המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אם גם אופייבו וגם רנדל(בלי בעיה בלב) באים - לי זה יספיק...זה לא מה שחלמתי עליו אבל אני בסדר עם זה..
jol9 כתב:עד שרנדל עזב הוא היה באנקר. נכון שהיה לו סיום עונה די פושר, אבל בסה"כ הוא נתן עונה גדולה.
הוא יאפשר לגודס להעמיד הרכבים מהירים ואתלטיים יחדעם אמבקווה, סילבן, פארמר ורוצ'סטי, והוא גם משחק הגנה קבוצתית של איש אחד.
מה שקצת מפריע לי זה שרק אמבקווה הוא שחקן פנים אמיתי בסגל הזה.
פבראני הוא יותר גבוה שאוהב לזרוק, רנדל הוא לא חיית צבע קלאסית ולמעשה אלה שלושת הגבוהים האמיתיים שלנו לעונה הזאת.
חסר לי איזה שחקן שאוכל מסמרים לארוחת בוקר. איזה לאזמה כזה או טיוס...
לא משנה, אם רנדל יהיה זה שיגיע, אז זה מצויין מבחינתי.
my man כתב:jol9 כתב:עד שרנדל עזב הוא היה באנקר. נכון שהיה לו סיום עונה די פושר, אבל בסה"כ הוא נתן עונה גדולה.
הוא יאפשר לגודס להעמיד הרכבים מהירים ואתלטיים יחדעם אמבקווה, סילבן, פארמר ורוצ'סטי, והוא גם משחק הגנה קבוצתית של איש אחד.
פבראני הוא יותר גבוה שאוהב לזרוק, רנדל הוא לא חיית צבע קלאסית ולמעשה אלה שלושת הגבוהים האמיתיים שלנו לעונה הזאת.
אמבקווה אוכל מסמרים ידוע...
רנדל ואמבקווה באותה חמישייה יחד עם פארמר יכול להיות להיט...
אני אבל חושב על חמישייה של פארמר רוצסטי סמית רנדל ופבראני....עושה לי טוב בראש...
ספסל שמעלה את יוגי סילבן פניני ואמבקווה וגם דגן אחד = קבוצה מעולה...
החמישייה מהספסל כוללת 4 ישראלים- איזה חלום- רק תשוו למה שהיינו צריכים לסבול בעונה שעברה...![]()
חסר לנו שחקן לדעתי אבל SO FAR SO GOOD...מבחינתי תוסיף איזה אופייבו ואנחנו מסודרים..
jol9 כתב:עד שרנדל עזב הוא היה באנקר. נכון שהיה לו סיום עונה די פושר, אבל בסה"כ הוא נתן עונה גדולה.
MTA2311 כתב:אתה סתם נסחף.
נתן עונה ראשונה במכבי של 12 נקודות, כמעט 6 ריבאונדים, 2 אסיסטים, חטיפה וחצי וחסימה למשחק. לא הרבה שחקנים עשו את זה.
אבל "חלש פיזית ועשוי מזכוכית". בסדר. ואתה אובייקטיבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גיא ו־13 אורחים