מלפפונים.. V7 והאחרון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים.. V7 והאחרון

הודעהעל ידי קובי » 27 אוגוסט 2015, 13:06

תודה צדיקים
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אוגוסט 2015, 13:16

MTA2311 כתב:
עקב שעמום תהומי ואכזבה מהחיים באופן כללי, ממשיך את הפינה "בולשיט שמכבי מתעסקת בו במקום לעשות את הדבר היחיד שהיא אמורה לעשות":

1. סיקור מרשים ומקיף של תבוסות הנבחרת במקדוניה. העובדה שמשחק בנבחרת הזאת רק שחקן אחד ממכבי (שהגיע ל15 נקודות במצטבר בערך בכל הטורניר), לא הפריעה להם להשקיע בעבודה הקריטית הזאת זמן. הקבוצה של המדינה.
2. תמונת פפראצי בלעדית של מאמן הקבוצה ועוזרו, "ממשיכים בהכנות לעונה החדשה עם בניית התרגילים, תכנית האימונים והשלמת הסגל". פה הבנתי שמשקרים לי בפרצוף. הרי כולם יודעים שאי שום קשר בין גיא גודס לבין בניית הסגל.
3. דיווח מרגש על קבוצת הנערים של המועדון שיצאה לטורניר יוקרתי בליטא. הטורניר אורגן על ידי השגרירות הישראלית וטל ברודי. מהלך מבורך, שודאי מצדיק התיייחסות מפורטת עד כאב בכל פלטפורמות התקשורת של המועדון בעשרות פוסטים ותמונות.
4.פינת הנוסטלגיה! השבוע מדובר באחד הניצחונות על רומא. לא ממש התעמקתי, יש גבול גם לשעמום שלי.
5. תזכורת נוספת לכך שמכבי הורסת לעצמה את ההכנה לעונה הבאה עם כמה משחקים מרתקים ברחבי ארצות הברית. מול מילאנו. קודם ניו יורק- מול מילאנו, אח"כ שיקאגו- מול מילאנו. למקרה ששכחתם, חוץ מתצוגת הכדורסל המשכנעת בכיכובה של עמדה 4 בצהוב: דראג בנדר ואיתי שגב, ינעים את זמנכם במחצית הכוכב פאר טסי. עוד לא קניתם כרטיס? אל דאגה, תקבלו תזכורת מדי יומיים באתר הרשמי, פייסבוק, אינסטגרם, טוויטר, יוטיוב, וייבר, לינקדאין, מייספייס ומחוברים.
6. מזל טוב לרפי בוגטין! מאמן הכדורסל הותיק, שאימן לאורך השנים כוכבי כדורסל כמו דיאנה נולאן, שריל פורד ותמר מעוז, מונה לעוזר המאמן השני של גיא גודס. מה שבטוח, זה שגם העונה הצוות יתגבש באין ספור ערבי פיצה ובירה לאחר הפסדים. ד"א, ייתכן שגיא עדיין לא מודע לעובדה שהוא מינה עוזר מאמן שני, אל תהרסו את ההפתעה.
7. ספירה לאחור של שלושה ימים לפרסום הראיון המיוחד עם הקפטן גיא פניני. מיותר לציין שאף קלישאה שחוקה לא נחסכה מכם בראיון המרגש. "אני חוזר מהפציעה חזק יותר פיזית", "הפציעה לימדה אותי המון דברים חדשים על עצמי" , "המטרה העונה היא לחזור להיות מכבי הטובה והמהנה", "הדבר הכי חשוב זה האהבה והתשוקה למשחק".
8. עדכון חם מהשעה האחרונה, לפיו קבוצת הנערים זכתה בטורניר בליטא! אין ספק שעוד מספר שנים נראה את כוכבי הקבוצה על ספסל מיטב קבוצות מרכז הטבלה בליגה הישראלית.

*בלטו בהיעדרם- דיווחים על הקרנות נוספות של הפנינה הקולנועית 78-77.
**בעודי כותב את הפוסט, קיבלתי מייל ממכביסט. חשבתי כבר שהגיעה החתמה וכל העבודה שלי ירדה לטמיון. כמובן שהיה מדובר בתזכורת נוספת לראיון עם גיא פניני.

