המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:jol9 כתב:קובי כתב:מזוכיסט, כי החלטתי לא ללכת לעבודה ולקחת אותה מוקדם מהגן, כשאני יכול להשאיר אותה
היא בת 1.8, אבל פעם ראשונה בגן.
גם שלנו הלכה פעם ראשונה בגיל הזה (ילידת ינואר?)..
אני גם נשארתי בבית היום. אני מעדיף להיות בבית עם הילדה מאשר בעבודה, ככה שאולי גם אני מזוכיסט
דצמבר
jol9 כתב:קובי כתב:jol9 כתב:קובי כתב:מזוכיסט, כי החלטתי לא ללכת לעבודה ולקחת אותה מוקדם מהגן, כשאני יכול להשאיר אותה
היא בת 1.8, אבל פעם ראשונה בגן.
גם שלנו הלכה פעם ראשונה בגיל הזה (ילידת ינואר?)..
אני גם נשארתי בבית היום. אני מעדיף להיות בבית עם הילדה מאשר בעבודה, ככה שאולי גם אני מזוכיסט
דצמבר
שלנו ינואר.
שיהיה בהצלחה בגן
חנו'ש כתב:זה אולי ישמע מוזר אבל אני לא בטוחה שאזרוח של רוצסטי יעזור לנו.
כלומר, אומנם לחוק הרוסי זה נחמד אבל עדיין נצטרך להשאיר 2 שחקנים ישראליים בצד בשל חוק הצעירים.
חוץ מזה שיש את עניין המס. אולי השנה לא יצטרכו לשלם עליו מס של ישראלי כמו שעשו עם פארמר אבל אאל"ט הבחור חתם ליותר מעונה אחת והחוזה שלו לא נמוך. זו תהיה עלות מטורפת להחזיק אותו עונה הבאה ואם תהיה לו עונה טובה מכבי תאלץ להיפטר ממנו בכל מצב כי אחרת זה חוזה של כ2 מיליון דולר ברוטו.
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:זה אולי ישמע מוזר אבל אני לא בטוחה שאזרוח של רוצסטי יעזור לנו.
כלומר, אומנם לחוק הרוסי זה נחמד אבל עדיין נצטרך להשאיר 2 שחקנים ישראליים בצד בשל חוק הצעירים.
חוץ מזה שיש את עניין המס. אולי השנה לא יצטרכו לשלם עליו מס של ישראלי כמו שעשו עם פארמר אבל אאל"ט הבחור חתם ליותר מעונה אחת והחוזה שלו לא נמוך. זו תהיה עלות מטורפת להחזיק אותו עונה הבאה ואם תהיה לו עונה טובה מכבי תאלץ להיפטר ממנו בכל מצב כי אחרת זה חוזה של כ2 מיליון דולר ברוטו.
השאלה היא האם אפשר אחרי עונה להחליט שהוא נרשם כזר.
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:זה אולי ישמע מוזר אבל אני לא בטוחה שאזרוח של רוצסטי יעזור לנו.
השאלה היא האם אפשר אחרי עונה להחליט שהוא נרשם כזר.
לא נראה לי.
מה שכן אפשר אולי לחכות עם הרישום כישראלי עוד שנה. לשחק איתו השנה כזר כי בתכלס יש לנו מספיק ישראלים השנה ואם יהיה טוב וירצו להמשיך איתו עוד שנה ובהתחשב בזה ששנה הבאה גם לא יהיה את פארמר אז אפשר אולי אז לרשום אותו כישראלי ואז לעשות את הקומבינה עם המס שעשו השנה עם פארמר.
yzafrir כתב:רישום טיילר כישראלי מאפשר גמישות לא לעבור את מיכסת הזרים המקסימלית לעונה (8 זרים) ונותנת למכבי זמן לבחון את פאברני לאורך זמן יותר ארוך ולא לחתוך אותו ישר בתקופת ההכנה אלא לרשום אותו כזר לליגה ולתת לו לפתוח את העונה. אם יתברר כנפילה היא עדיין תוכל לרשום עוד שני זרים אחרים...
חנו'ש כתב:זה אולי ישמע מוזר אבל אני לא בטוחה שאזרוח של רוצסטי יעזור לנו.
roy1000 כתב:אני לא חושב שיש שום הגיון ברישום של רוצ'סטי כישראלי. יש גבול לכמה אפשר להשקיע בליגה הישראלית. מדובר פה על יותר מחצי מליון דולר ובשביל מה? עד כמה זה באמת ישנה?
צריך גם לזכור שרישום כשיראלי הוא בלתי הפיך. ברגע ששחקן נרשם כישראלי, הוא לעולם לא יוכל להירשם יותר כזר. רוצ'סטי לא כזה צעיר שאפשר לבנות עליו כשחקן העתיד של מכבי.
החציל האצטקי כתב:ברור שזה בלתי הפיך. זה או שיש לו אזרחות או שאין לו. מה הוא יוותר עליה?
שמואל1 כתב:רועי גלדסטון הבהיר את העניין:
אם מרכז החיים של השחקן לא בישראל, אז המיסוי עליו יהיה מיסוי של שחקן זר.
גלדסטון טוען שעל דיוויד בילו שילמו מס של זר, וזאת למרות שהוא שיחק כאן כמה שנים טובות, כי מרכז החיים שלו היה בלוס אנג'לס ולא בישראל.
המשמעות- גם פארמר וגם רוצ'סטי יכולים להירשם כישראלים, וישלמו מס של שחקן זר וזה אפשרי במשך כמה עונות כמו במקרה דיוויד בלו.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:רועי גלדסטון הבהיר את העניין:
גלדסטון טוען שעל דיוויד בילו שילמו מס של זר, וזאת למרות שהוא שיחק כאן כמה שנים טובות, כי מרכז החיים שלו היה בלוס אנג'לס ולא בישראל.
המשמעות- גם פארמר וגם רוצ'סטי יכולים להירשם כישראלים, וישלמו מס של שחקן זר וזה אפשרי במשך כמה עונות כמו במקרה דיוויד בלו.
אני חושב שהוא טועה. מרכז החיים נמדד ע"פ כמות הזמן שהאדם נמצא בארץ כלשהי (ישראל במקרה הזה).
אם אני זוכר נכון, הוא היה צריך להיות לפחות חצי שנה לא בארץ כדי שמרכז החיים שלו לא ייחשב בארץ.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:רועי גלדסטון הבהיר את העניין:
אני חושב שהוא טועה. מרכז החיים נמדד ע"פ כמות הזמן שהאדם נמצא בארץ כלשהי (ישראל במקרה הזה).
אם אני זוכר נכון, הוא היה צריך להיות לפחות חצי שנה לא בארץ כדי שמרכז החיים שלו לא ייחשב בארץ.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:רועי גלדסטון הבהיר את העניין:
אז כנראה שהתנאים לא כאלו נוקשים.
לראייה- דיוויד בלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־26 אורחים