לאנגפורד בדרך למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לאנגפורד בדרך למכבי?

הודעהעל ידי קודי » 18 אוקטובר 2011, 08:06

Holiday_Armadillo כתב:איך שוב הגעתם לפדרמן?
לאנגפורד סיכם כבר את כל התנאים שלו,הוא קיבל את כל הכסף שהוא רוצה,איך פדרמן אשם? הדבר היחידי שתוקע את עסקת לאנגפורד זה הסירוב של מצ'באן לעבור לכל קבוצה שהיא לא פרטיזן..
ד''א,לפדרמן לא היה שום קשר לעסקה הזאת..מי שהיה אחראי על העסקה הוא שמעון,לא דיוויד פדרמן ולא הבן שלו..

מה קשור מצ'באן? הרי הוא יושאל בסופו של דבר אז למה בדיוק לחשוב שלנגפורד ישב בבית ויחכה שאדון מצ'באן יתרצה? לא ממש משנה מי מדבר עם לנגפורד וסוכנו - כולנו יודעים מי באמת מקבל את ההחלטות במכבי. פדרמן אשם כי בדיוק בגלל גישת ה"יש עוד זמן" הוא יפסיד גם את לנגפורד. אתה לא באמת מצפה ששחקן ברמתו ישב ויחכה שייפתר נושא מצ'באן ואתה כן מצפה שמכבי תחתים אותו מהר בידיעה שבסופו של יום מצ'באן יושאל לקבוצה כלשהי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2011, 08:09

יואב3 כתב:קשקוש.זו היתה הזדמנות להביא שחקן ברמה הזו. אפשר לשנות ראש ולהביא גארד ואח"כ להשאיל את מצבן.עכשיו יהיה למכבי את יוגב ובורשטייןץ בושה

קשקוש? איזה קשקוש? שמכבי לא רוצה שבכל משחק ליגה יישבו 4 שחקנים בחוץ? או שבכל משחק של אדריאטית ויורוליג יישבו 3 שחקנים בחוץ? צודק..אין להם מושג מה הם עושים ואין להם מושג איך לנהל קבוצת כדורסל..

מה קשור מצ'באן? הרי הוא יושאל בסופו של דבר אז למה בדיוק לחשוב שלנגפורד ישב בבית ויחכה שאדון מצ'באן יתרצה? לא ממש משנה מי מדבר עם לנגפורד וסוכנו - כולנו יודעים מי באמת מקבל את ההחלטות במכבי. פדרמן אשם כי בדיוק בגלל גישת ה"יש עוד זמן" הוא יפסיד גם את לנגפורד. אתה לא באמת מצפה ששחקן ברמתו ישב ויחכה שייפתר נושא מצ'באן ואתה כן מצפה שמכבי תחתים אותו מהר בידיעה שבסופו של יום מצ'באן יושאל לקבוצה כלשהי.

עזוב את זה שמצ'באן קשור באבועבוע,זה שהאוהדים של מכבי לחוצים ומאבדים את הראש לא אומר שגם ההנהלה צריכה לאבד את הראש..בדיוק בגלל זה אנחנו לא מנהלים את הקבוצה וההנהלה כן..
לא בא להם להחתים שחקן על 750K ושיישב להם שחקן על הספסל שלוקח 650K בלי לעשות כלום וזה עוד עם אווירה עכורה..

תרצו או לא תרצו,ההחתמה של לאנגפורד תלויה בהשאלה של מצ'באן ולא מבחינה כלכלית..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יואב3 » 18 אוקטובר 2011, 08:15

ועל כן הלכה ההזדמנות להחתים גארד ברמה גבוהה. בושה!!!!!!!!!!!!1
יואב3

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 אוקטובר 2011, 08:22

נראה לי שבלאט הולך לקבל את תרגיל פיני.
בניגוד לפיני בלאט הוא דיפלומט ולכן הוא יבלע את זה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי יואב3 » 18 אוקטובר 2011, 08:24

רק ביום שמישהו כמו בלאט יתפטר כתוצאה מתרגיל כזה אולי יקרה משהו.
יואב3

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 אוקטובר 2011, 08:24

מה זה תרגיל פיני ? אני מאוד אוהב את פיני אבל הוא עשה טעות קריטית עם הייבוש של לאמפה ושילם את המחיר בסופו של דבר , כל השאר זה תירוצים די עלובים .

ויואב-אתה מכיר עוד מילה חוץ מבושה?

בינתים הבושה היחידה היא רמת האינטלגנציה בתגובות שלך.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 אוקטובר 2011, 08:31

יוסי, פיני יבש את לאמפה כי הבטיחו לו שחקן במקומו והיבוש היה לצורך השאלתו לקבוצה אחרת כשהתמורה הכספית הייתה צריכה ללכת לטובת
החיזוק.
הוא לא יבש אותו סתם כך. גם את מצ'אבן לא סתם מיבשים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 אוקטובר 2011, 08:37

yarinsaky כתב:יוסי, פיני יבש את לאמפה כי הבטיחו לו שחקן במקומו והיבוש היה לצורך השאלתו לקבוצה אחרת כשהתמורה הכספית הייתה צריכה ללכת לטובת
החיזוק.
הוא לא יבש אותו סתם כך. גם את מצ'אבן לא סתם מיבשים.