עוד שבוע עבר, ושוב מכבי מוכיחה שהיא עובדת יותר קשה מכולנו בקיץ הזה.

שבוע נוסף בלי החתמה, והשפיות המעורערת מלכתחילה שלי, נגוזה לה לאט לאט.
יאללה, השבוע בפינת "איך אנשי מכבי מצדיקים את היותם על הפיירול של המועדון בלי לבצע עבודה בפועל":

1.סרטון מרשים המציג את הסנטר החדש של מכבי אבי ביטר מדדה בעצלתיים לטופ אוף דה קי על מנת לחסום לאבי אבן ורגב פנאן. הבחור בארץ כבר שבועיים, והטרנספורמציה הגופנית היחידה שעבר, היא גידול סנטר נוסף. נראה שדני חולק איתי את הפטיש המפוקפק לסנטרים שמנים. לא אתפלא אם הוא מפטם אותו בסיום כל אימון. (ד"א, אבי אבן עשה צעדים כל פעם שהוריד כדור לריצפה)
2. תזכורת נוספת להגרלת משחקי הליגה לעונת 2015\16. כל שבוע אותו פוסט, השואל את אוהדי הקבוצה את מי היו מעדיפים לפגוש במחזור הראשון, וכל שבוע אותה תשובה מנוסחת בעילגות על ידי אוהד ערס ממורמר :" מה הגרלה עכשיו, אינעל העולםם, תחתימו כבר 2 סנטרים סוסים עוד שנייה מתחיל המשחק"
3.עוד עיסוק מרתק והכרחי בקבוצת הנערים של המועדון, שהשבוע, לאחר זכייתם סוחטת הדמעות בטורניר בליטא, מארחים את קבוצת הנערים של אלבה ברלין במסגרת שיתוף הפעולה בין המועדונים. מיותר לציין, שאם תהיתם כיצד אירוח זה נראה בפועל, תוכלו למצוא אלפי תמונות המתעדות כל שלב בו, החל מהנחיתה, ועד ליציאה המשותפת למועדון הפוסיקט בערבים.
4. לאחר ההצלחה הכבירה של הראיונות הכנים והסנסציונים עם גיא פניני ("יוצא חזק יותר מהפציעה", למדתי דברים חדשים על עצמי בעקבות הפציעה") ודגן יבזורי ("לא מפחד גם לשבת על הספסל", "מאמין ביכולות שלי"), השבוע ראיון מיוחד עם הקפטן בדימוס יוגב אוחיון. יהיה חסר טאקט לשאול אותו אם הוא מחרבן מלחץ לפני כל זריקה שלו מבחוץ? כולה קרוהן, תרגעו.
5. סרטון הומוריסטי וקריטי, אשר פורסם כמובן בכל הרשתות החברתיות, המציג אדם זקן וכרסתן, אשר נכנס בשוגג למשרדי המועדון עם חולצה אדומה. באופן מקרי לחלוטין אחד מעובדי המועדון המסורים מצא חולצה של מכבי, הכריח את האדון להתפשט באמצע החנות ולהחליף חולצה. הכרס היחידה שאני מוכן לראות בהקשרי מכבי, זה את זאת של פבראני.
6.ברכות חמות לפורוורד החדש (והיחיד) של מכבי העונה- דראגן בנדר. מוזר שהמועדון בחר להציג אותו לציבור הרחב דווקא בתמונה שלו יושב בלי חולצה במהלך הבדיקות הרפואיות. אם מישהו היה צריך תזכורת לכך שמדובר למעשה בסתיו סטרשקו+ 40 ס"מ -20 קילו, קיבל אותה בזכות התמונה הזאת. אם ניקולה הצליח לשכנע את הבוסים, שהילדה האנורקסית הזאת יכולה לשחק ביורוליג עונה הבאה, כנראה שאין משהו שהוא לא מסוגל לעשות. מפחיד.
7. השבוע זכינו לראות את שומני הגב של גיא פניני בפעולה, במהלך ריצה איטית על ההליכון במסגרת הבדיקות הרפואיות. נעדרו מהתמונה באופן מפתיע: הסיגריה וכוס הפלסטיק+ קש שחור עם פינלנדיה ורד בול. אוהבים אותך קפטן. ( עצה לרגב פנאן- כשאתה רוצה לדרבן בהמה כמו גיא לרוץ, אל תשים לו בטלוויזיה "בא לחדש לכם עם מושיק גלאמין")
8. תזכורת נוספת למשחק המאה מול מילאנו על אדמת ארצות הברית, אך הפעם תזכורת מעודנת ואינטיליגנטית- ציון מיוחד באתר הרשמי לכך שחלק מההכנסות ממכירת הכרטיסים, יתרמו למאבק נגד האלימות. השיטה השיווקית: "אם לא קניתם כרטיסים עד עכשיו, ודאי תקנו עכשיו כשאתם יודעים שההכנסות יתרמו למען מטרה כה נעלה". גאון שיווק אתה דני. גאון.
9. הפגנת סולידריות מדהימה של המועדון, אשר בציוץ מרגש בטוויטר קורא לראפר המצליח מתיסיהו להופיע במסגרת משחקי הקבוצה בארצות הברית (שוב, תזכורת מעודנת). עכשיו רק נשאר להסביר לו מה זה מכבי תל אביב, מה היא רוצה ממנו ולמה היא חושבת שהוא יסכים לכתוב קטע ראפ שיכנס בתור בית שלישי ב"דרך השלום" של פאר טסי. (תודה על התזכורת חציל)
10. על מנת לנצל את החופש הגדול עד תום, מכבי מארגנת סיור מיוחד לילדי מכביסט במוזיאון המועדון בהדרכת אגדת העבר דורון ג'מצי. ההכנסות יתרמו למאבק למען האלימות. סתם, לא באמת, ההכנסות ישמשו להחתמת הפורוורד המחליף לבנדר.
11. אינספור ברכות בכל הרשתות החברתיות לקבוצת הכדורגל של המועדון על עוד משחק גדול. ריטוויטים ליוקאנוביץ', תמונות של זהבי חוגג, סרטונים וכו'. "מועדון אחד מעל כולם"

