המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:ביאסתם אותי... שנים של מוניטין ואתם מתייחסים אליי ברצינות?
בחירה מספר 2 של הסוניקס.
Holiday_Armadillo כתב:ברחבי הרשת עלה בחצי שעה-שעה האחרונה השם של ארל מניגולט כמועמד
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברחבי הרשת עלה בחצי שעה-שעה האחרונה השם של ארל מניגולט כמועמד
שחקן עם הרבה פוטנציאל שיחק לאחרונה בליגת אללה ירחמו ולא הבריק , אבל גם ככה אנחנו קבוצה של נכים וזקנים ככה שהוא יכול להתאים לא רע במירקם הקבוצתי .
Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברחבי הרשת עלה בחצי שעה-שעה האחרונה השם של ארל מניגולט כמועמד
שחקן עם הרבה פוטנציאל שיחק לאחרונה בליגת אללה ירחמו ולא הבריק , אבל גם ככה אנחנו קבוצה של נכים וזקנים ככה שהוא יכול להתאים לא רע במירקם הקבוצתי .
קרים עבדול ג'באר חושב שהוא השחקן הטוב בהיסטוריה, מי אנחנו שנדחה אותו?
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברחבי הרשת עלה בחצי שעה-שעה האחרונה השם של ארל מניגולט כמועמד
נכון , אבל לא יקרה עם ההנהלה הנוכחית נקסט .
Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברחבי הרשת עלה בחצי שעה-שעה האחרונה השם של ארל מניגולט כמועמד
נכון , אבל לא יקרה עם ההנהלה הנוכחית נקסט .
עד עכשיו הוא נראה לי דווקא הכי ריאלי, כבר רוב הסגלים סגורים ב-NBA ואין דיבורים על הצעות מסין
יאללה, לגנוב
מקאדו 3 כתב:לא מאמין שמכבי תצליח למשוך אותו מאיפה שהוא נמצא אבל אי אפשר לדעת , אם מכבי תצליח אז משהו יהיה מסריח פה .
roy1000 כתב:קובי כתב:ביאסתם אותי... שנים של מוניטין ואתם מתייחסים אליי ברצינות?
בחירה מספר 2 של הסוניקס.
הוא לא 4. הוא 3. לא מתאים.
Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:לא מאמין שמכבי תצליח למשוך אותו מאיפה שהוא נמצא אבל אי אפשר לדעת , אם מכבי תצליח אז משהו יהיה מסריח פה .
זה לא צריך לעניין אותנו
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:לא מאמין שמכבי תצליח למשוך אותו מאיפה שהוא נמצא אבל אי אפשר לדעת , אם מכבי תצליח אז משהו יהיה מסריח פה .
זה לא צריך לעניין אותנו
ניראה לי שהאופציה הזו נקברה כבר מכבי לפי שמועות חוששת שהוא הרבה מעבר לשיאו ...
Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:לא מאמין שמכבי תצליח למשוך אותו מאיפה שהוא נמצא אבל אי אפשר לדעת , אם מכבי תצליח אז משהו יהיה מסריח פה .
זה לא צריך לעניין אותנו
מעדיפה אותו על רנדל, פחות סיכוי בריאותי
dod כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:לא מאמין שמכבי תצליח למשוך אותו מאיפה שהוא נמצא אבל אי אפשר לדעת , אם מכבי תצליח אז משהו יהיה מסריח פה .
זה לא צריך לעניין אותנו
מעדיפה אותו על רנדל, פחות סיכוי בריאותי
מישהו יודע באיזה כושר הוא יגיע? לא שיחק הרבה בשנה האחרונה
roy1000 כתב:Adam כתב:טוב אז עדכון ממשתמש מאינטרבאסקט (אמין) :
Maccabi has offered Tyrus Thomas a 1.2 million contract for 1 year, but he denied it, claiming he wants to play in the NBA. In addition, they are interested in Byron Mullens, Chris Singelton and Austin Daye (there is a low chance he will come to Europe according to his agent).
אני מקווה מאוד שזה לא נכון. טייריס תומאס הוא בעייתי שלא להגיד שחקן גמור. זו תהיה קטסטרופה להביא אותו. ביירון מולנס הוא 5 בלבד. סינגלטון לא חתם בהרצליה? אוסטין דיי עדיין חופשי ויכול להיות אופציה טובה.
my man כתב:יאללה תביאו שחקן....שיעלו מהאוב מישהו אבל שיחתימו כבר...
משתמשים הגולשים בפורום זה: משה ו־45 אורחים