או שכן או שלא , אתה אומר את זה על סמך מה? בזמנו טענו שלאמפה הוא לא שחקן ועוד שלל כינויים מופרכים , רק בסוף השנה פיני נזכר להתחיל עם התירוצים של "סידרו אותי" .

מצטער אבל אני לא קונה את זה .

מאצ'באן באמת לא משחק כי הוא עומד להיות מושאל כחלק מתוכנית מקצועית'/כלכלית וזה נראה לי ברור לגמרי , לאיפה הכסף ילך אף אחד לא אמר , אולי ללאנגפורד ואולי לשחקן אחר טוב יותר או פחות.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 אוקטובר 2011, 08:40

אני אומר את זה על סמך מה שפיני אמר... :)

אתה לא חייב להאמין, אבל זה מה שקראתי בזמנו. אני לא אומר שזה מה שבהכרח יקרה עכשיו, אבל תמיד הזהרתי פה מאופוריה בעניין לאנגפורד.

יכול להיות שכן יגיע חיזוק, אבל בכלל לא חשבתי שזה עניין וודאי כמו שהרבה כאן מפנזטים.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 18 אוקטובר 2011, 08:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 18 אוקטובר 2011, 08:40

כרמל , להאשים את מילאן בכל שהוא מסרב ללכת לכל קבוצה מלבד פרטיזן ובגלל זה לאנגפורד לא פה זה פטאתי....אם מכבי הגיע איתו להסכמה על הכל אז סביר להניח שהם כבר היו חותמים בלי קשר למילאן . כנראה שלא הכל סגור ויש פערים מסויימים ולכן הוא לא חתום .
לגבי מילאן , מכבי לא רוצה להשאיל אותו לפרטיזן בגלל שהם הציעו סכום הכי פחות משאר הקבוצות . החשיבה פה היא כלכלית נטו . אם מכבי הייתה כלכך מאמינה שהוא יכול להוות איום מקצועי על הקבוצה אז הם כבר היו משאירים אותו ומשאילים את הנדריקס .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2011, 08:45

yzafrir כתב:כרמל , להאשים את מילאן בכל שהוא מסרב ללכת לכל קבוצה מלבד פרטיזן ובגלל זה לאנגפורד לא פה זה פטאתי....אם מכבי הגיע איתו להסכמה על הכל אז סביר להניח שהם כבר היו חותמים בלי קשר למילאן . כנראה שלא הכל סגור ויש פערים מסויימים ולכן הוא לא חתום .
לגבי מילאן , מכבי לא רוצה להשאיל אותו לפרטיזן בגלל שהם הציעו סכום הכי פחות משאר הקבוצות . החשיבה פה היא כלכלית נטו . אם מכבי הייתה כלכך מאמינה שהוא יכול להוות איום מקצועי על הקבוצה אז הם כבר היו משאירים אותו ומשאילים את הנדריקס .

פאתטי? אני אומרת עובדות,חלקן כרובן יצאו מפיו של לאנגפורד..
הוא אמר שהחתימה שלו מתעכבת בגלל שאמרו לו שהוא צריך לחכות להשאלה של שחקן..אז מה פאתטי במה שאמרתי?
חוץ מזה,שאתה יכול להאמין או לא,אבל הסירוב של מכבי לא להשאיל את מצ'באן לפרטיזן הוא מקצועי נטו ולא כלכלי..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 אוקטובר 2011, 08:46

כרמל, גם אני לא מבין את הראציונל מאחורי מה שאת אומרת, אלא אם כן את סוג של יחצנית .

קבוצה מנהלת מו"מ רציני עם שחקן, סוגרת כמעט את כל התנאים ופתאום אומרת " פוס , אני לא משחקת יותר, יש לי שחקן על קצה הספסל שמסרב ללכת לכן אין הסכם ולא יהיה עד שהוא יתרצה ".

זה נראה לך רציני ? כך מנהלים מו"מ ? זו לא המכבי שאני מכיר. אם זה כך סוכנים כבר לא ירצו לנהל עם מכבי משאים ומתנים בעוון חוסר רצינות.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 18 אוקטובר 2011, 08:47

ד''א, לספרטק יש 6 זרים. לפי מה שהבנו מההנפצה של קאזאן, אין להם בכלל יכולת לרשום עוד זר. אז כנראה שזה חרטא גם כן.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2011, 08:48

yarinsaky כתב:כרמל, גם אני לא מבין את הראציונל מאחורי מה שאת אומרת, אלא אם כן את סוג של יחצנית .