למען שדרוג הפינה, אספתי מרחבי הפייסבוק תגובות שהן בגדר קאלט:
1." תחתימו את זהבי בעמדה 4, לפחות יהיה שם משהו"
2."בנדר חייב שרירים, הבחור דק מדי"
3. בתגובה לסרטון של גיא רץ: "שימו לו ערוץ האוכל"
4."בנדר בגיל 17 : חותם במכבי תל אביב, אני בגיל 17: מזמין פיצה, משחק בפיפא וחחחח חתול מנגן בפסנתר"
5. בתגובה לראיון הבא עלינו לטובה עם יוגב:"מה נמוך יותר, אחוזי הקליעה שלך בצבע, או הסיכוי שהם יהיו מעל 30 העונה?"
6. בתגובה לידיעה על אירוח קבוצת הנערים של אלבה:"כן ירבו אירועים מהסוג הזה. יישר כח למכבי תל אביב, שעושה שירות גדול למדינת ישראל."
7."רואה פוסט חדש מהעמוד " וואי סוף סוף החתמה!" , אחרי 2 שניות מתבדה " אה לא""
8."מה קורה עם השלמת הסגל? שמישהו מההנהלה ידבר כבר עם האוהדים ויעדכן מה קורה. נמאס שמתעלמים מאיתנו!"

* כל סימני הפיסוק הם תוספת שלי על מנת שתוכלו להבין את התגובות שנכתבו על ידי אנשים שעברית תקנית זרה להם.

טוב.. עוד שבוע עמוס במיוחד עבר על אנשי המועדון. תזכרו את זה פעם הבאה כשאתם תוהים מדוע אין עדיין החתמה.

