אחדשיודע כתב:אין שום סיכוי שקליבלנד יחתכו שחקן תחת חוזה מובטח לפני תחילת העונה, מספיק עם התיאוריות המונפצות הללו. טרייד זה משהו אחר, אבל כרגע זה לא עומד על הפרק.
קליבלנד לא תנפה את האריס עבור שחקן עם חוזה לא מובטח, לא יקרה. אין שום סיכוי שהם ישלמו עליו מיסי מותרות מיותרים בשביל שחקן בינוני אחר שיתפוס את המקום ה-15 בסגל, זאת בדיחה לא מצחיקה. תעזוב כבר את ההמצאות וההתחכמויות האלה, תסתכל על המצב הנתון - לקליבלנד יש 13 שחקנים עם חוזה מובטח, עם תומפסון 14. נשאר מקום אחד פנוי וזה יכול להיות כל אחד וזה יכול להיות גם אף אחד, לא יודע על מה ולמה אתה מתווכח בנושא הזה.
אני באמת לא מבין מה אתה רוצה. יש המון מקרים שבהם נחתכו שחקנים עם חוזה מובטח בשביל שחקנים עם חוזה לא מובטח. לא יודע מאיפה המידע על מה הקאבס יעשו במהלך העונה, אבל כנראה שלך יש מקורות מידע יותר טובים.
אחדשיודע כתב:אני יודע טוב מאוד אילו דיבורים היו או לא היו בעניינו, אתה לא צריך לספר לי. אנחנו מדברים על האופציות העכשוויות, לא על מה היה או יכל להיות.
כרגע קרופורד לא אמור להיות יעד מבחינת קליבלנד ואכן אין בו צורך, אבל במקרה שמישהו יפצע או יאכזב, יש סיכוי שקליבלנד בכל זאת ינסו ללכת עליו (בתנאי כמובן שהוא ישאר עד אז בקליפרס והם יסכימו לוותר עליו בלי לקבל שחקן בתמורה) אם לא יהיו אופציות אחרות בשוק. לא מאמין שהוא יגיע לקליבלנד, אבל אין לדעת.
שוב פעם - לא מבין מה אתה רוצה. אתה מדבר עם עצמך שלי שום קשר למה שנאמר.
אחדשיודע כתב:אה, טרנס רוס לא יגיע "בחינם" (לא לגמרי חינם, אלא בלי לקבל שחקן בתמורה) אבל דמאר דרוזן כן. בכל מקרה, לא רואה את זה קורה לגבי אף אחד מהם (אם כי כמו שאמרתי כן הייתי שם עין על טרנס רוס אם הוא יבקש מסיבה כלשהי טרייד, שחקן שהנחיתו עליו את דמארה קארול ובעל משכורת נמוכה שפחות תכאב בתשלומי מס המותרות), כנ"ל לגבי כל אחת מהאפשרויות האחרות שציינת. פחות סביר שקבוצות פלייאוף בכירות יעשו טרייד עבור ה-TPE.
לטרנס רוס יש חוזה רוקי קטן, ואם הוא יעבור בטרייד, הרפטורס ירצו בעבורו תמורה שקרוב לוודאי הקאבס לא יוכלו לתת. אני לא רואה שום מצב שהוא מגיע דווקא לקליבלנד כשיש קבוצות אחרות שיתנו עבורו יותר.
לגבי דרוזן - היו דיבורים שהרפטורס רוצים להיפטר ממנו. יש לו חוזה של 9.5 מליון לעונה ואני לא חושב שהשוק בשבילו כזה טוב. יש סיכוי שהרפטורס יהיו מוכנים להעביר אותו תמורת ה- TPE אם דברים לא יסתדרו להם בתחילת העונה.
מאוד סביר שקבוצה כמו מיאמי תנסה לקצץ בשכר אם הם יראו שהם לא הולכים גבוה. הראשון ללכת במיאמי יהיה לדעתי דנג. אף אחד לא יתן תמורתו שום דבר מעבר ל- TPE.