NBA PRESEASON 2015- טריסטן תומפסון חתם בקליבלנד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA OFFSEASON 2015

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוגוסט 2015, 17:59

אחדשיודע כתב:אין שום סיכוי שקליבלנד יחתכו שחקן תחת חוזה מובטח לפני תחילת העונה, מספיק עם התיאוריות המונפצות הללו. טרייד זה משהו אחר, אבל כרגע זה לא עומד על הפרק.
קליבלנד לא תנפה את האריס עבור שחקן עם חוזה לא מובטח, לא יקרה. אין שום סיכוי שהם ישלמו עליו מיסי מותרות מיותרים בשביל שחקן בינוני אחר שיתפוס את המקום ה-15 בסגל, זאת בדיחה לא מצחיקה. תעזוב כבר את ההמצאות וההתחכמויות האלה, תסתכל על המצב הנתון - לקליבלנד יש 13 שחקנים עם חוזה מובטח, עם תומפסון 14. נשאר מקום אחד פנוי וזה יכול להיות כל אחד וזה יכול להיות גם אף אחד, לא יודע על מה ולמה אתה מתווכח בנושא הזה.

אני באמת לא מבין מה אתה רוצה. יש המון מקרים שבהם נחתכו שחקנים עם חוזה מובטח בשביל שחקנים עם חוזה לא מובטח. לא יודע מאיפה המידע על מה הקאבס יעשו במהלך העונה, אבל כנראה שלך יש מקורות מידע יותר טובים.

אחדשיודע כתב:אני יודע טוב מאוד אילו דיבורים היו או לא היו בעניינו, אתה לא צריך לספר לי. אנחנו מדברים על האופציות העכשוויות, לא על מה היה או יכל להיות.
כרגע קרופורד לא אמור להיות יעד מבחינת קליבלנד ואכן אין בו צורך, אבל במקרה שמישהו יפצע או יאכזב, יש סיכוי שקליבלנד בכל זאת ינסו ללכת עליו (בתנאי כמובן שהוא ישאר עד אז בקליפרס והם יסכימו לוותר עליו בלי לקבל שחקן בתמורה) אם לא יהיו אופציות אחרות בשוק. לא מאמין שהוא יגיע לקליבלנד, אבל אין לדעת.

שוב פעם - לא מבין מה אתה רוצה. אתה מדבר עם עצמך שלי שום קשר למה שנאמר.

אחדשיודע כתב:אה, טרנס רוס לא יגיע "בחינם" (לא לגמרי חינם, אלא בלי לקבל שחקן בתמורה) אבל דמאר דרוזן כן. בכל מקרה, לא רואה את זה קורה לגבי אף אחד מהם (אם כי כמו שאמרתי כן הייתי שם עין על טרנס רוס אם הוא יבקש מסיבה כלשהי טרייד, שחקן שהנחיתו עליו את דמארה קארול ובעל משכורת נמוכה שפחות תכאב בתשלומי מס המותרות), כנ"ל לגבי כל אחת מהאפשרויות האחרות שציינת. פחות סביר שקבוצות פלייאוף בכירות יעשו טרייד עבור ה-TPE.

לטרנס רוס יש חוזה רוקי קטן, ואם הוא יעבור בטרייד, הרפטורס ירצו בעבורו תמורה שקרוב לוודאי הקאבס לא יוכלו לתת. אני לא רואה שום מצב שהוא מגיע דווקא לקליבלנד כשיש קבוצות אחרות שיתנו עבורו יותר.

לגבי דרוזן - היו דיבורים שהרפטורס רוצים להיפטר ממנו. יש לו חוזה של 9.5 מליון לעונה ואני לא חושב שהשוק בשבילו כזה טוב. יש סיכוי שהרפטורס יהיו מוכנים להעביר אותו תמורת ה- TPE אם דברים לא יסתדרו להם בתחילת העונה.

מאוד סביר שקבוצה כמו מיאמי תנסה לקצץ בשכר אם הם יראו שהם לא הולכים גבוה. הראשון ללכת במיאמי יהיה לדעתי דנג. אף אחד לא יתן תמורתו שום דבר מעבר ל- TPE.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוגוסט 2015, 18:58

roy1000 כתב:אני באמת לא מבין מה אתה רוצה. יש המון מקרים שבהם נחתכו שחקנים עם חוזה מובטח בשביל שחקנים עם חוזה לא מובטח. לא יודע מאיפה המידע על מה הקאבס יעשו במהלך העונה, אבל כנראה שלך יש מקורות מידע יותר טובים.

roy1000 כתב:שוב פעם - לא מבין מה אתה רוצה. אתה מדבר עם עצמך שלי שום קשר למה שנאמר.

