רשמית - "פוקס" הספונסר החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי כבר לא אלקטרה. רשמית- "פוקס" הספונסר החדש

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ספטמבר 2015, 16:41

תגובה לעניין, חוץ מההקנטות. כולנו אוהדי מכבי ומתים על הקבוצה.

חלק לא יכולים או רוצים לבוא למשחקים, מסיבותיהם, וזכותם.
אני לא חושב שיש מישהו שבאמת מעז לזלזל בארגון (רשמתי את זה בתגובה הראשונה שלי בעניין- אוי לנו אם נתחיל לבקר עכשיו גם את ארגוני האוהדים).
אבל שמע אחי, צהבת הוא המקום היותר-ביקורתי בקרב חוגי האוהדים. לא כולם חייבים ליישר עם זה קו ולגיטימי ביותר גם להציג את הדעה של ארגוני האוהדים ודעתכם סביב סוגיית הסמל.

אני באופן אישי מנוי, בא למשחקים ומעודד, אבל אני לא מעוניין להיות חלק מהגוש של שער 11 גם מהסיבות האלה. אני עדיין אוהב אותכם ומעריך את כל ההשקעה והאהבה שאתם מביאים לקבוצה ולהיכל :rose
זה אגב כנראה אחד השינויים העיקריים שעבר על הפורום הזה בעשור האחרון- מפורום שהיה מונהג בידי חבר׳ה יושבי שער 11 בעיקרם (ותקנו אותי הותיקים יותר אם אני טועה)- הקו פה השתנה לכיוון שציינתי.

אני דווקא אוהב לראות את החבר׳ה מהגייט באים לפה ותכל׳ס- יש פעילויות מסויימות שאנשים כאן ישמחו לקחת בהן חלק, ואנחנו פשוט לא נחשפים אליהן בכלל.

ואל תשכח, וכולנו לא נשכח, את זה:
תמונה
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ספטמבר 2015, 16:41

יש פה הגזמה מטורפת וסתירות רבות
אני מציעה שכולם ינשמו עמוק ויעברו הלאה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 ספטמבר 2015, 16:48

לא חציל, זאת בכלל לא תגובה לעניין.
כל התגובה שלו מלווה בעקיצות, הקנטות וזלזול. אני לא מתכוון לחזור על הדברים שאמרתי למקובי ואחדשיודע, אבל לכל אחד יש את הדעה שלו ודרך לומר אותה.
הדרך היא בטח לא לבוא לכאן ולדבר בצורה הזאת. אני לא יודע מי האדון (בהתחלה חשבתי שזה דני פדרמן) ומה הקשר שלו לארגון, אבל אני מופתע לרעה מהגישה.
כולנו אוהדי מכבי, לא פחות ולא יותר משום אוהד בארגון הגייט או ארגון אחר. חלקנו מגיעים למשחקים וחלקנו לא, חלקנו חושבים שזה טיפשי הצבע האדום על החולצה וחלקנו לא.
הדבר שהכי מרגיז אותי זאת הקביעה מהי אהדה, ושמתי לב שזאת נטייה של חברי הארגון לקטרג את האוהדים. כל אחד אוהד בדרכו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Asf » 04 ספטמבר 2015, 16:57

שמואל1 כתב:לא חציל, זאת בכלל לא תגובה לעניין.
כל התגובה שלו מלווה בעקיצות, הקנטות וזלזול. אני לא מתכוון לחזור על הדברים שאמרתי למקובי ואחדשיודע, אבל לכל אחד יש את הדעה שלו ודרך לומר אותה.
הדרך היא בטח לא לבוא לכאן ולדבר בצורה הזאת. אני לא יודע מי האדון (בהתחלה חשבתי שזה דני פדרמן) ומה הקשר שלו לארגון, אבל אני מופתע לרעה מהגישה.
כולנו אוהדי מכבי, לא פחות ולא יותר משום אוהד בארגון הגייט או ארגון אחר. חלקנו מגיעים למשחקים וחלקנו לא, חלקנו חושבים שזה טיפשי הצבע האדום על החולצה וחלקנו לא.
הדבר שהכי מרגיז אותי זאת הקביעה מהי אהדה, ושמתי לב שזאת נטייה של חברי הארגון לקטרג את האוהדים. כל אחד אוהד בדרכו.

