rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:ארבעה עמודים רק (טוב, כמעט) על היומולדת שלך
אני חושב שזה מסביר כמה אוהבים אותך כאן ואיזה פורום נפלא יש לנו
50% מזה הודעות על הראש הגדול שלי (שלא גדול בכלל!!!)
אל תשחקי אותה ראש קטן
מחיאת כף אחת בשבילך
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:ארבעה עמודים רק (טוב, כמעט) על היומולדת שלך
אני חושב שזה מסביר כמה אוהבים אותך כאן ואיזה פורום נפלא יש לנו
50% מזה הודעות על הראש הגדול שלי (שלא גדול בכלל!!!)
אל תשחקי אותה ראש קטן
מכביסט30 כתב:כרמל רציני עכשיו, אין לך מושג כמה אני מקנא בציניות שלך ובסוג ההומור שלך. אני באמת חושב שזה על גבול הגאונות. לא צוחק.
הלוואי היה לי קמצוץ חריפות שכלית ממה שיש לך. רק על זה מגיע לך לחגוג יומולדת כל יום.
יאללה, סיימתי את מכסת הלקק להיום. מחר יום חדש
מכביסט30 כתב:כרמל רציני עכשיו, אין לך מושג כמה אני מקנא בציניות שלך ובסוג ההומור שלך. אני באמת חושב שזה על גבול הגאונות. לא צוחק.
הלוואי היה לי קמצוץ חריפות שכלית ממה שיש לך. רק על זה מגיע לך לחגוג יומולדת כל יום.
יאללה, סיימתי את מכסת הלקק להיום. מחר יום חדש
פליקס - דווקא אתה מדבר?
Holiday_Armadillo כתב:האמת? נראה זוועה
LIAV10 כתב:דווקא יש לי בדיחה מינית לא רעה שקשורה למתנה אפשרית לכרמל ועוד משהו שקשור לתאריך, אבל היא לא תהיה מרוצה (ממש לא).
LIAV10 כתב:דווקא יש לי בדיחה מינית לא רעה שקשורה למתנה אפשרית לכרמל ועוד משהו שקשור לתאריך, אבל היא לא תהיה מרוצה (ממש לא).
jol9 כתב:LIAV10 כתב:דווקא יש לי בדיחה מינית לא רעה שקשורה למתנה אפשרית לכרמל ועוד משהו שקשור לתאריך, אבל היא לא תהיה מרוצה (ממש לא).
סיבה מצויינת לשתף אותנו
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:דווקא יש לי בדיחה מינית לא רעה שקשורה למתנה אפשרית לכרמל ועוד משהו שקשור לתאריך, אבל היא לא תהיה מרוצה (ממש לא).
סיבה מצויינת לשתף אותנו
אני מפחד, זו לא סתם בדיחה מינית, זו בדיחה מינית על חשבונה.
מאמין שאור יעלה על זה או לפחות יהיה בכיוון, גם מבין את ההומור שלי וגם בטח מכיר את התאריך בלי לבדוק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים