המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:ניצחון פנומנלי פשוט שכנראה מעלה את הנבחרת ל 16 הגדולות.
מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:ניצחון פנומנלי פשוט שכנראה מעלה את הנבחרת ל 16 הגדולות.
מה?
שמואל1 כתב:מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:ניצחון פנומנלי פשוט שכנראה מעלה את הנבחרת ל 16 הגדולות.
מה?
שני ניצחונות אמורים להספיק לשלב הבא.
את בוסניה ננצח.
שמואל1 כתב:מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:ניצחון פנומנלי פשוט שכנראה מעלה את הנבחרת ל 16 הגדולות.
מה?
שני ניצחונות אמורים להספיק לשלב הבא.
את בוסניה ננצח.
Holiday_Armadillo כתב:יוני, איפה היו יותר חגיגות אצלך בבית, כשישראל ניצחה או כשאסטוניה הבקיעה עכשיו נגד ליטא?
החציל האצטקי כתב:מלא פרגון לארז שהלך להרכב הכי עקום, עם יוגב-מקל-כספי-אליהו-כדיר.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני, איפה היו יותר חגיגות אצלך בבית, כשישראל ניצחה או כשאסטוניה הבקיעה עכשיו נגד ליטא?
אסטוניה? אם את רומזת לאשתי, אז ספורט זה הדבר שכנראה הכי פחות מעניין אותה בעולם.
פחות מבעיות הנשים של ליאב אפילו...
LIAV10 כתב:נשבע שאני לא מבין את ההתלהבות.
נבחרת שהכוכבים בה הם שני שחקנים 9-10 ברוטצייה של צסק״א, שחקן שלא שרד אפילו על הספסל שלה ועוד שחקן ספסל בחימקי.
כנראה אחת הנבחרות החלשות באליפות ויש מצב שתסיים פעם שנייה ברציפות ללא ניצחון בטורניר.
LIAV10 כתב:נשבע שאני לא מבין את ההתלהבות.
נבחרת שהכוכבים בה הם שני שחקנים 9-10 ברוטצייה של צסק״א, שחקן שלא שרד אפילו על הספסל שלה ועוד שחקן ספסל בחימקי.
כנראה אחת הנבחרות החלשות באליפות ויש מצב שתסיים פעם שנייה ברציפות ללא ניצחון בטורניר.
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:נשבע שאני לא מבין את ההתלהבות.
קודם כל, מה המצב אחי?
דבר שני- אל תזלזל ברוסים. הם יותר טובים מרוב הנבחרות האחרות בבית. כל שחקני החמישייה שלהם הם שחקני חמישייה ביורוליג/טופ יורוקאפ.
יש מצב שהם יותר טובים מפולין, בוסניה ופינלנד ואין סיבה שלא ישיגו מולם נצחונות.
נתנו משחק גדול ומרגש, אפשר להתלהב ולפרגן, ועדיין לשפר את הכדורסל.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני, איפה היו יותר חגיגות אצלך בבית, כשישראל ניצחה או כשאסטוניה הבקיעה עכשיו נגד ליטא?
אסטוניה? אם את רומזת לאשתי, אז ספורט זה הדבר שכנראה הכי פחות מעניין אותה בעולם.
פחות מבעיות הנשים של ליאב אפילו...
לפחות שניכם יכולים לשאול ''למה השופט לובש חולצה בצבע שונה?'' ולא להרגיש מובכים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים