מלפפונים.. V7 והאחרון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים.. V7 והאחרון

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוגוסט 2015, 12:40

שמואל1 כתב:
my man כתב:שמואל- נקודת המוצא שלך שיוחתם עוד שחקן לדעתי נגוזה ברגע שהחליטו להעלות את בנדר לסגל...

נכון, אבל יש לי עוד תקווה קלה בלב שבכל זאת יש לאנשים במכבי קצת שכל.

דרך אגב, גם אם לא יגיע עוד 4, אני מעדיף את ארצג מאשר איזה עלום שם מהליגה הבלגית או תואם מלקולם תומאס מה- NBA.
ארצג לפחות יודע לתת התקפה מהרמה הגבוהה ביותר באירופה.

אני מסכים למרות שלמכבי חסר בבירור שחקן שמשחק בצבע.
בכל אופן, אתה צריך לצאת מנקודת הנחה שיוחתם (אם יוחתם) שחקן אחד בלבד.
בפרוטוקול הפורום רשום שאתה מצפה לשניים, אבל זה כבר מציק לעין כי זה ריאלי בערך כמו שנבחרת ישראל תיקח את היורובאסקט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 23 אוגוסט 2015, 12:41

אחדשיודע כתב:
my man כתב:שמואל- נקודת המוצא שלך שיוחתם עוד שחקן לדעתי נגוזה ברגע שהחליטו להעלות את בנדר לסגל...

לא חושב שיש החלטה סופית לגביו, נראה לי שיבחנו במשחקי טרום העונה. או לפחות כך אני מקווה ומצפה.

נראה לי שכל חברי הפורום שותפים למקווה ומצפה שלך...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אוגוסט 2015, 12:42

אני דווקא חושב שפאברני יכול להתברר אפילו כשומר לא רע, בעיקר מול הסנטרים הקלאסיים
בנוגע לבנדר אין עוד החלטה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 23 אוגוסט 2015, 12:44

[quote="rc4991"]אני דווקא חושב שפאברני יכול להתברר אפילו כשומר לא רע, בעיקר מול הסנטרים הקלאסיים
בנוגע לבנדר אין עוד החלטה[/quote]
מה זה אומר?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 אוגוסט 2015, 12:45

האמת שפבראני הוא אניגמה מבחינתי.
במהותו, וכשניתן לו מלוא החופש- הוא אהב לצאת החוצה ולזרוק מהשלוש, והמון. אם כי המימדים שלו היו צנועים יותר- הוא היה הרבה פחות כבד ושמן מהיום.
אין לי מושג איך הוא משחק היום, אחרי שנה וחצי בחוץ. אני לא בטוח שיש לו מושג.

דווקא מההגנה שלו על סנטרים מאסיביים אני לא חושש. יש לו את הגודל, האורך והטיימינג כדי לעשות עבודה טובה באספקט הזה.
אני לא חושב שהוא כשיר לצאת לשמור בפרימטר, מה שמגביל אותו לשחק רק בעמדה 5 (אע״פ שסט התכונות ההתקפי שלו הוא בעצם של סטרץ׳ 4 די מושלם).
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אוגוסט 2015, 12:48

my man כתב:
rc4991 כתב:אני דווקא חושב שפאברני יכול להתברר אפילו כשומר לא רע, בעיקר מול הסנטרים הקלאסיים
בנוגע לבנדר אין עוד החלטה[/quote]
מה זה אומר?

זה אומר שעוד לא החליטו אם הוא יהיה בסגל או שישאילו אותו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוגוסט 2015, 12:48

מבחינתי אם יחליטו מראש שבנדר יהיה בקבוצה, מבלי לבחון מה הוא מסוגל לתת במשחקי טרום העונה, זו תהיה טיפשות ממדרגה עליונה (ואני אכן מצפה שהפדרמנים ידעו לא לטעות הפעם במקומות האלה). ולכן צריך עדיין לקוות ולרצות שיגיעו לכאן שני זרים לעמדה 4, לפחות אם יקבלו החלטה שבנדר לא בשל עדיין.

מסכים איתך חציל לגבי התובנות על פבראני.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 אוגוסט 2015, 12:50

החציל האצטקי כתב:האמת שפבראני הוא אניגמה מבחינתי.
במהותו, וכשניתן לו מלוא החופש- הוא אהב לצאת החוצה ולזרוק מהשלוש, והמון. אם כי המימדים שלו היו צנועים יותר- הוא היה הרבה פחות כבד ושמן מהיום.
אין לי מושג איך הוא משחק היום, אחרי שנה וחצי בחוץ. אני לא בטוח שיש לו מושג.

