my man כתב:לא, אני לא מאמין שעוד לא החתמנו שחקן אחד אפילו לעמדה 4...![]()
בסיוט הכי גדול שלי לא חלמתי שנגיע לחודש ספטמבר בלי שחקן בעמדה 4, כאשר השחקן האחרון הוחתם בתחילת יולי!!!!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:לא, אני לא מאמין שעוד לא החתמנו שחקן אחד אפילו לעמדה 4...![]()
שמואל1 כתב:my man כתב:לא, אני לא מאמין שעוד לא החתמנו שחקן אחד אפילו לעמדה 4...![]()
בסיוט הכי גדול שלי לא חלמתי שנגיע לחודש ספטמבר בלי שחקן בעמדה 4, כאשר השחקן האחרון הוחתם בתחילת יולי!!!!
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:לא, אני לא מאמין שעוד לא החתמנו שחקן אחד אפילו לעמדה 4...![]()
שמע, נכנסה שבת והייתי בטוח שאני אפתח את המחשב במוצש ויהיה לפחות את רנדל...כלום! נאדה!
אדגר פו כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:לא, אני לא מאמין שעוד לא החתמנו שחקן אחד אפילו לעמדה 4...![]()
שמע, נכנסה שבת והייתי בטוח שאני אפתח את המחשב במוצש ויהיה לפחות את רנדל...כלום! נאדה!
בשבת במילא אין אף פעם החתמות, אז זה בסדר.
אבל לכל שבת יש מוצאי שבת.
שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:לא, אני לא מאמין שעוד לא החתמנו שחקן אחד אפילו לעמדה 4...![]()
בשבת במילא אין אף פעם החתמות, אז זה בסדר.
אבל לכל שבת יש מוצאי שבת.
נכון, מכבי לא נוהגת להחתים במהלך השבת (חוץ מארל קלארק)
אני מאוד מקווה שתהיה התקדמות ממשית במהלך השבוע.
אדגר פו כתב:כמה כבר יעלה להם אופייבו ? אפילו אם הארנק הולך להיסגר זה לא יותר מ 300 אלף דולר.
roy1000 כתב:כל עוד הוא הבעלים, אני לא רואה מצב שהוא מפסיק את מדיניות העמימות לגבי מה שהוא באמת עושה. זה לא רק התפקיד של המנכ"ל/GM שהוא עמום, גם התפקיד של ניקולה והתפקיד שעשה אבי אבן הם עמומים לחלוטין. אף אחד לא יודע מי עושה מה בהנהלה של מכבי וזה מכוון לחלוטין. זה גם לא עומד להשתנות כל עוד הפדרמנים פה.
WendelA כתב:אדגר פו כתב:כמה כבר יעלה להם אופייבו ? אפילו אם הארנק הולך להיסגר זה לא יותר מ 300 אלף דולר.
מבחינה העלות אתה צודק אך גם הוא על המדף כל כך הרבה זמן כך שהוא במקרה הטוב עדיפות שנייה או שלישית.
אדגר פו כתב:לא יודע לגבי מחר, אבל משהוא חייב לזוז בקרוב. גודס כבר נשמע לחוץ לגבי שחקן בעמדה 4 .
עדיף כמובן לא לקבל החלטות תחת לחץ, אבל מכבי די הכניסה את עצמה לסיטואציה הזאת.
אדגר פו כתב:אין סקופיסטים שאני מכיר.
יש עיתונאים אמינים יותר ואמינים פחות.
סגל בעיניי אמין , אחרים פחות. זה עדיין לא אומר שהוא לא יכול לטעות כמובן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־16 אורחים