החציל האצטקי כתב:לא יודע מה היה עם ביבי, אבל לגיטימי בעיניי שראש ממשלה יטריח את עצמו וירים טלפון פעם אחת כדי לברך ולאחל בהצלחה.
יש לו עכשיו הרבה זמן פנוי אחרי שסיפור הגרעין האיראני נגמר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:לא יודע מה היה עם ביבי, אבל לגיטימי בעיניי שראש ממשלה יטריח את עצמו וירים טלפון פעם אחת כדי לברך ולאחל בהצלחה.
אדגר פו כתב:פותחים אשכול חדש על פינלנד או ממשיכים כאן ?
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:פותחים אשכול חדש על פינלנד או ממשיכים כאן ?
אני אוהבת שיש ת'רד אחד לכל המשחקים אבל אני בטוחה שיש דעות לכאן ולכאן ובסוף יבוא מישהו שבא לו לפתוח ת'רד ויעשה את זה
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:פותחים אשכול חדש על פינלנד או ממשיכים כאן ?
אני אוהבת שיש ת'רד אחד לכל המשחקים אבל אני בטוחה שיש דעות לכאן ולכאן ובסוף יבוא מישהו שבא לו לפתוח ת'רד ויעשה את זה
למה לא אמרת פשוט שמואל?
החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=5796&docID=196268&lang=HE
ארז הצביע בוז׳י בליינד
ביבי מברך באופן חסר טעם, כראוי לאופן בו הוא מנהיג
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:פותחים אשכול חדש על פינלנד או ממשיכים כאן ?
אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:פותחים אשכול חדש על פינלנד או ממשיכים כאן ?
אוריי.
חשבתי שיהיה יותר קל לעקוב אחרי כל משחק באשכול נפרד.
החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=5796&docID=196268&lang=HE
ארז הצביע בוז׳י בליינד
ביבי מברך באופן חסר טעם, כראוי לאופן בו הוא מנהיג
LIAV10 כתב:למה להגזים בכותרת?
רוסיה נבחרת חלשה, סיימה אחרונה בטורניר של שנה שעברה (עם שבד וקארסב) עם מאזן מזעזע.
הם כל כך חלשים שהם לא מסיימים טופ 5 בליגת פח שלנו.
אדגר פו כתב:ארז הוא אדום, לא ?
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:ארז הוא אדום, לא ?
אדום? לאאאאאאא
אולי קצת, אתה יודע, כמו שלהיטלר היו חילוקי דעות עם יהודים אבל בקטנה כזה
LIAV10 כתב:אם מכבי היו מחתימים מישהו מהנבחרת הרוסית שהוא לא מוניה או וורונשביץ׳ (יודע מה, נגיד גם פרידזון) היינו בוכים פה כל הקיץ.
כן רוסיה חלשה וגם הבית לא מדהים, צרפת מעל כולם, אחרי זה הדרג הבינוני של ישראל, הפינים ופולין, ואז בוסניה ורוסיה המזעזעות.
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי היו מחתימים מישהו מהנבחרת הרוסית שהוא לא מוניה או וורונשביץ׳ (יודע מה, נגיד גם פרידזון) היינו בוכים פה כל הקיץ.
כן רוסיה חלשה וגם הבית לא מדהים, צרפת מעל כולם, אחרי זה הדרג הבינוני של ישראל, הפינים ופולין, ואז בוסניה ורוסיה המזעזעות.
מה הקשר מכבי?
אתה לא מודד נבחרת במדד הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־27 אורחים