היה בי חלק שהאמין שהשבוע, עקב פתיחת האימונים , יגיע שחקן ויוציא אותי לפנסיה מוקדמת יחסית. אבל כרגיל, דני לא מפספס הזגמנות לאכזב.
אז השבוע, בפינת "מאמצי אנשי מכבי להוכיח שנעשית עבודה במועדון, למרות שלא הייתה החתמה מ1997 והעונה מתחילה עוד שבוע":

1. הזדמנות אחרונה בהחלט(!!) לרשום את ילדכם לסיור המודרך במוזיאון היכל המכבים בהדרכת אגדת העבר דורון ג'מצ'י (שנראה שיעשה הכל בשביל לגרד עוד כמה שקלים). כותרת אנשי השיווק של המועדון:" כי הבילוי בחופש הגדול לא צריך לעלות ביוקר". יפה לראות שכל מחלקות המועדון מיישרות קו עם המחלקה השולית ביותר- מחלקת הכדורסל. כידוע גם "פורוורד בשלהי החופש הגדול לא צריך לעלות ביוקר"
2. הרכבת האווירית נפתחה השבוע עם הגעתו של טיילור רוצ'סטי. טיילור נראה נרגש במיוחד מהעובדה שהגיעו שני ילדים בני 7 לפגוש אותו בשדה, ומיהר להחמיא לאוהדי מכבי בראיון הרשמי שלו. הרי ידוע שלא משנה כמה יספרו לך על האוהדים של מכבי מראש, אתה לא תהיה מוכן לעוצמה הזאת, של שני תינוקות כאלה ששרים לך בשני קולות "רוצ'סטי אולה".
3. גם אמבקווה נחת השבוע, באיחור קל מהשעה המתוכננת. לכלב המשפחתי שלום. תודה מכבי על העדכון החשוב!
4. אלפי תזכורות נוספות בטוויטר למשחקי הקבוצה בארצות הברית. הפיד שלי נראה ככה: מכבי מתייגת את מילאנו בציוץ "לא יכולים לחכות כבר לפגישה איתכם באוקטובר". מילאנו עושה ריטוויט. אחרי 4 שעות מילאנו מתייגת את מכבי בציוץ "לא יכולים לחכות כבר למשחקים נגדכם באוקטובר". מכבי עושה ריטוויט. נשבע שמדובר באלפי ציוצים כאלה השבוע. מיותר לציין שפאר טסי, למרות שלא יודע מילה באנגלית, עושה ריטוויט להכל. די, נחנקנו. שלחתי הודעה למועדון (אמיתי) ושאלתי כמה כרטיסים אני צריך לקנות בשביל שיפסיקו לזיין את המוח על השטות הזאת. מחכה לתשובה.
5. זוכרים את התזכורת האחרונה להרשמה לסיור המודרך? אז קיבלנו עוד אחת, בדלת האחורית. "מקומות אחרונים לסיור". תרגום: "אנחנו לא אומרים לכם לקנות, אנחנו פשוט מציינים שקיים ביקוש עצום לחווייה מרטיטת חושים זו. תעשו את השיקול בעצמכם". אני מוצא את מוכרי הארטיקים בים אמינים יותר כשהם אומרים "אני הולך".
