מלפפונים.. V7 והאחרון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים.. V7 והאחרון

הודעהעל ידי Chen » 20 אוגוסט 2015, 13:42

ג'ף הכי ריאלי. הייתי לוקח אותו כי הוא המניה הכי בטוחה כאן מבחינת זה שהוא מכיר כבר את אירופה.

מוטה שחקן הגנה מרשים. נשמע מאוד GTBT.

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי אדגר פו » 20 אוגוסט 2015, 13:45

קובי כתב:גלדסטון מזכיר גם את או די אנוסיקה מאבלינו...

יש לו כנראה סוכן פעיל כי הוא מוזכר עכשיו גם בהקשר של לאבורל ולפני זמן גם אצל ירושלים. מכבי לא צריכה אותו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אוגוסט 2015, 13:49

עקב שעמום תהומי ואכזבה מהחיים באופן כללי, ממשיך את הפינה "בולשיט שמכבי מתעסקת בו במקום לעשות את הדבר היחיד שהיא אמורה לעשות":

1. סיקור מרשים ומקיף של תבוסות הנבחרת במקדוניה. העובדה שמשחק בנבחרת הזאת רק שחקן אחד ממכבי (שהגיע ל15 נקודות במצטבר בערך בכל הטורניר), לא הפריעה להם להשקיע בעבודה הקריטית הזאת זמן. הקבוצה של המדינה.
2. תמונת פפראצי בלעדית של מאמן הקבוצה ועוזרו, "ממשיכים בהכנות לעונה החדשה עם בניית התרגילים, תכנית האימונים והשלמת הסגל". פה הבנתי שמשקרים לי בפרצוף. הרי כולם יודעים שאי שום קשר בין גיא גודס לבין בניית הסגל.
3. דיווח מרגש על קבוצת הנערים של המועדון שיצאה לטורניר יוקרתי בליטא. הטורניר אורגן על ידי השגרירות הישראלית וטל ברודי. מהלך מבורך, שודאי מצדיק התיייחסות מפורטת עד כאב בכל פלטפורמות התקשורת של המועדון בעשרות פוסטים ותמונות.
4.פינת הנוסטלגיה! השבוע מדובר באחד הניצחונות על רומא. לא ממש התעמקתי, יש גבול גם לשעמום שלי.
5. תזכורת נוספת לכך שמכבי הורסת לעצמה את ההכנה לעונה הבאה עם כמה משחקים מרתקים ברחבי ארצות הברית. מול מילאנו. קודם ניו יורק- מול מילאנו, אח"כ שיקאגו- מול מילאנו. למקרה ששכחתם, חוץ מתצוגת הכדורסל המשכנעת בכיכובה של עמדה 4 בצהוב: דראג בנדר ואיתי שגב, ינעים את זמנכם במחצית הכוכב פאר טסי. עוד לא קניתם כרטיס? אל דאגה, תקבלו תזכורת מדי יומיים באתר הרשמי, פייסבוק, אינסטגרם, טוויטר, יוטיוב, וייבר, לינקדאין, מייספייס ומחוברים.
6. מזל טוב לרפי בוגטין! מאמן הכדורסל הותיק, שאימן לאורך השנים כוכבי כדורסל כמו דיאנה נולאן, שריל פורד ותמר מעוז, מונה לעוזר המאמן השני של גיא גודס. מה שבטוח, זה שגם העונה הצוות יתגבש באין ספור ערבי פיצה ובירה לאחר הפסדים. ד"א, ייתכן שגיא עדיין לא מודע לעובדה שהוא מינה עוזר מאמן שני, אל תהרסו את ההפתעה.
7. ספירה לאחור של שלושה ימים לפרסום הראיון המיוחד עם הקפטן גיא פניני. מיותר לציין שאף קלישאה שחוקה לא נחסכה מכם בראיון המרגש. "אני חוזר מהפציעה חזק יותר פיזית", "הפציעה לימדה אותי המון דברים חדשים על עצמי" , "המטרה העונה היא לחזור להיות מכבי הטובה והמהנה", "הדבר הכי חשוב זה האהבה והתשוקה למשחק".
8. עדכון חם מהשעה האחרונה, לפיו קבוצת הנערים זכתה בטורניר בליטא! אין ספק שעוד מספר שנים נראה את כוכבי הקבוצה על ספסל מיטב קבוצות מרכז הטבלה בליגה הישראלית.

