שחף כתב:אם הוא מוותר על כסף יכול להיות שמכבי לא צריכה לשלם לו אותו...
ברור..
אני בטוחה שהוא יגיד למכבי שמבחינתו הוא יקבל כמה שפרטיזן מוכנה לשלם..אבל אני בטוחה שמכבי מעדיפה לקבל 650K או משהו באזור מקבוצה כמו ז'לגיריס..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אם הוא מוותר על כסף יכול להיות שמכבי לא צריכה לשלם לו אותו...
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אם הוא מוותר על כסף יכול להיות שמכבי לא צריכה לשלם לו אותו...
ברור..
אני בטוחה שהוא יגיד למכבי שמבחינתו הוא יקבל כמה שפרטיזן מוכנה לשלם..אבל אני בטוחה שמכבי מעדיפה לקבל 650K או משהו באזור מקבוצה כמו ז'לגיריס..
שחף כתב:לא חושב שיש עליו ביי-אאוט, זאת השאלה. אני לא חושב שמכבי מוותרים עליו לצמיתות.
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:לא חושב שיש עליו ביי-אאוט, זאת השאלה. אני לא חושב שמכבי מוותרים עליו לצמיתות.
אף אחד לא אמר שיש ביי-אאוט..זה ברור שהוא מושאל..השאלה היא תמורת כמה מהמשכורת המקורית שלו..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:לא חושב שיש עליו ביי-אאוט, זאת השאלה. אני לא חושב שמכבי מוותרים עליו לצמיתות.
אף אחד לא אמר שיש ביי-אאוט..זה ברור שהוא מושאל..השאלה היא תמורת כמה מהמשכורת המקורית שלו..
שוב, זה לא משנה. הוא אמר שהוא מוכן לוותר, ואם הוא אמר שהוא סגר איתם את הסיכום הכספי, זה אומר שאין בעיה, והם הגיעו להסכמה בקשר לשכרו. מכבי לא תצטרך להשלים את החוזה, כי הוא לא יקבל אותו במלואו..
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:לא חושב שיש עליו ביי-אאוט, זאת השאלה. אני לא חושב שמכבי מוותרים עליו לצמיתות.
שוב, זה לא משנה. הוא אמר שהוא מוכן לוותר, ואם הוא אמר שהוא סגר איתם את הסיכום הכספי, זה אומר שאין בעיה, והם הגיעו להסכמה בקשר לשכרו. מכבי לא תצטרך להשלים את החוזה, כי הוא לא יקבל אותו במלואו..
אבל מצ'באן בעצמו אומר שלמרות שהוא סגר על התנאים הכספיים שלו עם פרטיזן המועדונים עצמם עוד לא סגרו את זה..
אני לא אומרת שזה לא ייסגר..אבל זה עדיין לא סגור ויש עוד חילוקי דעות כנראה בין המועדונים..
שחף כתב:ספורט 5 טוענים שמה שמעקב את עסקאת לאנגפורד זה מאצ'באן:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 08688.html
עם כל הכבוד לשחקן מכבי צריכה לקחת בחשבון קודם כל את הצרכים שלה(2 באופן דחוף). ואם ז'לגיריס יכולה לממן את כל השכר שלו צריך לשלוח אותו לשם לפני שלאנגפורד בורח לנו.
שחף כתב:ספורט 5 טוענים שמה שמעקב את עסקאת לאנגפורד זה מאצ'באן:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 08688.html
עם כל הכבוד לשחקן מכבי צריכה לקחת בחשבון קודם כל את הצרכים שלה(2 באופן דחוף). ואם ז'לגיריס יכולה לממן את כל השכר שלו צריך לשלוח אותו לשם לפני שלאנגפורד בורח לנו.
שחף כתב:או קשה מידי על ההדק בעניין מילאן. עם כל הכבוד לשחקן והסוכן שלו בהשאלה נדמה לי שהוא לא משחק תפקיד. שלא לדבר על ה-NBA שם שחקנים הם רכוש של הקבוצות מהרגע שהם חותמים על החוזה וחוץ מיחידי סגולה כמו קובי יש לו סעיף מיוחד בחוזה שמאפשר לו להטיל וטו על טרייד אין להם מילה בעניין מעבר. מכבי חייבת לחשוב אך ורק על הצרכים שלה ואסור לסחוב את עניין לאנגפורד בגלל שלמילאן יהיה נוח יותר בסרביה.
יוסי22 כתב:אפשר לחשוב מה הלאנגפורד עשה בקריירה שלו שאתם מדברים עליו כאילו הוא מייקל ג'ורדן הבא , מכבי צריכה להתחשב ברצון של השחקן כחלק מהתנהלות אנושית של המועדון וזה גם ישתלם לה אם (ואני משוכנע שזה יקרה ) הוא יהפוך לשחקן בכיר באירופה ומכבי תרצה שהוא ישאר גם תמורת סכומים נמוכים יחסית.
בסך הכול אם לאנגפורד רוצה להיות פה הוא יחכה כמה ימים עד שמכבי תסגור את הסיפור עם מאצ'באן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־18 אורחים