6.סרטון מדהים בעל הכותרת "אוהדי מכבי צובעים את נתבג בצהוב". תוכן הסרטון: 3 ילדים בני 15 שרחוקים שבועיים נוספים של חופש מהתאבדות משעמום עם חולצות של שער 7, שרים בעצלתיים שירי מכבי+ ילד שמן מאוד (כל כך שמן שלא היה נכנס לפריים אחד עם פבראני לצורך העניין) עם תוף. אז עכשיו, או שמכבי מפציצה פה עם בדיחה סרקסטית ופוגענית על משקלו של הילד ("צובע לבדו את נתבג בצהוב"), או שלמרות המאמצים הבלתי נלאים, אין להם מושג איך עובדות הרשתות החברתיות. אז חבר'ה, כשאתם מפרסמים סרטון, אנשים יכולים לראות מה הוא מכיל. אל תעבדו עלינו עם כותרות מביכות.
7. ברכות מרגשות לזוכת מדליית הכסף הישראלית באחד מענפי האתלטיקה שלא באמת מעניין אף אחד. מסתבר שיש מועדונים גם באתלטיקה, והיא שייכת למכבי תל אביב.
8. הרשתות החברתיות הוצפו בראיונות עם כל השחקנים החדשים. מספיק לראות אחד. כולם אומרים בדיוק אותו דבר, עד לרמת הצחקוק המזוייף בתגובה לשאלה "מה אתה אומר על הקהל הנפלא שבא לקבל אותך כאן?".
9. פרסום תמונה באינסטוש הכוללת את כל הצוות המקצועי+ הפהירר ניקולה. כלומר, נסיון לדחוף את כולם לפריים אחד. רגב פנאן המסכן בקושי הצליח לדחוף רגל לפריים. התיאוריה לפיה החתימו את רפי נוגטין רק בשביל שגיא לא יראה כמו המושל כריס כריסטי מקבלת פוש נוסף. הם אכן עומדים אחד ליד השני, וגיא נראה מושך מתמיד.
10. השבוע נערכו הצילומים המסורתיים ללוח השנה של מכבי! בסרטון טיזר באינסטוש, רואים את פארמר ורוצ'סטי עומדים בפוזה נחושה ולוחמנית. נחתכה מהסרטון בעריכה- התגובה המופתעת של רוצ'סטי כשגיא ניגש לעשות לו היכרות עם פארמר. אני בספק אם הוא ידע שהחתימו לו כוכב מהנבא על הראש.
11. למקרה ששכחתם (פחחח), נוצר איוונט חדש בפייסבוק. "סיורי קיץ עם דורון ג'מצ'י". שוב, תזכורת מעודנת. מישהו מתנדב להירשם? חייב לדעת מה הולך שם.
12. קאונטדאון לפתיחת האימונים הרשמית. פוסט כל 7 דקות ("בקרוב", "רק עוד 9 שעות", "תתכוננו"), תמונות של רגב פנאן באינסטוש מכין תרגילי כושר בחד"כ של הקבוצה, איוונטים, שעון עצר וכו'. בפועל- 4 זרים, שלושה ילדים מהנוער, סילבן עם כפכפים, רפי עם לאפה, פבראני חרמן על הלאפה ובנדר מנסה לעמוד ישר בלי להתמוטט.
13. פוסט מבודח של המועדון המופנה לאוהדים: "כתבתם ושאלתם על זה כמעט בכל פוסט (אנחנו רואים הכל) ועכשיו מאמן הקבוצה גיא גודס עונה לכם". התשובה של גיא:" לא סיימנו להתחזק". מסכן, הוא באמת מאמין. חבל שהם לא רואים את הפינה הזאת, מעניין מה היו אומרים.
14. סרטון המסכם את הסיור הראשון בהדרכת דורון גמ'צי. אין לי ספק שאם מישהו שקל להירשם לשאר הסיורים, הסרטון הזה כיבה אותו לחלוטין.
15. בנוהל, ברכות מרובות לאנשי מכבי כדורגל על ההעפלה לצ'מפיונס.