*בלטו בהיעדרם- דיווחים על הקרנות נוספות של הפנינה הקולנועית 78-77.
**בעודי כותב את הפוסט, קיבלתי מייל ממכביסט. חשבתי כבר שהגיעה החתמה וכל העבודה שלי ירדה לטמיון. כמובן שהיה מדובר בתזכורת נוספת לראיון עם גיא פניני.

עוד שבוע עבר, ושוב מכבי מוכיחה שהיא עובדת יותר קשה מכולנו בקיץ הזה.

שבוע נוסף בלי החתמה, והשפיות המעורערת מלכתחילה שלי, נגוזה לה לאט לאט.
יאללה, השבוע בפינת "איך אנשי מכבי מצדיקים את היותם על הפיירול של המועדון בלי לבצע עבודה בפועל":

1.סרטון מרשים המציג את הסנטר החדש של מכבי אבי ביטר מדדה בעצלתיים לטופ אוף דה קי על מנת לחסום לאבי אבן ורגב פנאן. הבחור בארץ כבר שבועיים, והטרנספורמציה הגופנית היחידה שעבר, היא גידול סנטר נוסף. נראה שדני חולק איתי את הפטיש המפוקפק לסנטרים שמנים. לא אתפלא אם הוא מפטם אותו בסיום כל אימון. (ד"א, אבי אבן עשה צעדים כל פעם שהוריד כדור לריצפה)
2. תזכורת נוספת להגרלת משחקי הליגה לעונת 2015\16. כל שבוע אותו פוסט, השואל את אוהדי הקבוצה את מי היו מעדיפים לפגוש במחזור הראשון, וכל שבוע אותה תשובה מנוסחת בעילגות על ידי אוהד ערס ממורמר :" מה הגרלה עכשיו, אינעל העולםם, תחתימו כבר 2 סנטרים סוסים עוד שנייה מתחיל המשחק"
3.עוד עיסוק מרתק והכרחי בקבוצת הנערים של המועדון, שהשבוע, לאחר זכייתם סוחטת הדמעות בטורניר בליטא, מארחים את קבוצת הנערים של אלבה ברלין במסגרת שיתוף הפעולה בין המועדונים. מיותר לציין, שאם תהיתם כיצד אירוח זה נראה בפועל, תוכלו למצוא אלפי תמונות המתעדות כל שלב בו, החל מהנחיתה, ועד ליציאה המשותפת למועדון הפוסיקט בערבים.
4. לאחר ההצלחה הכבירה של הראיונות הכנים והסנסציונים עם גיא פניני ("יוצא חזק יותר מהפציעה", למדתי דברים חדשים על עצמי בעקבות הפציעה") ודגן יבזורי ("לא מפחד גם לשבת על הספסל", "מאמין ביכולות שלי"), השבוע ראיון מיוחד עם הקפטן בדימוס יוגב אוחיון. יהיה חסר טאקט לשאול אותו אם הוא מחרבן מלחץ לפני כל זריקה שלו מבחוץ? כולה קרוהן, תרגעו.
5. סרטון הומוריסטי וקריטי, אשר פורסם כמובן בכל הרשתות החברתיות, המציג אדם זקן וכרסתן, אשר נכנס בשוגג למשרדי המועדון עם חולצה אדומה. באופן מקרי לחלוטין אחד מעובדי המועדון המסורים מצא חולצה של מכבי, הכריח את האדון להתפשט באמצע החנות ולהחליף חולצה. הכרס היחידה שאני מוכן לראות בהקשרי מכבי, זה את זאת של פבראני.
6.ברכות חמות לפורוורד החדש (והיחיד) של מכבי העונה- דראגן בנדר. מוזר שהמועדון בחר להציג אותו לציבור הרחב דווקא בתמונה שלו יושב בלי חולצה במהלך הבדיקות הרפואיות. אם מישהו היה צריך תזכורת לכך שמדובר למעשה בסתיו סטרשקו+ 40 ס"מ -20 קילו, קיבל אותה בזכות התמונה הזאת. אם ניקולה הצליח לשכנע את הבוסים, שהילדה האנורקסית הזאת יכולה לשחק ביורוליג עונה הבאה, כנראה שאין משהו שהוא לא מסוגל לעשות. מפחיד.
7. השבוע זכינו לראות את שומני הגב של גיא פניני בפעולה, במהלך ריצה איטית על ההליכון במסגרת הבדיקות הרפואיות. נעדרו מהתמונה באופן מפתיע: הסיגריה וכוס הפלסטיק+ קש שחור עם פינלנדיה ורד בול. אוהבים אותך קפטן. ( עצה לרגב פנאן- כשאתה רוצה לדרבן בהמה כמו גיא לרוץ, אל תשים לו בטלוויזיה "בא לחדש לכם עם מושיק גלאמין")
8. תזכורת נוספת למשחק המאה מול מילאנו על אדמת ארצות הברית, אך הפעם תזכורת מעודנת ואינטיליגנטית- ציון מיוחד באתר הרשמי לכך שחלק מההכנסות ממכירת הכרטיסים, יתרמו למאבק נגד האלימות. השיטה השיווקית: "אם לא קניתם כרטיסים עד עכשיו, ודאי תקנו עכשיו כשאתם יודעים שההכנסות יתרמו למען מטרה כה נעלה". גאון שיווק אתה דני. גאון.
9. הפגנת סולידריות מדהימה של המועדון, אשר בציוץ מרגש בטוויטר קורא לראפר המצליח מתיסיהו להופיע במסגרת משחקי הקבוצה בארצות הברית (שוב, תזכורת מעודנת). עכשיו רק נשאר להסביר לו מה זה מכבי תל אביב, מה היא רוצה ממנו ולמה היא חושבת שהוא יסכים לכתוב קטע ראפ שיכנס בתור בית שלישי ב"דרך השלום" של פאר טסי. (תודה על התזכורת חציל)
10. על מנת לנצל את החופש הגדול עד תום, מכבי מארגנת סיור מיוחד לילדי מכביסט במוזיאון המועדון בהדרכת אגדת העבר דורון ג'מצי. ההכנסות יתרמו למאבק למען האלימות. סתם, לא באמת, ההכנסות ישמשו להחתמת הפורוורד המחליף לבנדר.
11. אינספור ברכות בכל הרשתות החברתיות לקבוצת הכדורגל של המועדון על עוד משחק גדול. ריטוויטים ליוקאנוביץ', תמונות של זהבי חוגג, סרטונים וכו'. "מועדון אחד מעל כולם"