דווקא מההגנה שלו על סנטרים מאסיביים אני לא חושש. יש לו את הגודל, האורך והטיימינג כדי לעשות עבודה טובה באספקט הזה.
אני לא חושב שהוא כשיר לצאת לשמור בפרימטר, מה שמגביל אותו לשחק רק בעמדה 5 (אע״פ שסט התכונות ההתקפי שלו הוא בעצם של סטרץ׳ 4 די מושלם).

הגיוני שהוא יעדיף לשחק בחוץ, לפחות בתחילת העונה. בדרך כלל שחקנים שחוזרים מפציעה כה ארוכה חוששים ממגע פיזי בצבע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 אוגוסט 2015, 12:54

שמואל1 כתב:הגיוני שהוא יעדיף לשחק בחוץ, לפחות בתחילת העונה. בדרך כלל שחקנים שחוזרים מפציעה כה ארוכה חוששים ממגע פיזי בצבע.

בכלל לא בטוח. אני מניח שעם הסייז הזה שהוא הוסיף הוא יכול להיות מסוכן יותר קרוב לטבעת, כי הוא די טכני.
אני חושב שארצג לא מתאים לשחק איתו לא התקפית ולא הגנתית, ואני חושב שהוא יהיה הסנטר המוביל שלנו ואמבקווה המחליף העיקרי ב-5 שיוכל לשחק גם לצדו ב-4.

אני חושב שחסר לנו דווקא שחקן שיוכל לשחק פיק-אנד-רול ופיק-אנד-פופ ולחיות מתנועה ללא כדור, אופנסיב ריבאונד, ובעיקר לתרום בהגנה.
יש דווקא חבר׳ה שיוכלו לעשות את זה טוב, כולל שמות צנועים מאוד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 23 אוגוסט 2015, 13:02

החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:הגיוני שהוא יעדיף לשחק בחוץ, לפחות בתחילת העונה. בדרך כלל שחקנים שחוזרים מפציעה כה ארוכה חוששים ממגע פיזי בצבע.

בכלל לא בטוח. אני מניח שעם הסייז הזה שהוא הוסיף הוא יכול להיות מסוכן יותר קרוב לטבעת, כי הוא די טכני.
אני חושב שארצג לא מתאים לשחק איתו לא התקפית ולא הגנתית, ואני חושב שהוא יהיה הסנטר המוביל שלנו ואמבקווה המחליף העיקרי ב-5 שיוכל לשחק גם לצדו ב-4.

אני חושב שחסר לנו דווקא שחקן שיוכל לשחק פיק-אנד-רול ופיק-אנד-פופ ולחיות מתנועה ללא כדור, אופנסיב ריבאונד, ובעיקר לתרום בהגנה.
יש דווקא חבר׳ה שיוכלו לעשות את זה טוב, כולל שמות צנועים מאוד.

איפה ראיתם שהוא הוסיף סייז?
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 אוגוסט 2015, 13:54

אחדשיודע כתב:מבחינתי אם יחליטו מראש שבנדר יהיה בקבוצה, מבלי לבחון מה הוא מסוגל לתת במשחקי טרום העונה, זו תהיה טיפשות ממדרגה עליונה (ואני אכן מצפה שהפדרמנים ידעו לא לטעות הפעם במקומות האלה). ולכן צריך עדיין לקוות ולרצות שיגיעו לכאן שני זרים לעמדה 4, לפחות אם יקבלו החלטה שבנדר לא בשל עדיין.

לא יגיעו שני זרים. ליותר מדי אנשים יש אינטרס שבנדר ישחק בקבוצה הראשונה, ושני זרים על העמדה הזאת חוסמים את בנדר טוטאלית.
כמו כל עונה, נתחיל עם 4 אחד(+בנדר). כשיקלטו שהוא ילדון שחיף שלא מסוגל לעשות כלום ברמות האלה, ילחצו ויביאו אלכסנדר\תומאס וכו' .
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 23 אוגוסט 2015, 15:16

MTA2311 כתב:
אחדשיודע כתב:מבחינתי אם יחליטו מראש שבנדר יהיה בקבוצה, מבלי לבחון מה הוא מסוגל לתת במשחקי טרום העונה, זו תהיה טיפשות ממדרגה עליונה (ואני אכן מצפה שהפדרמנים ידעו לא לטעות הפעם במקומות האלה). ולכן צריך עדיין לקוות ולרצות שיגיעו לכאן שני זרים לעמדה 4, לפחות אם יקבלו החלטה שבנדר לא בשל עדיין.