:thumbup מסכים לגמרי.
*נכתב לאחר שחשבתי על כך עמוקות בקקי של שבת*
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי דני ב.מ. » 04 ספטמבר 2015, 17:01

הבעתי ביקורת לפי איך שהיא מסתמנת מהתגובות. בעיניי אין כזה הבדל בין אם הסמל הוא בצבע אדום או בין אם הוא פטיש ומגל או קטאר, גם אם קטאר היו מביאים 20 מליון דולר או לא יודע מה.
הקו הוא שצריך להיות גבול מסוים. ואין כשזה מגיע לכסף.
אמרתי לדעתי זה מגעיל שלפי מה שאני מבין מתגובות כאן אנשים שמים את הכסף כמטרה העיקרית והנשמה נשכחת איפשהו שם בצד.
לא באתי בטענות לאנשים שלא באי םלמשחקים, להיפך גם אמרתי שמי שלא מרוצה מעלות המנוי, או לא מרוצה מכמה הקבוצה לא טובה בעיניו ולא חושב "שראויה" למנוי, לגיטימי, זכותו לא לעשות מנוי.
לא קבעתי מי אוהד טוב יותר ומי פחות טוב.
אני גם לא נעלב, אני רק מקווה שחברי ארגון אחרים לא מסתכלים ולוקחים תגובות של אנשים שמביעים ביקורת שלילית על הארגון מבלי לדעת מה הוא באמת עושה, מבלי לדעת עובדות אלא רק הכפשות, להגיד חסרי חיים? נו במת...
נעלבתם מזה שרשמתי תקתוקים במקלדת? אויש נו במת, יש גם אוהדים כאלה, לכולם מגיע להביע ביקורת, אבל לפחות שיביעו ביקורת הגיונית ונכונה ולא בצורה מטופשת ומבלי לדעת יותר מדי.
אל תדאגו, אני לא מתנשא מעל אף אחד כאן ולא מרגיש "יותר" אוהד מכבי כאן ממישהו אחר. אני לא מודד את עצמי מול אחרים, אני ממש לא שם.
כיף לי וטוב לי במה שאני עושה ולא כדאי להראות לאנשים: "תראו עשיתי, ואתם לא-אתם אפסים".
אבל בסדר, תיתפסו למה שאתם רוצים בתגובה שלי. זכותכם.
אני גם ככה לא מגיב כאן יותר מדי ומפרט.

חציל-אנחנו משתדלים כן כמה שיותר לחשוף את הקהל לפעילויות ודברים של הארגון דרך עמוד הפייסבוק שלנו, אי אפשר תמיד לחשוף הכלללללל, אבל אולי כן תמיד יש מקום לשיפור בעניין הזה.
מי שרוצה להביע ביקורת עם כוונה גם לשנות ובאמת לתת הצעת ייעול אז מוזמן גם לעשות את זה פנים אל פנים בשער 11, מבטיח לכם שאף אחד לא נושך. שוב- לא בקטע מתנשא, פשוט זה הרבה יותר יעיל מאשר התכתבויות בפורום כשכל אחד נעלב מאיזו אימרה או לוקח משהו לא מובן בגלל שאני מתנסח לא הכי טוב או שהצד השני לא הבין מה שהתכוונתי וכו'.
GATE 11
דני ב.מ.

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ספטמבר 2015, 17:18

אם יש משהו שאני יכולה להעריך זה שאנשים עומדים מאחורי המילים שלהם
יש המון מפורסמים או ''מפורסמים למחצה'' שאומרים שטויות ואז אחרי עליהום אומרים ''לא, לא התכוונתי, בואו אני אסביר לכם''
גם אם אני לא מסכימה עם מישהו, אני לפחות יכולה להעריך אותו על זה שהוא עומד מאחורי המילים שלו ב-100%
אז לפחות תעשה את זה

אתה כן חושב שאתה יותר טוב מאיתנו ואתה כן חושב שהדרך שלך לאהוד את מכבי היא הדרך הנכונה, אז לפחות תגיד את זה ואל תתנשא (שוב) עם המשפטים כמו ''אני ממש לא במקום הזה''
לפחות תודה שההודעה שלך באה לחנך את כל מי ש''אין לו גבלות-בושה!''