למען שדרוג הפינה, אספתי מרחבי הפייסבוק תגובות שהן בגדר קאלט:
1." תחתימו את זהבי בעמדה 4, לפחות יהיה שם משהו"
2."בנדר חייב שרירים, הבחור דק מדי"
3. בתגובה לסרטון של גיא רץ: "שימו לו ערוץ האוכל"
4."בנדר בגיל 17 : חותם במכבי תל אביב, אני בגיל 17: מזמין פיצה, משחק בפיפא וחחחח חתול מנגן בפסנתר"
5. בתגובה לראיון הבא עלינו לטובה עם יוגב:"מה נמוך יותר, אחוזי הקליעה שלך בצבע, או הסיכוי שהם יהיו מעל 30 העונה?"
6. בתגובה לידיעה על אירוח קבוצת הנערים של אלבה:"כן ירבו אירועים מהסוג הזה. יישר כח למכבי תל אביב, שעושה שירות גדול למדינת ישראל."
7."רואה פוסט חדש מהעמוד " וואי סוף סוף החתמה!" , אחרי 2 שניות מתבדה " אה לא""
8."מה קורה עם השלמת הסגל? שמישהו מההנהלה ידבר כבר עם האוהדים ויעדכן מה קורה. נמאס שמתעלמים מאיתנו!"

* כל סימני הפיסוק הם תוספת שלי על מנת שתוכלו להבין את התגובות שנכתבו על ידי אנשים שעברית תקנית זרה להם.

טוב.. עוד שבוע עמוס במיוחד עבר על אנשי המועדון. תזכרו את זה פעם הבאה כשאתם תוהים מדוע אין עדיין החתמה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוגוסט 2015, 14:17

בהה מוטה לא סביר כי הוא כרגע מנהל מאבק מול הקינגס (שביטלו את החוזה שלו) להחזיר אותו לסגל. אם הוא יקבל הצעה מאירופה, הסיכויים שלו לקבל את החוזה והכסף אפסיים. אני חושב שהוא ימתין עוד כמה חודשים לראות מה יהיו תוצאות הבוררות שלו.