לא יגיעו שני זרים. ליותר מדי אנשים יש אינטרס שבנדר ישחק בקבוצה הראשונה, ושני זרים על העמדה הזאת חוסמים את בנדר טוטאלית.
כמו כל עונה, נתחיל עם 4 אחד(+בנדר). כשיקלטו שהוא ילדון שחיף שלא מסוגל לעשות כלום ברמות האלה, ילחצו ויביאו אלכסנדר\תומאס וכו' .

עורך הדין מר שמעון מזרחי צריך לבדוק באופן דקדקני מה בדיוק רשום בחוק הצעירים. אם לא מוזכרת שם מילה ישראלי במפורש , אפשר לרשום את בנדר כשחקן מתחת לגיל 21 , ושכולם יקפצו! :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוגוסט 2015, 15:17

רשום ישראלי. מה גם שהוא זר, קצת בעיה במסגרת הגבלת ה-5 זרים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 אוגוסט 2015, 15:23

felix_r כתב:עורך הדין מר שמעון מזרחי צריך לבדוק באופן דקדקני מה בדיוק רשום בחוק הצעירים. אם לא מוזכרת שם מילה ישראלי במפורש , אפשר לרשום את בנדר כשחקן מתחת לגיל 21 , ושכולם יקפצו! :)

לא צריך את שמעון.

״במהלך 3 העונות הקרובות (עונות: 2016-17 ,2015-16 ,2013-14) כל קבוצה בליגת העל תהא מחויבת לרשום בסגל השחקנים שלה שני שחקנים ישראליים מתחת לגיל 22 ושחקן ישראלי שלישי מתחת לגיל 25. המועד הקובע לקביעת הגילאים הנ"ל הוא מועד תום רישום השחקנים, כפי שנקבע על ידי המנהלת ואושר על ידי איגוד הכדורסל, בכל עונה.״
http://www.ibpa.org.il/wp-content/uploa ... F-2013.pdf
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 23 אוגוסט 2015, 15:27

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:עורך הדין מר שמעון מזרחי צריך לבדוק באופן דקדקני מה בדיוק רשום בחוק הצעירים. אם לא מוזכרת שם מילה ישראלי במפורש , אפשר לרשום את בנדר כשחקן מתחת לגיל 21 , ושכולם יקפצו! :)

לא צריך את שמעון.

״במהלך 3 העונות הקרובות (עונות: 2016-17 ,2015-16 ,2013-14) כל קבוצה בליגת העל תהא מחויבת לרשום בסגל השחקנים שלה שני שחקנים ישראליים מתחת לגיל 22 ושחקן ישראלי שלישי מתחת לגיל 25. המועד הקובע לקביעת הגילאים הנ"ל הוא מועד תום רישום השחקנים, כפי שנקבע על ידי המנהלת ואושר על ידי איגוד הכדורסל, בכל עונה.״
http://www.ibpa.org.il/wp-content/uploa ... F-2013.pdf

לקחתם יותר מדי ברצינות את ההלצה שלי ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוגוסט 2015, 15:33

MTA2311 כתב:

בדיוק בגלל זה צריך לבחון אותו ברצינות בטרום עונה לפני שתתקבל כל החלטה לגביו. אחרת תדפוק גם אותו וגם את מכבי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 אוגוסט 2015, 15:37

אחדשיודע כתב:
MTA2311 כתב:

בדיוק בגלל זה צריך לבחון אותו ברצינות בטרום עונה לפני שתתקבל כל החלטה לגביו. אחרת תדפוק גם אותו וגם את מכבי.

יבחנו אותו, אבל לא יביאו עוד זר עד שתתקבל החלטה לגביו. זאת ההשערה שלי לפחות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 23 אוגוסט 2015, 15:43

http://sports.walla.co.il/item/2884213

תפנית בעלילה? בריאן רנדל לא עבר את הבבדיקות הרפואיות בקובאן
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוגוסט 2015, 15:46

MTA2311 כתב:
אחדשיודע כתב:
MTA2311 כתב:

יבחנו אותו, אבל לא יביאו עוד זר עד שתתקבל החלטה לגביו. זאת ההשערה שלי לפחות.

כל עוד יקבלו החלטה לגביו עד סוף אוקטובר (שזה אפילו קצת אחרי תחילת העונה), עוד יהיה אפשר למצוא מציאות ממחנות ה-NBA ושחקנים שלא הצליחו לקבל חוזה. רק שאסור יהיה להתמהמה פה, צריך לבדוק מראש את האופציות ולסמן כמה חבר'ה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אוגוסט 2015, 16:18

גל גל כתב:http://sports.walla.co.il/item/2884213

תפנית בעלילה? בריאן רנדל לא עבר את הבבדיקות הרפואיות בקובאן

וואו, אולי יש למכבי הזדמנות לכפר על הטעות הדבילית שעשו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, cifkcv, Google Adsense [Bot], משה ו־42 אורחים