זה שאתה חושב שלאוהדים לא אמורה להיות היכולת לבקר את הדברים המקצועיים לא אומר שכולם מסכימים, ואני בכלל לא מדברת על זה שלא כל אחד מעוניין להפוך את העולם על זה שלספונסר יש לוגו (למרות שאין לו שום קשר להפועל, היתכן?!)
הדבר הכי טוב שיש בפורום הזה (או ב-99% מהזמן פה) זה שיש פה יכולת מדהימה להכיל את כל הדעות, גם אם בסוף לא מסכימים
מה ששומר על המצב הזה הוא הרצון והנכונות לקיים דיון אמיתי, גם אם הדציבלים קצת גבוהים וגם אם יודעים שהסיכויים להגיע לעמק השווה הם לא גבוהים, עדיין הרצון האמיתי הוא לנהל דיון ולא להאשים שהשני יותר אימפוטנט/בוגד/פאתטי/שקר כלשהו ממך
לך יש את הדעה על מה צריך לבקר את מכבי ועל מה לא? אז גם לנו יש

*נכתב לפני קקי של שבת*
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 ספטמבר 2015, 17:23

שמואל1 כתב:לא חציל, זאת בכלל לא תגובה לעניין.

מסכים לחלוטין. תגובה חצופה ומתנשאת לחלוטין, בטח למישהו שרק הגיע לכאן.
ממש לא מתאים לי לקבל הטפות מוסר.

מה שכן, התגובה של JAR די ביקשה משהו בסגנון הזה.

ד"א, אנחנו בפורום הזה נוהגים לתת לכל הצדדים להביע את דעתם, גם אם היא לא מקובלת על אנשים כאלה ואחרים, ככה שכל אחד יכול
להנות מהפריבילגיה הזאת, כל אין פגיעה וכו' וכו', והתגובה הזאת היא די על הגבול אבל עדיין מהצד הנכון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי צ'שר » 05 ספטמבר 2015, 14:50

בעוונותי אני מאמן נוער במועדון אדום כלשהו בארץ (צריכים להתפרנס אתם יודעים), וכדי להרגיש יותר טוב עם החטא הנורא אני מגיע לכל האימונים עם חולצה/מכנס כחול/צהוב ולעולם ומעולם לא שמתי על עצמי את החולצת מאמן שהם הביאו לי.

יש משהו בסמל, צבע וכו שהוא מאוד עוצמתי... לדברים האלה היתה משמעות עוד מימי הרומאים, ככה שכן אפשר להבין את התמרמרות והכעס הגדולים של חלק מאוהדים. מצד שני, להפוך את ההסכמה או אי ההסכמה על העניין כאבן בוחן למי אוהד טוב ומי לא זה ממש מגוחך. בשביל כולנו זה מכבי או מוות :)
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי JarJarBinx » 06 ספטמבר 2015, 08:56

אוקיי, אני מתנצל על השימוש במילים לא הכי מכבדות, לא היתה לי כוונה לפגוע, טעות שלי בהתנסחות.
עדיין, לגוף הדברים, ההתעסקות בענין הזה נראית לי מעט ילדותית, ובטח ובטח שמוגזמת.
"אותי לימדו בבית שאדום זה רע וצהוב זה טוב" או משהו כזה - אתם מקשיבים לעצמכם? בסך הכל לוגו מסחרי על החולצה. זהו? מכבי כבר לא מכבי?
קצת פרופורציות. אני לא חושב שכסף זה הכל, ולא היתי רוצה את קטאר או משהו כזה כספונסר. גם לא היתי רוצה ש"משה מסעות ציד באפריקה" יהיה ספונסר. אבל חברת ביגוד ישראלית? מה כבר קרה?
ושוב, מתנצל על הפגיעה במי שנפגע.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי roy1000 » 06 ספטמבר 2015, 12:00

JarJarBinx כתב:"אותי לימדו בבית שאדום זה רע וצהוב זה טוב" או משהו כזה - אתם מקשיבים לעצמכם? בסך הכל לוגו מסחרי על החולצה. זהו? מכבי כבר לא מכבי?