ארל קלארק זה שחקן שכבר רגיל לשחק בסין. אני חושב שהוא יבוא למכבי רק אם ישלמו לו סכום מאוד יפה. בסין הוא מרוויח איזה 300 אלף דולר לחודש.

ג'ף אדריאן הוא אופציה מעניינת. גם הוא כבר עלה על הרכבת הסינית כמו קלארק ואני בספק אם הוא ירד ממנה לטובת מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 אוגוסט 2015, 14:21

MTA2311 כתב:
עקב שעמום תהומי ואכזבה מהחיים באופן כללי, ממשיך את הפינה "בולשיט שמכבי מתעסקת בו במקום לעשות את הדבר היחיד שהיא אמורה לעשות":

1. סיקור מרשים ומקיף של תבוסות הנבחרת במקדוניה. העובדה שמשחק בנבחרת הזאת רק שחקן אחד ממכבי (שהגיע ל15 נקודות במצטבר בערך בכל הטורניר), לא הפריעה להם להשקיע בעבודה הקריטית הזאת זמן. הקבוצה של המדינה.
2. תמונת פפראצי בלעדית של מאמן הקבוצה ועוזרו, "ממשיכים בהכנות לעונה החדשה עם בניית התרגילים, תכנית האימונים והשלמת הסגל". פה הבנתי שמשקרים לי בפרצוף. הרי כולם יודעים שאי שום קשר בין גיא גודס לבין בניית הסגל.
3. דיווח מרגש על קבוצת הנערים של המועדון שיצאה לטורניר יוקרתי בליטא. הטורניר אורגן על ידי השגרירות הישראלית וטל ברודי. מהלך מבורך, שודאי מצדיק התיייחסות מפורטת עד כאב בכל פלטפורמות התקשורת של המועדון בעשרות פוסטים ותמונות.
4.פינת הנוסטלגיה! השבוע מדובר באחד הניצחונות על רומא. לא ממש התעמקתי, יש גבול גם לשעמום שלי.
5. תזכורת נוספת לכך שמכבי הורסת לעצמה את ההכנה לעונה הבאה עם כמה משחקים מרתקים ברחבי ארצות הברית. מול מילאנו. קודם ניו יורק- מול מילאנו, אח"כ שיקאגו- מול מילאנו. למקרה ששכחתם, חוץ מתצוגת הכדורסל המשכנעת בכיכובה של עמדה 4 בצהוב: דראג בנדר ואיתי שגב, ינעים את זמנכם במחצית הכוכב פאר טסי. עוד לא קניתם כרטיס? אל דאגה, תקבלו תזכורת מדי יומיים באתר הרשמי, פייסבוק, אינסטגרם, טוויטר, יוטיוב, וייבר, לינקדאין, מייספייס ומחוברים.
6. מזל טוב לרפי בוגטין! מאמן הכדורסל הותיק, שאימן לאורך השנים כוכבי כדורסל כמו דיאנה נולאן, שריל פורד ותמר מעוז, מונה לעוזר המאמן השני של גיא גודס. מה שבטוח, זה שגם העונה הצוות יתגבש באין ספור ערבי פיצה ובירה לאחר הפסדים. ד"א, ייתכן שגיא עדיין לא מודע לעובדה שהוא מינה עוזר מאמן שני, אל תהרסו את ההפתעה.
7. ספירה לאחור של שלושה ימים לפרסום הראיון המיוחד עם הקפטן גיא פניני. מיותר לציין שאף קלישאה שחוקה לא נחסכה מכם בראיון המרגש. "אני חוזר מהפציעה חזק יותר פיזית", "הפציעה לימדה אותי המון דברים חדשים על עצמי" , "המטרה העונה היא לחזור להיות מכבי הטובה והמהנה", "הדבר הכי חשוב זה האהבה והתשוקה למשחק".
8. עדכון חם מהשעה האחרונה, לפיו קבוצת הנערים זכתה בטורניר בליטא! אין ספק שעוד מספר שנים נראה את כוכבי הקבוצה על ספסל מיטב קבוצות מרכז הטבלה בליגה הישראלית.

**בעודי כותב את הפוסט, קיבלתי מייל ממכביסט. חשבתי כבר שהגיעה החתמה וכל העבודה שלי ירדה לטמיון. כמובן שהיה מדובר בתזכורת נוספת לראיון עם גיא פניני.