תמשיך לכתוב "אני לא יודע מה אתה רוצה" ולהתכווח על כלום ושום דבר, אני מוכן לסתור פעם אחרי פעם את הבולשיט שאתה כותב. אני מציין פה עובדות ואתה מתעסק בתיאוריות מונפצות שראית בחלום. לקליבלנד יש 13 חוזים מובטחים, 14 עם תומפסון - אני חוזר על העובדה הזאת שוב ושוב, ואתה בכל זאת מוצא איפה להתווכח במקום שאין על מה להתכווח עליו. קליבלנד לא תחתוך אף שחקן לפני תחילת העונה, אין שום סיבה הגיונית שזה יקרה עכשיו (גם אם תגיד שוב ושוב שזה קרה המון, זאת לא הסיטואציה בקליבלנד) ובטח לא בשביל לפנות מקום בסגל לשחקן עם חוזה לא מובטח, כבר יש להם ספוט פנוי במיוחד בשביל זה.

roy1000 כתב:לטרנס רוס יש חוזה רוקי קטן, ואם הוא יעבור בטרייד, הרפטורס ירצו בעבורו תמורה שקרוב לוודאי הקאבס לא יוכלו לתת. אני לא רואה שום מצב שהוא מגיע דווקא לקליבלנד כשיש קבוצות אחרות שיתנו עבורו יותר.

לגבי דרוזן - היו דיבורים שהרפטורס רוצים להיפטר ממנו. יש לו חוזה של 9.5 מליון לעונה ואני לא חושב שהשוק בשבילו כזה טוב. יש סיכוי שהרפטורס יהיו מוכנים להעביר אותו תמורת ה- TPE אם דברים לא יסתדרו להם בתחילת העונה.

מאוד סביר שקבוצה כמו מיאמי תנסה לקצץ בשכר אם הם יראו שהם לא הולכים גבוה. הראשון ללכת במיאמי יהיה לדעתי דנג. אף אחד לא יתן תמורתו שום דבר מעבר ל- TPE.

אתה מציין את דמאר דרוזן כאופציה, אבל טרנס רוס נמצא פחות או יותר באותה סטואציה נכון לעכשיו. לשניהם יש אפשרות להיות שחקנים חופשיים בקיץ הבא ובשל כך לשניהם יש סיכוי סביר לעבור בטרייד, בעיקר אם מישהו מהם יבקש. כרגע, נראה שדווקא מעמדו של טרנס רוס נפגע עם הגעתו של דמארה קארול. אם לקליבלנד אין מה להציע על טרנס רוס כפי שאתה ממהר לקבוע, אז בטח אין לה מה להציע על דמאר דרוזן. די עם החרטות האלה.

אף קבוצה עם שאיפות פלייאוף אמיתיות לא תוותר כל כך מהר על שחקנים בכירים בשביל TPE, בטח ללא בקשת טרייד. דנג זה בערך האופציה הכי לא ריאלית מכל השמות הלא ריאליים שנכתבו פה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוגוסט 2015, 19:37

אחדשיודע כתב:תמשיך לכתוב "אני לא יודע מה אתה רוצה" ולהתכווח על כלום ושום דבר, אני מוכן לסתור פעם אחרי פעם את הבולשיט שאתה כותב. אני מציין פה עובדות ואתה מתעסק בתיאוריות מונפצות שראית בחלום. לקליבלנד יש 13 חוזים מובטחים, 14 עם תומפסון - אני חוזר על העובדה הזאת שוב ושוב, ואתה בכל זאת מוצא איפה להתווכח במקום שאין על מה להתכווח עליו. קליבלנד לא תחתוך אף שחקן לפני תחילת העונה, אין שום סיבה הגיונית שזה יקרה עכשיו (גם אם תגיד שוב ושוב שזה קרה המון, זאת לא הסיטואציה בקליבלנד) ובטח לא בשביל לפנות מקום בסגל לשחקן עם חוזה לא מובטח, כבר יש להם ספוט פנוי במיוחד בשביל זה.

לדבר איתך זה כמו לדבר עם חרש. אתה פשוט מקשקש מה שבא לך בלי שום קשר לשיחה. סיימתי. תמשיך לבד.

