אחדשיודע כתב:רייכרט ישתגע.
הוא כל כך אידיוט שהוא לא יידע את מי לעודד
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:רייכרט ישתגע.
מכביסט30 כתב:רייכרט כרגע אכל גול מקריית שמונה.
בדרך לאחד מימי שבת המהנים בהיסטוריה.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:רייכרט כרגע אכל גול מקריית שמונה.
שששששששש!!! דקה 50!! מה אתה עושה?!
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:רייכרט כרגע אכל גול מקריית שמונה.
אני לא מאמין במנחוס במקרה הזה. בקרוב 2-0.
עריכה:
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:רייכרט כרגע אכל גול מקריית שמונה.
אני לא מאמין במנחוס במקרה הזה. בקרוב 2-0.
עריכה:
![]()
![]()
אדגר פו כתב:אני זוכר שגם הלוגו של עלית היה אדום. מתעסקים בשטויות.
אדגר פו כתב:אני זוכר שגם הלוגו של עלית היה אדום. מתעסקים בשטויות.
חלק מהאוהדים אף פנו לאיש הנהלת פוקס, הראל ויזל וביקשו ממנו לשנות את הלוגו. ראובן ויסמן, מאוהדיה הותיקים של מכבי, בן 52, סיפר: "אני לא מתכוון לקנות מוצרים שיהיה עליהם לוגו אדום בצורה בולטת כזאת, האוהדים כנראה יגיבו על כך גם בצורה מאורגנת ותהיה פנייה מסודרת להנהלת מכבי, בזמנו גם סובארו שינו את הלוגו את החולצה של הפועל תל אביב כי אוהדים לא הסכימו על כך. אני לא רואה סיבה שאצל אוהדי מכבי זה יהיה הפוך. מה ההבדל הגדול? יהיו פניות למכבי, פניתי גם להראל ויזל והוא השיב לי ולא התעלם. הוא אמר שהוא לא בתפקיד כרגע, אבל שלפי מיטב ידיעתו זו רק פרזנטציה, לא החולצה הרשמית והלוגו הסופי. והוא יעביר את זה הלאה וייקח את זה בחשבון, גם בזמנו שעלו מעודדות של מכבי עם חצאיות אדומות בגלל איזו פרסומת הם התקבלו בבוז אדיר מהקהל".
החציל האצטקי כתב:מי אתה ראובן ויסמן ולמה הכינו כתבה בגלל גחמתך המטומטמת?
jol9 כתב:אחדשיודע, אני לא מסכים איתך.
למה האוהדים לא מוחים על הבזיון של העונה שעברה? על זה שחסר שחקן בעמדה 4? או כל דבר אחר...
צבע הלוגו? זה מה שחשוב?
האוהדים האלה גם גורמים להנהלה להמשיך ולהתעסק בשטויות, וגם הופכים את השיח לקיצוני יותר ודומה לאוהדי הפועל. בשביל מה זה טוב?
https://forum.12p.co.il/index.php?showt ... &p=3000232הייתה גם שאלה לגבי צבע הספונסר. מישהו פה אמר בפורום שזה לא רחוק מהמציאות, קבוצת הכדורסל לבשה מדים עם סמל של עלית בצבע אדום.
פה חד משמעית רוב הפורום התנגד לספונסר אדום. 83%
ופה אני אשאל שאלה: כשמכבי תל אביב שיחקה עם ספונסר של עלית בצבע אדום, האם יצא מכם איזשהו מהלך או מחאה נגד הדבר הזה?!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], omerk ו־31 אורחים