המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:במכי סל אף פעם לא הייתה היררכיה ושקיפות, אלה מושגים שלא היו קיימים אף פעם.
כשמזרחי - שמלוק החתימו שחקנים בקרנות רחוב מישהוא ידע מזה ? שמלוק שמר על שמות השחקנים שרצה מהתקשורת יותר מהמוסד על המרגלים שלו.
גם כשמוני היה במכבי לא היה ברור מה קורה, היו דברים שאפילו מזרחי לא ידע והוא עשה. הרי יש תיבת פנדורה שלמה לגבי מוני.
שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:במכי סל אף פעם לא הייתה היררכיה ושקיפות, אלה מושגים שלא היו קיימים אף פעם.
כשמזרחי - שמלוק החתימו שחקנים בקרנות רחוב מישהוא ידע מזה ? שמלוק שמר על שמות השחקנים שרצה מהתקשורת יותר מהמוסד על המרגלים שלו.
גם כשמוני היה במכבי לא היה ברור מה קורה, היו דברים שאפילו מזרחי לא ידע והוא עשה. הרי יש תיבת פנדורה שלמה לגבי מוני.
וההתנהלות הזאת תקינה לדעתך? מדוע לא ניתן להתנהל כמו כל קבוצה נורמלית?
לגבי מחירי המנויים, זה כנראה דבר שלא נוכל להסכים עליו.
אני מצפה בתור אוהד (ואולי זה רק אני) לקבל תמורה טובה יותר למחיר עבור מנוי יקר יותר. זה נראה לי הדבר הכי הגיוני ובסיסי.
אבל כבר דנו בזה מספיק, נתקדם.
לגבי ג'ורדי- הלוואי שמכבי כדורסל הייתה מתנהלת כמו מכבי כדורגל.
במכבי כדורגל יש היררכיה ברורה. יש את מיץ' גולדהאר ונציגיו שהם הבעלים של הקבוצה ומי ששם את הכסף, ויש את ג'ורדי קרויף שהוא ה- GM והוא אחראי על בניית הקבוצה וכל ההחלטות המקצועיות.
במכבי כדורסל יש סלט. הבעלים הם גם ה- GM, אבל אף אחד לא מוכן להודות בזה והמאמן סופג את כל החיצים.
הדחתו של לוני בדיעבד הביאה לכאן את מיץ' גולדהאר, השאר היסטוריה.
לוני הוביל את מכבי לאבדון, וזה בדיוק מה שעושים הפדרמנים. אולי בקצב יותר איטי, אבל זאת בהחלט המגמה.
מקובי כתב:לגבי מחירי המנויים, זה כנראה דבר שלא נוכל להסכים עליו.
אני מצפה בתור אוהד (ואולי זה רק אני) לקבל תמורה טובה יותר למחיר עבור מנוי יקר יותר. זה נראה לי הדבר הכי הגיוני ובסיסי.
אבל כבר דנו בזה מספיק, נתקדם.
מצד שני- אם אנשים מחדשים את המנוי למרות המחיר אולי הם כן מרוצים? והם כן מקבלים תמורה למחיר?
להזכירך שאנחנו מדברים על קבוצה טופ 6-7 באירופה (בממוצע)?לגבי ג'ורדי- הלוואי שמכבי כדורסל הייתה מתנהלת כמו מכבי כדורגל.
במכבי כדורגל יש היררכיה ברורה. יש את מיץ' גולדהאר ונציגיו שהם הבעלים של הקבוצה ומי ששם את הכסף, ויש את ג'ורדי קרויף שהוא ה- GM והוא אחראי על בניית הקבוצה וכל ההחלטות המקצועיות.
במכבי כדורסל יש סלט. הבעלים הם גם ה- GM, אבל אף אחד לא מוכן להודות בזה והמאמן סופג את כל החיצים.
או קיי
נניח ומכבי היתה אומרת שדני הוא הGM, שאחראי על בניית הקבוצה- מה היית עושה שונה?
אגב, גם במכבי רגל ג'רדי לא עובד לבד, יש את מרטין ביין ואת מיץ' שצריכים להחליט ולאשר אם הולכים על שחקן שג'ורדי רוצה.
מניח שזה ככה גם פה, רק שזה פורום יותר גדול (סקאוט, מאמן וכו')הדחתו של לוני בדיעבד הביאה לכאן את מיץ' גולדהאר, השאר היסטוריה.
לוני הוביל את מכבי לאבדון, וזה בדיוק מה שעושים הפדרמנים. אולי בקצב יותר איטי, אבל זאת בהחלט המגמה.
ומי אמר לך שהדחתם של ההנהלה הנוכחית תביא לפה משהו יותר טוב?
אתה יכול להסתכל על בית"ר או על הפועל ולראות שהחלפת בעלים זה לא טיול בפארק.
ושלא יובן לא נכון- אני לא חושב שאנחנו הולכים לאבדון.
יש הרבה דברים שהייתי עושה אחרת, אבל אני באמת לא חושב שתרבות הביקורת שיש פה (ובכלל בעם שלנו) היא הנכונה.
מקובי כתב:לגבי ג'ורדי- הלוואי שמכבי כדורסל הייתה מתנהלת כמו מכבי כדורגל.
או קיי
נניח ומכבי היתה אומרת שדני הוא הGM, שאחראי על בניית הקבוצה- מה היית עושה שונה?
