המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:אם זה בנוסף ל4 חדש ואטרקטיבי אין לי בעיה.
נורא רציתי בהתחלה את מקלין , הוא היה נותן רוע וכח ועוצמה ואני אוהב את מה שיש לו.
עכשיו היתי שמח לקבל את אופיבו ואת קלארק מאוד בא לי שחקנים חדשים במיוחד שאלה הותיקים או הקימים היו בינונים ןחסרי ברק.
עכשיו סבבה רנדל חזר אבל ממש חשוב שיבוא מין גף אדריאן או קלארק שמאוד ישדרג אותנו ויהיה ההחתמה המושלמת ליד רנדל.
הלואי שקלארק בתוכניות או אפילו אוסטין די .
לגבי זה שבפראני חלש או פלופ זה כולה כתבה של פיק שיעשה הכל כדי להגיד דברים רעים על מכבי ולגרום לה להיראות רע ולצאת בכותרות,כל הכתבה הזו נראת מצוצה מהאצבע ובעיקר עסוקה כל פעם באיזה שם שהיה וחתם במקום אחר ולזה הוא קישר את מכבי וקישר את זה שהם לא פה לאיזה מלחמה נגד גודס , גם אונסקי הזה לא במכבי למה לא אמר שגודס רצה אותו ושהוא לא פה בגלל ההנהלה, סתם חיבר וקישר דברים , להפוך את בפראני לפלופ על סמך פיק זה הזוי ומוקדם , הואו נחכה.
הרי את מקל הוא מהלל על החתימה בכוכב האדום שימו לב שהוא גם לא צין תסכום שמקל ירויח ,שימו לב גם איך הוא מהלל את ירושלים על כל פיפס ושימו לב איך את מכבי הוא רק מכפיש ועל דברים טובים הוא כאילו מתעלם .
jol9 כתב:אדם כתב:אם זה בנוסף ל4 חדש ואטרקטיבי אין לי בעיה.
נורא רציתי בהתחלה את מקלין , הוא היה נותן רוע וכח ועוצמה ואני אוהב את מה שיש לו.
עכשיו היתי שמח לקבל את אופיבו ואת קלארק מאוד בא לי שחקנים חדשים במיוחד שאלה הותיקים או הקימים היו בינונים ןחסרי ברק.
עכשיו סבבה רנדל חזר אבל ממש חשוב שיבוא מין גף אדריאן או קלארק שמאוד ישדרג אותנו ויהיה ההחתמה המושלמת ליד רנדל.
הלואי שקלארק בתוכניות או אפילו אוסטין די .
לגבי זה שבפראני חלש או פלופ זה כולה כתבה של פיק שיעשה הכל כדי להגיד דברים רעים על מכבי ולגרום לה להיראות רע ולצאת בכותרות,כל הכתבה הזו נראת מצוצה מהאצבע ובעיקר עסוקה כל פעם באיזה שם שהיה וחתם במקום אחר ולזה הוא קישר את מכבי וקישר את זה שהם לא פה לאיזה מלחמה נגד גודס , גם אונסקי הזה לא במכבי למה לא אמר שגודס רצה אותו ושהוא לא פה בגלל ההנהלה, סתם חיבר וקישר דברים , להפוך את בפראני לפלופ על סמך פיק זה הזוי ומוקדם , הואו נחכה.
הרי את מקל הוא מהלל על החתימה בכוכב האדום שימו לב שהוא גם לא צין תסכום שמקל ירויח ,שימו לב גם איך הוא מהלל את ירושלים על כל פיפס ושימו לב איך את מכבי הוא רק מכפיש ועל דברים טובים הוא כאילו מתעלם .
אדם, כדאי שתתעורר מהחלום. את קלארק היה אפשר להחתים כבר לפני חודשיים. הוא לא רלוונטי, ולא עומד על הפרק.
הסיכוי שיגיע עוד שחקן בנוסף לרנדל הוא אפסי. ייתנו לסגל לרוץ, ייראו איך פניני חוזר, ייראו איך בנדר מסתדר, ואז במידת הצורך ישאילו את בנדר
ויחתימו זר לעמדה 4.
נכון לכרגע, החתמת רנדל פירושה סגירת הסגל.
felix_r כתב:לפי פיק קובאן מחתימה את ויקטור קלאבר
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:לפי פיק קובאן מחתימה את ויקטור קלאבר
טוב, אז כולם יוצאים מרוצים.
שמואל1 כתב:פניית פרסה: כך נסללה חזרה דרכו של רנדל למכבי
מהתרגיל המלוכלך של קובאן, עד הלחץ שהפעיל ווייצ'יץ' ועד לסוכן - אלו הם רצף האירועים שככל הנראה ישאירו בכל זאת את הפורוורד לעונה נוספת בצהוב
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
לבסוף הוחלט כי רנדל יזכה לשדרוג זניח מהחוזה המקורי ומחירו יעלה ל-375 אלף דולרים נטו. יש לציין כי תג המחיר של השחקן יזנק עד לאיזור ה-900 אלף דולרים לאחר המיסוי
מקאדו 3 כתב:גם אבי סגל טוען בישראל היום שרנדל ' חתם אתמול לעונה שניה במכבי ' זה סגל כנראה זה סגור .
אדגר פו כתב:מקאדו 3 כתב:גם אבי סגל טוען בישראל היום שרנדל ' חתם אתמול לעונה שניה במכבי ' זה סגל כנראה זה סגור .
אכן.
פרסם את זה כבר בעיתון הבוקר.
כמו שפליקס אומר, רנדל זה לא מספיק. זה טוב, אבל צריך גיבוי.
אדגר פו כתב:האמת שאין לי כבר בעייה עם זה, הרי שמות מפוצצים בספטמבר הם סתם בלונים שיוצא מהם האוויר מהר.
אבל אכן השאלה עומדת בשלה, מה הייתה עושה מכבי אם לא נופל עליה רנדל משמים.
בכל מקרה, זה קו קדמי בסיכון שחייב גיבוי של שחקן 4-5 נוסף.
אדגר פו כתב:אבל אכן השאלה עומדת בשלה, מה הייתה עושה מכבי אם לא נופל עליה רנדל משמים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Neo, מרסר, משה ו־36 אורחים