יאללה, השבוע בפינת "איך אנשי מכבי מצדיקים את היותם על הפיירול של המועדון בלי לבצע עבודה בפועל":

1.סרטון מרשים המציג את הסנטר החדש של מכבי אבי ביטר מדדה בעצלתיים לטופ אוף דה קי על מנת לחסום לאבי אבן ורגב פנאן. הבחור בארץ כבר שבועיים, והטרנספורמציה הגופנית היחידה שעבר, היא גידול סנטר נוסף. נראה שדני חולק איתי את הפטיש המפוקפק לסנטרים שמנים. לא אתפלא אם הוא מפטם אותו בסיום כל אימון. (ד"א, אבי אבן עשה צעדים כל פעם שהוריד כדור לריצפה)
2. תזכורת נוספת להגרלת משחקי הליגה לעונת 2015\16. כל שבוע אותו פוסט, השואל את אוהדי הקבוצה את מי היו מעדיפים לפגוש במחזור הראשון, וכל שבוע אותה תשובה מנוסחת בעילגות על ידי אוהד ערס ממורמר :" מה הגרלה עכשיו, אינעל העולםם, תחתימו כבר 2 סנטרים סוסים עוד שנייה מתחיל המשחק"
3.עוד עיסוק מרתק והכרחי בקבוצת הנערים של המועדון, שהשבוע, לאחר זכייתם סוחטת הדמעות בטורניר בליטא, מארחים את קבוצת הנערים של אלבה ברלין במסגרת שיתוף הפעולה בין המועדונים. מיותר לציין, שאם תהיתם כיצד אירוח זה נראה בפועל, תוכלו למצוא אלפי תמונות המתעדות כל שלב בו, החל מהנחיתה, ועד ליציאה המשותפת למועדון הפוסיקט בערבים.
4. לאחר ההצלחה הכבירה של הראיונות הכנים והסנסציונים עם גיא פניני ("יוצא חזק יותר מהפציעה", למדתי דברים חדשים על עצמי בעקבות הפציעה") ודגן יבזורי ("לא מפחד גם לשבת על הספסל", "מאמין ביכולות שלי"), השבוע ראיון מיוחד עם הקפטן בדימוס יוגב אוחיון. יהיה חסר טאקט לשאול אותו אם הוא מחרבן מלחץ לפני כל זריקה שלו מבחוץ? כולה קרוהן, תרגעו.
5. סרטון הומוריסטי וקריטי, אשר פורסם כמובן בכל הרשתות החברתיות, המציג אדם זקן וכרסתן, אשר נכנס בשוגג למשרדי המועדון עם חולצה אדומה. באופן מקרי לחלוטין אחד מעובדי המועדון המסורים מצא חולצה של מכבי, הכריח את האדון להתפשט באמצע החנות ולהחליף חולצה. הכרס היחידה שאני מוכן לראות בהקשרי מכבי, זה את זאת של פבראני.
6.ברכות חמות לפורוורד החדש (והיחיד) של מכבי העונה- דראגן בנדר. מוזר שהמועדון בחר להציג אותו לציבור הרחב דווקא בתמונה שלו יושב בלי חולצה במהלך הבדיקות הרפואיות. אם מישהו היה צריך תזכורת לכך שמדובר למעשה בסתיו סטרשקו+ 40 ס"מ -20 קילו, קיבל אותה בזכות התמונה הזאת. אם ניקולה הצליח לשכנע את הבוסים, שהילדה האנורקסית הזאת יכולה לשחק ביורוליג עונה הבאה, כנראה שאין משהו שהוא לא מסוגל לעשות. מפחיד.
7. השבוע זכינו לראות את שומני הגב של גיא פניני בפעולה, במהלך ריצה איטית על ההליכון במסגרת הבדיקות הרפואיות. נעדרו מהתמונה באופן מפתיע: הסיגריה וכוס הפלסטיק+ קש שחור עם פינלנדיה ורד בול. אוהבים אותך קפטן. ( עצה לרגב פנאן- כשאתה רוצה לדרבן בהמה כמו גיא לרוץ, אל תשים לו בטלוויזיה "בא לחדש לכם עם מושיק גלאמין")
8. תזכורת נוספת למשחק המאה מול מילאנו על אדמת ארצות הברית, אך הפעם תזכורת מעודנת ואינטיליגנטית- ציון מיוחד באתר הרשמי לכך שחלק מההכנסות ממכירת הכרטיסים, יתרמו למאבק נגד האלימות. השיטה השיווקית: "אם לא קניתם כרטיסים עד עכשיו, ודאי תקנו עכשיו כשאתם יודעים שההכנסות יתרמו למען מטרה כה נעלה". גאון שיווק אתה דני. גאון.
9. הפגנת סולידריות מדהימה של המועדון, אשר בציוץ מרגש בטוויטר קורא לראפר המצליח מתיסיהו להופיע במסגרת משחקי הקבוצה בארצות הברית (שוב, תזכורת מעודנת). עכשיו רק נשאר להסביר לו מה זה מכבי תל אביב, מה היא רוצה ממנו ולמה היא חושבת שהוא יסכים לכתוב קטע ראפ שיכנס בתור בית שלישי ב"דרך השלום" של פאר טסי. (תודה על התזכורת חציל)
10. על מנת לנצל את החופש הגדול עד תום, מכבי מארגנת סיור מיוחד לילדי מכביסט במוזיאון המועדון בהדרכת אגדת העבר דורון ג'מצי. ההכנסות יתרמו למאבק למען האלימות. סתם, לא באמת, ההכנסות ישמשו להחתמת הפורוורד המחליף לבנדר.
11. אינספור ברכות בכל הרשתות החברתיות לקבוצת הכדורגל של המועדון על עוד משחק גדול. ריטוויטים ליוקאנוביץ', תמונות של זהבי חוגג, סרטונים וכו'. "מועדון אחד מעל כולם"