אחדשיודע כתב:אתה מציין את דמאר דרוזן כאופציה, אבל טרנס רוס נמצא פחות או יותר באותה סטואציה נכון לעכשיו. לשניהם יש אפשרות להיות שחקנים חופשיים בקיץ הבא ובשל כך לשניהם יש סיכוי סביר לעבור בטרייד, בעיקר אם מישהו מהם יבקש. כרגע, נראה שדווקא מעמדו של טרנס רוס נפגע עם הגעתו של דמארה קארול. אם לקליבלנד אין מה להציע על טרנס רוס כפי שאתה ממהר לקבוע, אז בטח אין לה מה להציע על דמאר דרוזן. די עם החרטות האלה.

אף קבוצה עם שאיפות פלייאוף אמיתיות לא תוותר כל כך מהר על שחקנים בכירים בשביל TPE, בטח ללא בקשת טרייד. דנג זה בערך האופציה הכי לא ריאלית מכל השמות הלא ריאליים שנכתבו פה.

לטרנס רוס אין שום אפשרות להיות שחקן חופשי. הוא מסיים חוזה רוקי והוא יהיה שחקן חופשי מוגבל (RFA). ההבדל בין שחקן חופשי לשחקן חופשי לשחקן חופשי מוגבל הוא עצום, ורק מישהו חסר מושג כמוך לא מבין את זה. טרנס רוס ודרוזן בסיטואציות שונות לחלוטין. לרוס יש חוזה רוקי, מה שמעלה את השווי שלו. לדרוזן יש חוזה גדול. מה שמוריד את השווי שלו. ככה זה עובד ב- NBA.

חבל שאתה לא מבין דבר וחצי דבר על איך הליגה הזו עובדת, אבל אתה כן יודע לקשקש שטויות כאילו אתה מבין משהו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוגוסט 2015, 19:39

חברים, אתם קצת נסחפים.... חבל, שני חבר'ה איכותיים יכולים לנהל ויכוח ברמה קצת יותר גבוהה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוגוסט 2015, 19:45

jol9 כתב:חברים, אתם קצת נסחפים.... חבל, שני חבר'ה איכותיים יכולים לנהל ויכוח ברמה קצת יותר גבוהה.

אי אפשר לנהל איתו שום דיון. לא פה ולא בשום מקום אחר.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוגוסט 2015, 19:47

roy1000 כתב:
jol9 כתב:חברים, אתם קצת נסחפים.... חבל, שני חבר'ה איכותיים יכולים לנהל ויכוח ברמה קצת יותר גבוהה.

בסדר, זכותך לא לנהל דיון, אבל אם אתם מדברים, אז לפחות תצמצמו את כמות ה"ברכות" ההדדיות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוגוסט 2015, 20:10

roy1000 כתב:לטרנס רוס אין שום אפשרות להיות שחקן חופשי. הוא מסיים חוזה רוקי והוא יהיה שחקן חופשי מוגבל (RFA). ההבדל בין שחקן חופשי לשחקן חופשי לשחקן חופשי מוגבל הוא עצום, ורק מישהו חסר מושג כמוך לא מבין את זה. טרנס רוס ודרוזן בסיטואציות שונות לחלוטין. לרוס יש חוזה רוקי, מה שמעלה את השווי שלו. לדרוזן יש חוזה גדול. מה שמוריד את השווי שלו. ככה זה עובד ב- NBA.

חבל שאתה לא מבין דבר וחצי דבר על איך הליגה הזו עובדת, אבל אתה כן יודע לקשקש שטויות כאילו אתה מבין משהו.

היה לי ברור שתקפוץ על המציאה ותזכיר שהוא שחקן חופשי מוגבל, כי ברור שתחפש את המקום שאפשר להתווכח עליו. זה הדבר היחידי שאתה עושה. בוא נעמיד את הדברים על דיוקם. שחקן חופשי מוגבל הוא עדיין שחקן חופשי, בוודאי כשלא מדובר בשחקן בעל שווי מקסימום. כלומר, קבוצות יכולות להיאבק עליו. הבחור מבקש מעל 10 מיליון דולר לעונה, טורונטו מסרבת בתוקף נכון לשלב זה. אם הוא יבקש לעבור קבוצה במהלך העונה, סביר להניח שטורונטו לא תעמוד בדרכו ותחפש טרייד עבורו.