* נעדרו השבוע- עדכונים על נבחרת הנוער.

תגובות מוצלחות מהפייסבוק:
1. תגובה לתמונה של הצוות המקצועי: "מאמן אדיר והדבר הכי טוב אחרי בלאט שקרה למכבי תשמרו עליו ותביאו לו 4 איכותי שיודע לשחק כסטרץ עם קליעה מבחוץ וסקנד גארד שיהיה ברמה גבוהה כי רוצ'יסטי מעולה אבל לפעמים שכונתי חשוב כדי שבאמת מכבי יהיו חזקים השנה"
2."אין סופנסרים השנה?"
3."תתביישו מכבי! מצבת שחקני הפנים: אמבקווה המצויין + פבראני שלא שיחק שנה וחצי משחק רשמי אחרי פציעה קשה וילד קרואטי שניקולה הזריק למועדון.. אפילו לראשל"צ, הרצליה ואילת יש סוללת שחקני פנים יותר חזקה. ככה אתם רוצים ללכת הכי רחוק בכל החזיתות? זה מה שנקרא: עבודה בעיניים! אוי לבושה! גודס- תתפטר אח שלי ההנהלה מכשילה אותך frown emoticon והעיקר שיש לנו את רפי בוגטין.. אחלה דוגמא של "מודל ספורטיבי"..... כמו הממשלה של ביבי- בלי שר בריאות אבל העיקר יש שר החלל"
4."תתביישו!!! מה עם עוד שני שחקנים?!! ולא בנדר לא נחשב!"
5. בתגובה לפוסט על מכבי כדורגל :"כאוהד ביתר אני חייב לומר יאללה מכבי שרפו את באזל מגיע לכם"
6. בתגובה לראיון של פארמר עם הנחיתה :" מישהו מוכר כרטיס עד 175 שקל למשחק של מכבי נגד באזל ??"
7.בתגובה לפרסום לו"ז הנחיתות:"ובאיזה יום ינחתו ה2 שחקני חיזוק ל4 ו5? או שעכשיו בנדר בן ה17 הוא ה4 הבכיר שלנו? ולא פניני ולא סמית הם לא 4!"

עוד שבוע של עבודה קשה ומואמצת של אנשי המועדון, שמוכיחים שהם אולי "רואים הכל", אבל ממשיכים בזריקת הזין הבוטה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוגוסט 2015, 13:23

נפלא :laugh3
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוגוסט 2015, 14:18

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 95779.html
הכל תקין. רנדל => הביתה
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 אוגוסט 2015, 14:29

כל הסאגה הזאת בשביל שבסוף אוגוסט נחזיר שחקן שכבר היה פה עם חוזה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 אוגוסט 2015, 14:30

אם הכתבה הזאת נכונה ( בכל זאת הכתב הידוע ) אז כנראה שוב דופקים את המאמן, הפעם גודס. הבטחות ל " גבוה נוסף בהמשך " הן קשקושים. יחכו עד הטופ 16 ואז יביאו דמוי אלכסנדר כלשהוא.

עכשיו צריך להתפלל שרנדל והברזילאי ישארו בריאים עונה שלמה. צריך להתפלל ממש חזק.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי sunshine » 27 אוגוסט 2015, 14:32

החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.195779.html
הכל תקין. רנדל => הביתה

אני לא מבין אין שום בעיה מוסרית או וואטאבר שמכבי תחתים את רנדל ביינתים שרנדל תובע את קובאן..רק שיחתום כבר!@#$!@#
גודס רוצה אותו וכל האוהדים מתים עליו,מגיע לו להיות פה!!
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי felix_r » 27 אוגוסט 2015, 14:37

רנדל שחקן מצוין, אבל בואו תלוי באג'נדה. אם שוב מתכננים לשחק בלי סטראץ' 4 , אז רנדל הוא סבבה. השנה יש לנו יותר קלעים בקו האחורי, אז יכול להיות שאפשר להסתדר גם בלי סטראץ' 4
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 אוגוסט 2015, 14:40

felix_r כתב:רנדל שחקן מצוין, אבל בואו תלוי באג'נדה. אם שוב מתכננים לשחק בלי סטראץ' 4 , אז רנדל הוא סבבה. השנה יש לנו יותר קלעים בקו האחורי, אז יכול להיות שאפשר להסתדר גם בלי סטראץ' 4

גודס אמר שמחפשים שחקני הגנה קודם כל שיחפו על הקו האחורי. לפחות רנדל עומד בתיאור הזה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 27 אוגוסט 2015, 14:42

אדגר פו כתב:
felix_r כתב:רנדל שחקן מצוין, אבל בואו תלוי באג'נדה. אם שוב מתכננים לשחק בלי סטראץ' 4 , אז רנדל הוא סבבה. השנה יש לנו יותר קלעים בקו האחורי, אז יכול להיות שאפשר להסתדר גם בלי סטראץ' 4

גודס אמר שמחפשים שחקני הגנה קודם כל שיחפו על הקו האחורי. לפחות רנדל עומד בתיאור הזה.

