MTA2311 כתב:הפעם יצליח להם
אור, איפה יהיו/היו יותר דמעות, בהחתמה המחודשת של רנדל, בהחתמה המחודשת של סופו, בהחתמה המחודשת של בלו או בעלייה של מכבי לצ'מפיונס?
דירוג מהכי הרבה להכי פחות בבקשה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הפעם יצליח להם
שמואל1 כתב:הכותב טוען שיש לו מקור בכיר בקבוצה.
בכל מקרה, נחכה ונראה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הפעם יצליח להם
אור, איפה יהיו/היו יותר דמעות, בהחתמה המחודשת של רנדל, בהחתמה המחודשת של סופו, בהחתמה המחודשת של בלו או בעלייה של מכבי לצ'מפיונס?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הפעם יצליח להם
הפסקתי לקרוא ב"סופו". הדמעות הכריעו אותי.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הפעם יצליח להם
הפסקתי לקרוא ב"סופו". הדמעות הכריעו אותי.
וואלה? הימרתי על רנדל
מכביסט30 כתב:אני לא מבין משהו.. לא נראה לכם מוזר שקובאן כל כך מיהרה לזרוק את רנדל בגלל בדיקה אחת לא תקינה שכנראה תתברר כשגויה? למה הם לא עשו לו בדיקות מקיפות יותר? למה לא נלחמו עליו יותר? או שיש כאן משהו מסריח, או שאני לא מבין איך הדברים האלה עובדים :/
כל הסיפור סביבו לגמרי הזוי...
מכביסט30 כתב:אני לא מבין משהו.. לא נראה לכם מוזר שקובאן כל כך מיהרה לזרוק את רנדל בגלל בדיקה אחת לא תקינה שכנראה תתברר כשגויה? למה הם לא עשו לו בדיקות מקיפות יותר? למה לא נלחמו עליו יותר? או שיש כאן משהו מסריח, או שאני לא מבין איך הדברים האלה עובדים :/
cannon כתב:אופייבו על סף סיכום בלימוז'.
ראשי קובאן לא משחררים את רנדל לאור תוצאות הבדיקות. כנראה חלק מענין של מו"מ ולא כי באמת מתכננים להשאיר אותו. פשוט יודעים שב תביעה כנראה יפסידו.
cannon כתב:ראשי קובאן לא משחררים את רנדל לאור תוצאות הבדיקות. כנראה חלק מענין של מו"מ ולא כי באמת מתכננים להשאיר אותו. פשוט יודעים שב תביעה כנראה יפסידו.
my man כתב:שמישו יעשה פה סדר...
רנדל לא משוחרר? הוא כן משוחרר? ראשי קובאן על סמים?
my man כתב:שמישו יעשה פה סדר...
אביהוא כתב:my man כתב:שמישו יעשה פה סדר...
גלאדסטון כותב במפורש שוחרר אבל זה גלאדסטון!@#!@
אם קובאן עדיין נוקמים על פרשת אוחיון אז אמן שיפלו מהנכסים שלהם
cannon כתב:אופייבו על סף סיכום בלימוז'.
ראשי קובאן לא משחררים את רנדל לאור תוצאות הבדיקות. כנראה חלק מענין של מו"מ ולא כי באמת מתכננים להשאיר אותו. פשוט יודעים שב תביעה כנראה יפסידו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, JarJarBinx, Shay_uzan, עידן ו־38 אורחים