המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:נראים שני חבר׳ה אדירים, טיילור ואמבקווה. מבחינת אישיות לפחות אני חושב שהבאנו פה רמה אנושית גבוהה בהשוואה לשנה האחרונה.
יחד עם פארמר, יוגב, דווין שחוזר, פניני... יש על מי לסמוך בחדר ההלבשה.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:נראים שני חבר׳ה אדירים, טיילור ואמבקווה. מבחינת אישיות לפחות אני חושב שהבאנו פה רמה אנושית גבוהה בהשוואה לשנה האחרונה.
אמבקווה לא הואשם באונס?
felix_r כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:נראים שני חבר׳ה אדירים, טיילור ואמבקווה. מבחינת אישיות לפחות אני חושב שהבאנו פה רמה אנושית גבוהה בהשוואה לשנה האחרונה.
אמבקווה לא הואשם באונס?
באונס של כלב בזמן של הימורים לא חוקיים על קרב תרנגולים בערום
שמואל1 כתב:מחר בשעה 10 ג'ורדן פארמר. מקווה שיגיעו אוהדים לקבל את פניו, לא בכל יום נוחת כאן כוכב.
מישהו מפה מתכוון להגיע?
החציל האצטקי כתב:10 ילדים ששרים Farmer אולהו: ״אוהדי מכבי תל אביב צובעים את הנתב"ג בצהוב לקראת בואו של ג'ורדן פרמאר״
וולאק
קובי... איפה אתם??
החציל האצטקי כתב:10 ילדים ששרים Farmer אולהו: ״אוהדי מכבי תל אביב צובעים את הנתב"ג בצהוב לקראת בואו של ג'ורדן פרמאר״
וולאק
קובי... איפה אתם??
מקובי כתב:אני בעבודה
החציל האצטקי כתב:מקובי כתב:אני בעבודה
איפה הגייט, האולטראס, שער 7, השחקן וכל מי שמגיע בדרך כלל?
בגלל זה שאלתי מי מארגן את זה, כי אני לא זוכר קבלות פנים כאלה עלובות (ושלא יבינו לא נכון הילדים שכל הכבוד להם שהגיעו)- זה חלק מהתפקיד של ״ארגון אוהדים״, לא?
החציל האצטקי כתב:מקובי כתב:אני בעבודה
בגלל זה שאלתי מי מארגן את זה, כי אני לא זוכר קבלות פנים כאלה עלובות (ושלא יבינו לא נכון הילדים שכל הכבוד להם שהגיעו)- זה חלק מהתפקיד של ״ארגון אוהדים״, לא?
מקובי כתב:החציל האצטקי כתב:מקובי כתב:אני בעבודה
החלטנו (גייט) לעשות השנה נתב"ג בצורה קצת אחרת. בקרוב ייצאו פרסומים בטח.
אולטראס לא באמת ארגון
שער 7 היה היום ואין לי מושג מה הם מתכננים.
השחקן היה ארגון של הכדורגל שהתפרק מזמן.
חנו'ש כתב:ומי מחכה לי כשאני אנחת בנתבג עוד כמה ימים??
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־20 אורחים