ת'כלס, יש פה מישהו עם ילדים שלא מלמד את זה?
roy1000

הודעהעל ידי my man » 06 ספטמבר 2015, 14:38

roy1000 כתב:
JarJarBinx כתב:"אותי לימדו בבית שאדום זה רע וצהוב זה טוב" או משהו כזה - אתם מקשיבים לעצמכם? בסך הכל לוגו מסחרי על החולצה. זהו? מכבי כבר לא מכבי?

ת'כלס, יש פה מישהו עם ילדים שלא מלמד את זה?

אני מלמד את זה את הילדים שלי :whistle ...הבן שלי לבש השבוע חולצה אדומה(SHOCKING)והבת שלי אמרה לו- "יוני(כן זה שמו...), אנחנו לא אוהבים אדום" :heart :heart
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 ספטמבר 2015, 14:41

my man כתב:אני מלמד את זה את הילדים שלי :whistle ...הבן שלי לבש השבוע חולצה אדומה(SHOCKING)והבת שלי אמרה לו- "יוני(כן זה שמו...), אנחנו לא אוהבים אדום" :heart :heart

כל הכבוד.
אגב, אני מבקש שלבן הבא שלך תקרא חציל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 06 ספטמבר 2015, 15:30

הלוגו בסוף כחול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 ספטמבר 2015, 15:45

אחת הפארסות ההזויות שאני זוכר במכבי. פעם שלישית שמשנים את הלוגו, ויש לי הרגשה שזה לא הסוף.

בכל מקרה להלן לשון ההודעה ותמונה:

בהמשך להודעה על הסכם שיתוף הפעולה בין מועדון הכדורסל מכבי פוקס תל אביב ומותג האופנה המוביל בישראל FOX לעונת 2015/16, במסגרתו FOX תהיה המאמצת הראשית של הקבוצה, הוחלט כמחווה של רצון טוב כי הלוגו של FOX אשר יתנוסס על גופיות השחקנים, יהיה בצבעי כחול/צהוב.

הראל ויזל, מנכ"ל קבוצת פוקס: "מאז הפרסום של חולצת השחקנים החדשה פנו אליי וכתבו לי עשרות אוהדים של הקבוצה, ביניהם ילדים רבים, בבקשה לשמר את צבעי המועדון מה שהביא אותי להרהורים בנושא. בנוסף, אתמול סיירתי בקניון ביג אשדוד וילדים ואוהדים ניגשו אליי וביקשו באופן נוגע ללב לשנות את צבעי הלוגו, דבר שגרם לי לחשיבה נוספת.

בעקבות כך, החלטתי כמחווה של רצון טוב ובהתייעצות עם הנהלת מכבי, לשנות את צבע הלוגו שעל חולצת השחקנים לכחול/צהוב. פוקס הינו מותג ישראלי אהוב ומזוהה ואם אנו עוסקים בעיצוב אופנה זו החולצה החדשה".

תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: רשמית- "פוקס" הספונסר החדש. בעקבות לחץ האוהדים שונה לכחו

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 ספטמבר 2015, 15:47

כל הכבוד לחבר'ה שמחו וכל הכבוד לחברת פוקס. הרבה יותר טוב ויפה :)
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 06 ספטמבר 2015, 15:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 ספטמבר 2015, 15:49

באמת נראה נהדר.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 ספטמבר 2015, 15:52

עקב ההצלחה הכבירה, אולי יום אחד נראה פה מחאה על נושאים קצת יותר חשובים, כמו התנהלות וכו'.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 06 ספטמבר 2015, 15:53

רגע זה אמיתי?
לא מאמין שזה הצליח..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי yzafrir » 06 ספטמבר 2015, 15:53

בתאכלס , פוקס קיבלו סקר חינם לגבי איזה צבע יותר מתאים לסמל שלהם....
נראה לי הם צריכים לאמץ את הכחול באופן קבוע בכל הרשת , הרבה יותר יפה !!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 06 ספטמבר 2015, 16:00

פניני כבר נהפך לדוגמן עם כל השינויים האלה
סמל אישי של המשתמש