המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מה דעתכם על יניב גרין למכבי? אפשר להחתים אותו בכלום כסף.
הוא נראה סביר בנבחרת, ויכול לתת גוף והגנה בליגה בחוק הרוסי.
וואו, זה מה שהיובש הזה גרם לך? יניב גרין? תשתה, אתה מיובש קצת
בשביל 100K, מה רע? אין מה להפסיד.
ששששש אתה הוזה, תן לעירוי זמן לפעול
הגבוה הישראלי היחיד שיכול להיות משמעותי בליגה זה רוזפלט אבל יצטרכו לשלם עליו בייאווט.
שמואל1 כתב:נכון, בגלל זה יניב גרין בכלום כסף הוא אופציה לא רעה.
אני יודע שזה נשמע הזוי, הרי גרין כבר היה רגל וחצי בקבר.
אבל הבנאדם השתקם כנגד כל הסיכויים ונראה בסדר גמור נגד סוסי היאור של נבחרת סרביה.
בואו נשים את הקלפים על השולחן- מכבי בסגל הנוכחי בבעיה חמורה בחוק הרוסי, וזה בלי קשר לפורוורד או הפורוורדים שיגיעו.
אין למכבי אף גבוה ישראלי, וזה יאלץ הרכבים מוזרים ורוטציות דפוקות. יניב גרין יכול לעזור בקטע הזה.
הוא מנוסה, נלחם ללא פשרות ויכול לתת הגנה טובה ועבירות ל 10-15 דקות, וכל זה בעלות מצחיקה.
jol9 כתב:שמואל,
מעבר לזה שזאת באמת הצעה הזוייה, עד כמה שאני יודע גרין משחק במגדל, אז למה זה רלוונטי לנו?
jol9 כתב:שמואל,
מעבר לזה שזאת באמת הצעה הזוייה, עד כמה שאני יודע גרין משחק במגדל, אז למה זה רלוונטי לנו?
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מה דעתכם על יניב גרין למכבי? אפשר להחתים אותו בכלום כסף.
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מה דעתכם על יניב גרין למכבי? אפשר להחתים אותו בכלום כסף.
אתה מפסיד 100K..... (כלומר דני מפסיד אבל לא משנה.... )
למכבי כבר יש 5 ישראלים מעל גיל 25 (כולל פארמר). אין בעיה להחתים את גרין ולהושיב אותו ביציע, אבל נראה לי שמכבי כבר שילמה מספיק לגרין בשביל שלא ישחק כדורסל.
אדגר פו כתב:אני לא יודע מה האמינות של הגולש הזה מצהבת.
felix_r כתב:אדגר פו כתב:אני לא יודע מה האמינות של הגולש הזה מצהבת.
אמינות במה?
הוא לא אמר כלום. סתם מתבכיין.
roy1000 כתב:felix_r כתב:אדגר פו כתב:אני לא יודע מה האמינות של הגולש הזה מצהבת.
אמינות במה?
הוא לא אמר כלום. סתם מתבכיין.
איפה ההתבכיינות? זו הייתה תשובה לאפשרות הבלתי סבירה בעליל שהעלה שמואל לגבי החתמת גרין.
החציל האצטקי כתב:http://www.sportando.com/en/italy/serie-a/173933/dj-white-officially-signs-with-torino.html
מלפפון שמן וגרוע חתם בטורינו העלובה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־15 אורחים