לגבי שווי השוק של כל אחד מהם - הכל יושב טוב בתיאוריה שלך, אבל אין פה שום מדע מדויק. דווקא בגלל הטענה שלך, שערך השוק של טרנס רוס גדול יותר, יש שיגידו שכדאי להעביר דווקא אותו בטרייד ולנסות להרוויח עליו כמה שיותר. בניגוד אליך, לא אמרתי אפילו פעם אחת שרוס/דרוזן/דנג אלו שמות ריאליים למעבר לקליבלנד. מה שכן אמרתי, שאם תגיע איכשהו סיטואציה שרוס ירצה לעזוב (מה שמסתמן שיכול לקרות בגלל ההגעה של קארול ושיחות הארכת החוזה שנכשלו עם טורנטו), אז הייתי שם עליו עין - למרות שכבר ציינתי, הסיכויים של קליבלנד להשיג שחקן איכותי מקבוצות בכירות ע"י ה-TPE הוא קלוש.

אם אני לא מבין דבר וחצי דבר על ה-NBA, אז כנראה שלך אין מושג בשום דבר.

roy1000 כתב:

דיון מנהלים כשיש על מה להתדיין. אתה מחפש על מה להתווכח, לא על מה להתדיין. אני בספק אם אתה זוכר בכלל איפה הכל התחיל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 אוגוסט 2015, 10:15

כמה עדכונים מהלילה:

* ג'ף וויטי (ניו אורלניס בשנה האחרונה) סיכם ביוטה על חוזה מובטח חלקית לעונה הקרובה + אופצית קבוצה לעונה השניה:
http://basketball.realgm.com/wiretap/23 ... -With-Jazz

* מייקל קיד-גילכריסט יאריך את חוזהו בשארלוט ב-4 שנים נוספות (מעבר לעונה הקרובה) עבור 52 מיליון דולר: http://basketball.realgm.com/wiretap/23 ... th-Hornets

* ג'ף אדריאן קרוב לסיכום לעונה אחת בניו אורלינס: http://basketball.realgm.com/wiretap/23 ... h-Pelicans

* והאם מטה וורלס פיס/החבר של הפנדה/רון ארטסט יחזור ללייקרס? http://basketball.realgm.com/wiretap/23 ... orld-Peace
אחדשיודע

הודעהעל ידי אדם » 25 אוגוסט 2015, 10:35

נו אז גם אדריאן עומד לרדת מהפרק.
המצב מדרדר ואנחנו רואים איך זה הולל להיגמר באסון כולל של רנדל ובנדר.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אוגוסט 2015, 08:38

גלן דייויס הולך מתלבט בין דאלאס לקליפרס.
גרג אודן קיבל חוזה של 1.2 מליון בסין וינסה לשקם את הקריירה.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 27 אוגוסט 2015, 23:01

קאון שחקן שמתאים מאוד לסגנון של בלאט,גם באמת לא ידוע יכולת המשחק של המתולתל אחרי הפציעה.
קליבלנד השנה קבוצה מ-פ-ח-י-ד-ה
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי sunshine » 27 אוגוסט 2015, 23:59

יש דיווחים שקיירי יחזור רק בינואר :?
הפלייאוף הזה גמר אותו.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי felix_r » 28 אוגוסט 2015, 18:52

דריל דאוקינס - "בייבי גורילה" - האגדי הלך לעולמו :(

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 ספטמבר 2015, 09:51

הקליפרס מחתימים את צ׳אק הייז הגמד. זה בעצם אומר שהם סגרו את הסגל, ומי שלא ישחקו שם זה ביג-בייבי או יאניק מוריירה, שני סנטרים/פורוורדים לא רעים בכלל...
מרסליניו ככל הנראה הולך ללייקרס.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 01 ספטמבר 2015, 17:28

מרסלינו בלייקרס זו הזייה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ספטמבר 2015, 09:20

ביג בייבי עבר ניתוח שישבית אותו עד אזור תחילת 2016. כנראה שזה מגדיל את הרלוונטיות שלו למכבי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 ספטמבר 2015, 10:23

רק אם יוסיף 20 קילו ויהפוך לג'איינט בייבי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 ספטמבר 2015, 20:45

ה-NBA קנסו את מרקיף מוריס ב-10K על זה שהוא דרש טרייד באופן פומבי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 ספטמבר 2015, 20:51

Holiday_Armadillo כתב:ה-NBA קנסו את מרקיף מוריס ב-10K על זה שהוא דרש טרייד באופן פומבי

טוב מאוד.
באמת שכונתי מדי נהיה הסיפור שם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 ספטמבר 2015, 17:36

הקאבס הכריזו רשמית על סשה קאון לשנתיים ב-2.5 מליון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], Neo, WendelA ו־20 אורחים