נשמע הגיוני
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוגוסט 2015, 14:44

אם פבראני שחקן כשיר ומתפקד- אין באמת צורך בסטרץ׳ 4. פבראני הוא שחקן פנים-חוץ. הציוות הנכון איתו זה דווקא סלאשר כמו רנדל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 אוגוסט 2015, 14:48

4. אלפי תזכורות נוספות בטוויטר למשחקי הקבוצה בארצות הברית. הפיד שלי נראה ככה: מכבי מתייגת את מילאנו בציוץ "לא יכולים לחכות כבר לפגישה איתכם באוקטובר". מילאנו עושה ריטוויט. אחרי 4 שעות מילאנו מתייגת את מכבי בציוץ "לא יכולים לחכות כבר למשחקים נגדכם באוקטובר". מכבי עושה ריטוויט. נשבע שמדובר באלפי ציוצים כאלה השבוע. מיותר לציין שפאר טסי, למרות שלא יודע מילה באנגלית, עושה ריטוויט להכל. די, נחנקנו. שלחתי הודעה למועדון (אמיתי) ושאלתי כמה כרטיסים אני צריך לקנות בשביל שיפסיקו לזיין את המוח על השטות הזאת. מחכה לתשובה.

אדיר!!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אוגוסט 2015, 14:56

החציל האצטקי כתב:אם פבראני שחקן כשיר ומתפקד- אין באמת צורך בסטרץ׳ 4. פבראני הוא שחקן פנים-חוץ. הציוות הנכון איתו זה דווקא סלאשר כמו רנדל.

גם אמבקווה יכול לשחק עם ויטור בסיטואציות מסויימות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוגוסט 2015, 14:57

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:אם פבראני שחקן כשיר ומתפקד- אין באמת צורך בסטרץ׳ 4. פבראני הוא שחקן פנים-חוץ. הציוות הנכון איתו זה דווקא סלאשר כמו רנדל.

גם אמבקווה יכול לשחק עם ויטור בסיטואציות מסויימות.

מסכים לגמרי. מול קבוצות גדולות יותר פיזית אני חושב שזה יהיה הציוות ההגנתי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אוגוסט 2015, 15:04

100% נכון. רנדל מההתחלה היה השחקן המושלם להרכב הזה. כל סיפור השחרור שלו היה הזוי ובמידה והוא כשיר לשחק כדורסל, הייתי מאוד שמח לראות אותו במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 אוגוסט 2015, 15:44

ברוטר טוענים שבריאן רנדל חתם
http://rotter.net/forum/scoops1/241835.shtml

מצד שני לפי רוטר גם מקל חתום במכבי, אז כרגע ניקח את הדברים בערבון מוגבל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 אוגוסט 2015, 15:45

שמואל1 כתב:ברוטר טוענים שבריאן רנדל חתם

רוטר הוכיחו בקיץ שהם הכי שיטת המצליח
לא היה להם אף פעם סקופ
תמיד אחרי שפירסמו על שחקן שהוא קרוב מישהו שם פירסם שהוא חתם
לפעמים חתם, לפעמים לא, זה אף פעם לא היה סקופ שלהם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אוגוסט 2015, 15:46

הפעם יצליח להם
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 אוגוסט 2015, 15:46

Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:ברוטר טוענים שבריאן רנדל חתם

רוטר הוכיחו בקיץ שהם הכי שיטת המצליח
לא היה להם אף פעם סקופ
תמיד אחרי שפירסמו על שחקן שהוא קרוב מישהו שם פירסם שהוא חתם
לפעמים חתם, לפעמים לא, זה אף פעם לא היה סקופ שלהם

נכון.
יש שם כותבים איכותיים אבל אין ממש סקופים שקשורים בספורט, בכל אופן.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 אוגוסט 2015, 15:47

הכותב טוען שיש לו מקור בכיר בקבוצה.
בכל מקרה, נחכה ונראה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: 0ved1212, cifkcv, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1, גל גל, מרסר ו־48 אורחים