קבוצה מנהלת מו"מ רציני עם שחקן, סוגרת כמעט את כל התנאים ופתאום אומרת " פוס , אני לא משחקת יותר, יש לי שחקן על קצה הספסל שמסרב ללכת לכן אין הסכם ולא יהיה עד שהוא יתרצה ".

זה נראה לך רציני ? כך מנהלים מו"מ ? זו לא המכבי שאני מכיר. אם זה כך סוכנים כבר לא ירצו לנהל עם מכבי משאים ומתנים בעוון חוסר רצינות.

למי אני עושה יח''צ בדיוק שיש לי אינטרס להגיד דבר כזה? אני אומרת עובדות ואני אשלח לך משהו בפרטי..אני רק רוצה להסביר לך משהו קטן ועדיף שלא על פני הפורום..
לאנגפורד יודע שההחתמה שלו מותנית בהשאלה של גבוה..הוא צריך להחליט האם הוא מחכה או לא..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 אוקטובר 2011, 08:54

כרמל, אם זה נכון מה שאת אומרת אז זה באמת מהלך עלוב קצת של מכבי.
יכול להיות שלאנגפורד מעוניין להגיע למכבי, אבל יש גבול לעד כמה.
גם אם לא רוצים מקצועית שיהיו יותר מידי שחקנים בקבוצה, הרי מדובר במשהו זמני ביותר.
אז לתקופה קצרה יהיו בקבוצה 14 שחקנים, ביג דיל!!
גם ככה בהתחלה אם לאנגפורד יחתום הוא לא בהכרח ישחק הרבה מידי כי ייקח לו זמן להסתגל לעניינים.
אפשר לסמוך על בלאט שידע להתמודד עם זה לתקופה קצרה, הרי בסוף יצליחו להשאיל את מאצ'באן, אז למה צריך לחכות עם לאנגפורד?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2011, 08:57

חנו'ש כתב:כרמל, אם זה נכון מה שאת אומרת אז זה באמת מהלך עלוב קצת של מכבי.
יכול להיות שלאנגפורד מעוניין להגיע למכבי, אבל יש גבול לעד כמה.
גם אם לא רוצים מקצועית שיהיו יותר מידי שחקנים בקבוצה, הרי מדובר במשהו זמני ביותר.
אז לתקופה קצרה יהיו בקבוצה 14 שחקנים, ביג דיל!!
גם ככה בהתחלה אם לאנגפורד יחתום הוא לא בהכרח ישחק הרבה מידי כי ייקח לו זמן להסתגל לעניינים.
אפשר לסמוך על בלאט שידע להתמודד עם זה לתקופה קצרה, הרי בסוף יצליחו להשאיל את מאצ'באן, אז למה צריך לחכות עם לאנגפורד?

אלה התנאים..כולם מודעים אליהם..בלאט מודע לתנאים,לאנגפורד מודע לתנאים,מצ'באן מודע לתנאים,האוהדים מודעים לתנאים(בין אם הם רוצים להאמין או לא)..
לאנגפורד צריך להחליט עד כמה הוא רוצה לשחק במכבי וכמה הוא מוכן לחכות..השערה שלי זה שהשאלת מצ'באן בכל מצב תסתיים מתישהו בקרוב..השאלה היא האם לאנגפורד מוכן לחכות עוד שבוע-שבועיים-שלושה-ארבעה..או שדחוף לו לשחק..שזה כמובן לגיטימי..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 אוקטובר 2011, 09:03

זה נחמד שאלה העובדות, אבל זה לא אומר שזה בסדר.
מותר לנו האוהדים לבקר את העובדות הללו, ולטעמי זו החלטה ממש לא ראויה של מכבי.
אם לאנגפורד יחליט שהוא לא מוכן לחכות ויחתום במקום אחר, אז למה זה היה טוב??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוקטובר 2011, 09:04

חנו'ש כתב:זה נחמד שאלה העובדות, אבל זה לא אומר שזה בסדר.
מותר לנו האוהדים לבקר את העובדות הללו, ולטעמי זו החלטה ממש לא ראויה של מכבי.
אם לאנגפורד יחליט שהוא לא מוכן לחכות ויחתום במקום אחר, אז למה זה היה טוב??

אני אמרתי שאם זה עובדה זה בסדר?(עזבי את הדעות שלי בצד)אמרתי שזאת עובדה..עובדה לא תמיד חייבת להיות מקובלת ע''י אנשים..אבל ההבדל בין דעות לעובדות זה שעל אחד אתה יכול להתווכח ועל השני לא..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוקטובר 2011, 09:07

צודקים,זה באמת מטומטם שרק בגלל השאלת מאצ'באן העיסקה הזאת עלולה ליפול
לא יקרה שום דבר אם הם יהיו שבוע-שבועיים ביחד בקבוצה,גם מקצועית וגם כלכלית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 18 אוקטובר 2011, 09:08

לא מבין אם העסקה תלויה במילאן למה לא דחפו אותו בכוח לז'לגיריס. הוא שחקן של מכבי ולא שחקן חופשי.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־26 אורחים