוא לא מופרך לדעתי.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:מספיק שיש דוגמא אחת בשביל להגיד שיש תקדימים. הרי מספרים שבנדר הוא פוטנציאל להיות אחד השחקנים האירופאים הטובים
בעולם, לא?
אתה מדבר פה על שחקנים שגדלו בחממות הכדורסל הטובות ביותר אירופה שהצמיחו את גדולי השחקנים.
מקומות שנתנו לשחקנים הללו אפשרות לשחק ולהוביל.
במכבי לא יודעים לגדל שחקנים.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:מספיק שיש דוגמא אחת בשביל להגיד שיש תקדימים. הרי מספרים שבנדר הוא פוטנציאל להיות אחד השחקנים האירופאים הטובים
בעולם, לא?
אתה מדבר פה על שחקנים שגדלו בחממות הכדורסל הטובות ביותר אירופה שהצמיחו את גדולי השחקנים.
מקומות שנתנו לשחקנים הללו אפשרות לשחק ולהוביל.
במכבי לא יודעים לגדל שחקנים.
גם בנדר גדל בחממת כדורסל.
אני לא מבין למה בברצלונה, בפאו, באול', בצסקא ובריאל יכולים לשחק צעירים ובמכבי לא.
jol9 כתב:מספיק שיש דוגמא אחת בשביל להגיד שיש תקדימים. הרי מספרים שבנדר הוא פוטנציאל להיות אחד השחקנים האירופאים הטובים
בעולם, לא?
שחף כתב:jol9 כתב:מספיק שיש דוגמא אחת בשביל להגיד שיש תקדימים. הרי מספרים שבנדר הוא פוטנציאל להיות אחד השחקנים האירופאים הטובים
בעולם, לא?
נו יוני בחייך. לבנדר יש כרגע פריים שגורם לג'ייק כהן להיראות כמו האוורד. תחשוב עליו מנסה לשמור את פליפה רייס. יאנוס אותו בלי וזלין.
גבוהים מתפתחים מאוחר יותר. גארד בן 17 אם הוא באמת עילוי עוד יכול לשחק ברמות האלה. גבוה בחיים לא
החציל האצטקי כתב:אל תלכו רחוק מדי.
וסלי, פורזינגיס- הצליחו ברמות האלה בגילאים האלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, BIG sofo, felix_r, Google [Bot], מרסר ו־20 אורחים