המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אז איך נוצרה לך תדמית כזו של מנהל העל של מכבי ת"א? הופתעת מזה?
"בימים הראשונים, כן, בטח. פתאום הכל היה אשמתי, זה היה מוזר, אבל אחר כך הבנתי שיש הכוונה ויש מישהו שמוציא לפועל. איבדתי כמה אנשים בדרך, כי הייתי בטוח שהם מקצוענים, והתברר שהם מעדיפים לא לחשוב בעצמם אלא לכתוב דברים שמישהו מכתיב להם. מישהו עשה עבודה טובה מאוד בסיום העונה שעברה כדי לבנות לי תדמית כזו. אני יודע מי זה, אני חושב שכולם יודעים, אבל אני לא מתכוון להגיד את שמו. זה ממש לא מצחיק אותי. עשיתי הרבה דברים בקריירה שלי כדי להשיג משהו, וברור שכמשמיצים אותך, זה לא נעים.
אדגר פו כתב:גור שלף עזב, מדוע שידבר עליו ? הוא בעצם החליף אותו לפני שנתיים אז זה לא הוא.
בשביל מה בעצם להיכנס לרכילות הזאת ?
שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:גור שלף עזב, מדוע שידבר עליו ? הוא בעצם החליף אותו לפני שנתיים אז זה לא הוא.
גור שלף דיבר על ניקולה בשידורים.
אדגר פו כתב:שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:גור שלף עזב, מדוע שידבר עליו ? הוא בעצם החליף אותו לפני שנתיים אז זה לא הוא.
גור שלף דיבר על ניקולה בשידורים.
נו, יופי טופי. אולי זה שלף . הוא דיבר, ההוא נעלב. מה זה בעצם מעניין ?
jol9 כתב:אולי הוא התכוון לפיני?
שמואל1 כתב:לא הייתה לי שום בעיה עם ניקולה וויצ'יץ' עד שהתחיל כל סיפור דרגן בנדר.
ברגע שהוא מקדם את האג'נדות שלו על חשבון הצלחת הקבוצה, זה חוצה את כל גבול הטעם הטוב.
שמואל1 כתב:על מי ניקולה מדבר בציטוט הבא?אז איך נוצרה לך תדמית כזו של מנהל העל של מכבי ת"א? הופתעת מזה?
"בימים הראשונים, כן, בטח. פתאום הכל היה אשמתי, זה היה מוזר, אבל אחר כך הבנתי שיש הכוונה ויש מישהו שמוציא לפועל. איבדתי כמה אנשים בדרך, כי הייתי בטוח שהם מקצוענים, והתברר שהם מעדיפים לא לחשוב בעצמם אלא לכתוב דברים שמישהו מכתיב להם. מישהו עשה עבודה טובה מאוד בסיום העונה שעברה כדי לבנות לי תדמית כזו. אני יודע מי זה, אני חושב שכולם יודעים, אבל אני לא מתכוון להגיד את שמו. זה ממש לא מצחיק אותי. עשיתי הרבה דברים בקריירה שלי כדי להשיג משהו, וברור שכמשמיצים אותך, זה לא נעים.
האם זה גור שלף?
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google Adsense [Bot], מרסר ו־10 אורחים