אגב, גם במכבי רגל ג'רדי לא עובד לבד, יש את מרטין ביין ואת מיץ' שצריכים להחליט ולאשר אם הולכים על שחקן שג'ורדי רוצה.
מניח שזה ככה גם פה, רק שזה פורום יותר גדול (סקאוט, מאמן וכו')
נשים לא עושים מנוי כי הם מקבלים תמורה למחיר, כי להפסיד ולחטוף תבוסות מהפועל ת"א וירושלים ולהפסיד לאילת ביתרון ביתיות - זאת לא תמורה מחיר, איך שלא מסתכלים על זה.
יש למכבי בסיס אוהדים מספיק חזק כדי למלא (כרגע) את ההיכל, אבל אם השנים השחונות של מכבי ימשכו אתה יכול לשכוח מזה. המצב שהיה בשנות ה- 90 לא רחוק מאיתנו.
אם דני היה ה- GM, אני בהחלט לא הייתי עושה דבר אחר שונה. אנחנו כאן בפורום יודעים שהוא ה- GM ולכן הוא גם זה שסופג את הביקורת.
התקשורת הייתה עושה דברים אחרים, הוא עצמו היה עושה דברים אחרת. ברגע שהוא מוגדר כאחראי, אז באופן טבעי אליו יפנו במקרה של כישלונות או הצלחות והוא זה שיצטרך להתמודד מול הביקורת.
ברור שג'ורדי לא עובד לבד, וזה גם לא אמור להיות ככה. בהקבלה לכך, גם דני פדרמן לא עובד לבד. אבל לפחות אתה יודע שג'ורדי הוא הקודקוד המרכזי בקבלת ההחלטות, והוא זה שלוקח את האחריות.
לראייה, אם מכבי לא הייתה עוברת את היברניאס אז ג'ורדי קרויף היה הולך הביתה.
במכבי כדורסל, אם מכבי נכשלת אז המאמן הולך הביתה, ולא תשמע שום ביקורת על מי שאחראי באמת.
החלפת בעלים זה לא עסק קל, אבל אל תשכח שאנחנו מדברים פה על מותג על ואין שום אפשרות להשוות לקבוצות מהכדורגל.
לא חסרים משקיעים רציניים שישמחו לקחת את מכבי בכסף גדול.
אתה לא חושב שאנחנו הולכים לאבדון, אני חושב שכן. תסתכל על מכבי לפני 10 שנים ותסתכל על מכבי היום. יש קו ירידה ברור ותלול, ואנחנו לא יודעים היכן זה ייעצר.
נקווה רק שזה לא יהיה מאוחר מידי. ההיסטוריה יודעת אימפריות שנפלו ולא שבו.
שמואל1 כתב:אני לא מסכים עם זה.
כשאני משלם על המנוי את המחיר היקר באירופה, אני גם מצפה לקבל קבוצה בהתאם. הגרפים של המחירים ורמת/איכות הקבוצה צריכים לעלות יחדיו כמו בכל קבוצה נורמלית בעולם.
בפועל, אין תמורה למחיר. המחירים עולים והרמה יורדת. תסתכל 5 שנים אחורה, גם אז מכבי הייתה בלי "עלית" ובלי ערוץ 1. המנויים היו זולים יותר משמעותית ועדיין התקציב היה גבוה יותר.
איך אתה מסביר את זה? הכסף שמכבי מקבלת כתוצאה מעליית המחירים בהחלט לא הולך לתקציב השחקנים, אז הטענות שמחירים יקרים יותר פירושם קבוצה חזקה יותר ממש לא מחזיקה מים.
החציל האצטקי כתב:המקור עדיף
בהרבה
rc4991 כתב:זה חוזה 1+1
מיליון וחצי לשנה
אחדשיודע כתב:מכבי ת"א בכדורסל תקבל חסות ראשית מפוקס
חברת האופנה תשלם כמיליון דולר בעונה כדי להחליף את אלקטרה כנותנת החסות הראשית. ההופעה הרשמית הראשונה של מכבי ת"א עם חולצות פוקס תהיה ב-24 בספטמבר בגביע ווינר מול עירוני נס ציונהעל פי הערכות מכבי לא תקרא "מכבי פוקס תל אביב".
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001064950החסות של מכבי ת"א-פוקס: מוצרי המועדון יימכרו בחנויות
רשת האופנה צפויה להחליף את אלקטרה כספונסרית הראשית של קבוצת הכדורסל; ההסכם המסתמן הוא לשנה עם אופציה לשנה נוספת; ביחד עם הכנסות ממכירת מוצרי הקבוצה בחנויות פוקס, צפויים הצהובים להכניס כ-1.5 מיליון דולר בעונהל"גלובס" נודע כי הסיכום הכספי בין הצדדים עומד על כ-1.2-1.3 מיליון דולר, כאשר במקביל תוכל מכבי להגדיל את ההכנסות בזכות מכירת מוצריה הרשמיים - בדגש על ביגוד - בחנויות פוקס הפרוסות ברחבי הארץ.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001064950
אם משכללים את הידיעות האלו:
* ההסכם הוא לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת, עבור 1.3-1.2 מיליון דולר בעונה.
* המוצרים ימכרו גם בחנויות פוקס כך שמכבי תוכל להגדיל את החשיפה והמכירות.
* עפ"י הערכות מכבי לא תקרא "מכבי פוקס תל אביב".
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־20 אורחים