המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:או שזה רינונים מוקדמים, קשה לדעת, כי יש אינטרסנטים סביב הדבר הזה שבוחשים.
בכל מקרה יהיו משחקים בסוף ספטמבר במסגרת גביע ווינר או משהוא כזה וכבר אז יהיה אפשר לתהות על קנקנו בלי להידרש לשמועות. אין כמו מראה עיניים.
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:אין לי ספק שגודס לא מסתפק בקו הקדמי הזה ואם היה יכול היה מביא לכאן סנטר נוסף, הוא הרי דיבר על זה כל הזמן. ( שני זרים נוספים ). בינתיים רשמו את בנדר לסגל והוא לא יכול לעשות שום דבר.
נראה לי שהחודש הקרוב יהיה מעניין. יהיו משחקים , אז נראה מי נראה קרוב לפלופ, מי צעיר מדי ומי לא משתלב.
אם לוקחים את ההחתמה של רנדל, השילוב (האולי זמני) של בנדר ותקופת הנסיון של פבאריני, אז זה נראה מאוד סביר שהסגל רחוק מלהיות סגור. לדעתי ירוצו עם הסגל הנוכחי עד תחילת נובמבר ואז יקבלו החלטות בהתאם לתפקוד של פבאריני/בנדר ולשחקנים שיתפנו ממחנות ה- NBA.
אדגר פו כתב:כנראה מכבי לא יכולה בלי זה ( נשמע קצת גס למען האמת ).
ד"א, כשפיני בנה את השושלת הראשונה מכבי החתימה שני זרים גבוהים מובילים וחתכה אותו כבר באמצע הקיץ. קראו להם אייבנט וגיברט. החליפו אותם שני שחקנים טובים, אחד האפמן והשני קומג'ס.
jol9 כתב:אני פשוט לא מבין את זה.
זאת ההתנהלות של מכבי כבר כ"כ הרבה זמן. למה?
למה אי אפשר שהסגל יהיה סגור, בלי סימני שאלה, בלי טריקים ובלי שטויות.
למה תמיד צריכים להתחיל את העונה עם ארבעה שחקנים תחת סימן שאלה?
פשוט לא מובן לי. אותו דבר ד"א היה לפני שנתיים. אם בלו לא היה נופל עלינו מהשמים, זאת היתה עוד עונת נפל כנראה.
jol9 כתב:אדגר פו כתב:כנראה מכבי לא יכולה בלי זה ( נשמע קצת גס למען האמת ).
ד"א, כשפיני בנה את השושלת הראשונה מכבי החתימה שני זרים גבוהים מובילים וחתכה אותו כבר באמצע הקיץ. קראו להם אייבנט וגיברט. החליפו אותם שני שחקנים טובים, אחד האפמן והשני קומג'ס.
נכון, אבל זאת לא היתה תופעה קבועה. זה היה דבר מאוד נדיר.
תראה את כל הקבוצות של מכבי מאותה ההחתמה של האפמן ועד למעשה פירוק השושלת.
לא זוכר מקרה אחד של שחקן שהגיע מאוחר, של שחקן שהיה סימן שאלה, של שחקנים שפתחו את העונה על תנאי, עם חוזה ל-3 חודשים וכל הפטנטים הדביליים האלה שדני הביא לקבוצה.
זה בסדר להמר, אבל כל שנה? כל שנה לפתוח עם סימני שאלה בסגל?
והשנה הם אפילו רבים מאוד, וכולם בעמדות הפנים.
אדגר פו כתב:לא יודע, 3 -4 שחקנים נראה לי קצת מוגזם.
אם יחתכו את פבארני ( מקווה שלא ) אז יהיו עוד שני שחקנים מכסימום.
אתה מתכוון שאולי יחתכו גם את רנדל ? או שהוא לא יגמור את העונה ?
בכללי, גם אני חושב שההימור על הקו הקדמי מאוד מוגזם והיינו צריכים שני באנקרים לפחות.
פבראני בתקופת מבחן. יש אופציה לחתוך אותו?
"הוא בתקופת שיקום. אין אופציה לחתוך את פבראני".
my man כתב:גודס-פבראני בתקופת מבחן. יש אופציה לחתוך אותו?
"הוא בתקופת שיקום. אין אופציה לחתוך את פבראני".
קובי כתב:פבראני דווקא ניצח היום בטוב מ-5 את אמבקווה בתוצאה 0-3, כשכל משחק היה עד 7 בנקודות של 1.
במקלחות היה זה אמבקווה שניצח. המודד: גיא פניני.
roy1000 כתב:אני דווקא חושב שרנדל זה באנקר (מקצועי) לכל דבר ועניין. סיכון הפציעות תמיד קיים איתו, אבל זה משהו אחר.
מקאדו 3 כתב:מה אתם רוצים ? מכבי הפכה למחלקת שיקום והמאמן שלה כן כן אומר את זה בפירוש : פבראני עכשיו בתקופת שיקום ... פשוט לקרוא ולא להאמין .
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־12 אורחים