4."בנדר בגיל 17 : חותם במכבי תל אביב, אני בגיל 17: מזמין פיצה, משחק בפיפא וחחחח חתול מנגן בפסנתר"
5. בתגובה לראיון הבא עלינו לטובה עם יוגב:"מה נמוך יותר, אחוזי הקליעה שלך בצבע, או הסיכוי שהם יהיו מעל 30 העונה?"
6. בתגובה לידיעה על אירוח קבוצת הנערים של אלבה:"כן ירבו אירועים מהסוג הזה. יישר כח למכבי תל אביב, שעושה שירות גדול למדינת ישראל."
8."מה קורה עם השלמת הסגל? שמישהו מההנהלה ידבר כבר עם האוהדים ויעדכן מה קורה. נמאס שמתעלמים מאיתנו!"

* כל סימני הפיסוק הם תוספת שלי על מנת שתוכלו להבין את התגובות שנכתבו על ידי אנשים שעברית תקנית זרה להם.

טוב.. עוד שבוע עמוס במיוחד עבר על אנשי המועדון. תזכרו את זה פעם הבאה כשאתם תוהים מדוע אין עדיין החתמה.

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 אוגוסט 2015, 14:22

roy1000 כתב:בהה מוטה לא סביר כי הוא כרגע מנהל מאבק מול הקינגס (שביטלו את החוזה שלו) להחזיר אותו לסגל. אם הוא יקבל הצעה מאירופה, הסיכויים שלו לקבל את החוזה והכסף אפסיים. אני חושב שהוא ימתין עוד כמה חודשים לראות מה יהיו תוצאות הבוררות שלו.

ארל קלארק זה שחקן שכבר רגיל לשחק בסין. אני חושב שהוא יבוא למכבי רק אם ישלמו לו סכום מאוד יפה. בסין הוא מרוויח איזה 300 אלף דולר לחודש.

ג'ף אדריאן הוא אופציה מעניינת. גם הוא כבר עלה על הרכבת הסינית כמו קלארק ואני בספק אם הוא ירד ממנה לטובת מכבי.

הליגה הסינית הזאת ממש מכה לאירופה.
כמה שחקנים מוכשרים מתבזבזים שם במקום להגיע לאירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 20 אוגוסט 2015, 14:25

אור אתה ענק!
tzachMTA

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 אוגוסט 2015, 15:27

בכיתי פה מצחוק.
אגב פניני ראה חינוכית. מושיק גלאמין בדיוק היה עסוק עם שרה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 20 אוגוסט 2015, 15:41

roy1000 כתב:בהה מוטה לא סביר כי הוא כרגע מנהל מאבק מול הקינגס (שביטלו את החוזה שלו) להחזיר אותו לסגל. אם הוא יקבל הצעה מאירופה, הסיכויים שלו לקבל את החוזה והכסף אפסיים. אני חושב שהוא ימתין עוד כמה חודשים לראות מה יהיו תוצאות הבוררות שלו.

בהה מוטה - בשמו התקני בעברית: בְּ‏הֵמוֹ‏ת (נקרא גם סוּס הַיְּאוֹר)

תמונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 אוגוסט 2015, 16:24

ג׳ף אדריאן וטרבור אמבקווה זו כפילות.
אין שום סיבה לצרף את שניהם.

LRMAM (לוק רישארד אמבה א מוטה) - שחקן טוב מדי כדי לנחות פה.
אנוסיקה - אני לא מתייחס בכלל.

מכבי צריכה שחקן התקפה יותר מגוון ממה שהגלדסטון מעלה כאן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 אוגוסט 2015, 16:58

לפי גלדסטון במגרש פתוח, אדריאן קרוב יותר ממה שחשבנו.
יש חילופי מיילים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 20 אוגוסט 2015, 17:14

felix_r כתב:

בהה מוטה - בשמו התקני בעברית: בְּ‏הֵמוֹ‏ת (נקרא גם סוּס הַיְּאוֹר)

תמונה

:laugh1
אחדשיודע

הודעהעל ידי אדגר פו » 20 אוגוסט 2015, 17:22

שמואל1 כתב:לפי גלדסטון במגרש פתוח, אדריאן קרוב יותר ממה שחשבנו.
יש חילופי מיילים.

אז הוא כנראה מתרחק. :)

חבל שאבי סגל בפאריס, לפחות לו אפשר להאמין.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי מכביסט24 » 20 אוגוסט 2015, 17:53

MTA2311 כתב:

אתה גאון :laugh3
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי שחף » 20 אוגוסט 2015, 19:40

לא מבין למה להביא שחקן התקפה מוגבל כמו אדריאן ליד אמבקווה. אלא אם זה כפאוור פורוורד שני ליד פאוור פורוורד עם יכולות התקפיות טובות כמו קלארק. אבל נראה לי שאם יביאו פאוור יקר כזה אז המחליף שלו יהיה בנדר כי הכסף בקופה יגמר
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוגוסט 2015, 23:13

אור, משובח כמו תמיד. אולי נהפוך את זה לפינה קבועה...

מה שמפליא אותי זה שאנשים פה מצפים לשתי החתמות... בואו נקווה שיוחתם שחקן אחד לכל הפחות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 20 אוגוסט 2015, 23:18

jol9 כתב:אור, משובח כמו תמיד. אולי נהפוך את זה לפינה קבועה...

מה שמפליא אותי זה שאנשים פה מצפים לשתי החתמות... בואו נקווה שיוחתם שחקן אחד לכל הפחות.

תשתדל להשתמש בפועל הזה בצורה אחרת, כי זה דומה ליותם, וזה לא עושה לי טוב :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 20 אוגוסט 2015, 23:41

אני חושב שיוחתמו בסופו של דבר שני שחקנים. אחרי שיעברו כמה אימונים או משחקי אימון יראו שהגוף של בנדר לא מתאים לרמות של יורוליג עדיין ויביאו עוד שחקן. השאלה מי זה יהיה. לא הייתי בונה עליו יותר מידי. הרבה ייפול על השחקן הראשון שיביאו
שחף

הודעהעל ידי אדם » 21 אוגוסט 2015, 04:08

מצד אחד אדריאן , מצד שני מוטה , בתאוריה.
אדריאן הרשים אותי ממה שראיתי ועקבתי וגם באחד הסרטונים רואים איך הוא מתמודד מול נואה וגיבסון ומתעלה עליהם , הוא שואב ריבאונדים,וגיבסון לא נחשב פראיר לא באתלטיות ולא בכח ואדריאן עושה לו בית ספר.
מוטה לא יודע איך לאכול אותו,הגנה כן קצת כדרור ומה מעבר,בחבילה השלמה קלארק הכי טוב .
אדריאן גם בשמחה אבל הוא דומה לאמבאקווה למרות שלא יזיק עוד אחד כזה.
אדם

הודעהעל ידי yehooda » 21 אוגוסט 2015, 04:23

היחיד שאיכשהו מתאים למה שמכבי צריכה זה מהמוטה. לפי מה שראיתי הוא תפור לעמדה 4 באירופה. בעל יכולת כדרור מעולה פיזי קולע מכל טווח והגנתי פשוט חבילה מושלמת. ג'ף אדריאן נמוך ממנו ופועל מתחת לסל הסל בלבד.
yehooda

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Jack55 ו־11 אורחים