המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:חחחח ארז בוכה
דווח מהשטח, קפצתי לשנות ה-70..זאת אומרת ערוץ 11
החציל האצטקי כתב:ארז לב גדול
Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:חחחח ארז בוכה
עדיין מחכה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:חחחח ארז בוכה
עדיין מחכה
הוא ממש דמע וגימגם מהבכי
"אני מאושר, כבוד גדול וכו'"
http://vod.sport5.co.il/?Vc=893&Vi=196342
שמואל1 כתב:מבחינת כדורסל, אין ספק שהפינים עדיפים וראינו זאת היום נגד צרפת.
מצד שני, הם יגיעו סחוטים מחר. לישראל יש יתרון משמעותי מבחינת שעות מנוחה וזה קריטי כשמשחקים יום אחרי יום.
בנוסף, הנבחרת מלוכדת ומציגה רוח לחימה אז הכל פתוח. אני אופטימי לקראת מחר.
שמואל1 כתב:ישראל נבחרת טובה יותר מפינלנד.
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:חחחח ארז בוכה
עדיין מחכה
הוא ממש דמע וגימגם מהבכי
"אני מאושר, כבוד גדול וכו'"
http://vod.sport5.co.il/?Vc=893&Vi=196342
עדיף על שיבק הצנון
Asf כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:משחק זוועתי של קופונן.
ברכות לנבחרת, מדהים!!!!!
נו, זה לא מדהים.
Party pooper
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:מבחינת כדורסל, אין ספק שהפינים עדיפים וראינו זאת היום נגד צרפת.
מצד שני, הם יגיעו סחוטים מחר. לישראל יש יתרון משמעותי מבחינת שעות מנוחה וזה קריטי כשמשחקים יום אחרי יום.
בנוסף, הנבחרת מלוכדת ומציגה רוח לחימה אז הכל פתוח. אני אופטימי לקראת מחר.שמואל1 כתב:ישראל נבחרת טובה יותר מפינלנד.
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:מבחינת כדורסל, אין ספק שהפינים עדיפים וראינו זאת היום נגד צרפת.
בנוסף, הנבחרת מלוכדת ומציגה רוח לחימה אז הכל פתוח. אני אופטימי לקראת מחר.שמואל1 כתב:ישראל נבחרת טובה יותר מפינלנד.
יפה מאוד שאתה מחפש אותי על קטנות, יש לך הרבה זמן פנוי.
רק אומר שכל הפרשנים (וגם רוב חברי הפורום) אמרו שפינלנד נבחרת עדיפה.
ישראל הוכיחה אחרת היום.
jol9 כתב:כל הכבוד לארז. ארז הוא ממשיכו של צביקה. הוא לא מאמן מבריק כמו פיני, אבל יש לו לב גדול, הוא משקיען, ויש
לו מוח כדורסל חריף.
בסופו של דבר הנבחרת שיחקה הרבה יותר טוב היום מאשר אתמול, והרבה יותר טוב אתמול מאשר ברוב משחקי ההכנה, וזה מראה
שיש דרך, שיש התקדמות ושיש גם תקווה.
MTA2311 כתב:הנבחרת הזאת של ארז מראה בדיוק את מה שנבחרת ישראל צריכה להראות בתחרויות כאלה- מעט מאוד כדורסל, והמון לחימה ולב.
ארז הוא מוטיבטור גדול, כמו צביקה בזמנו.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:הנבחרת הזאת של ארז מראה בדיוק את מה שנבחרת ישראל צריכה להראות בתחרויות כאלה- מעט מאוד כדורסל, והמון לחימה ולב.
לא חושב שאפשר לומר שהנבחרת הציגה היום מעט מאוד כדורסל.
היה משחק כדורסל ברמה גבוהה מאוד של הנבחרת. עדיין בלי קליעה, אבל משחק התקפה משובך, חכם וטקטי והגנה חזקה.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:הנבחרת הזאת של ארז מראה בדיוק את מה שנבחרת ישראל צריכה להראות בתחרויות כאלה- מעט מאוד כדורסל, והמון לחימה ולב.
היה משחק כדורסל ברמה גבוהה מאוד של הנבחרת. עדיין בלי קליעה, אבל משחק התקפה משובך, חכם וטקטי והגנה חזקה.
מדובר בכדורסל מאוד פשוט שמואל. תרגילים מאוד בסיסיים. זה בדיוק מה שצריך, אבל צריך להכיר בזה.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:הנבחרת הזאת של ארז מראה בדיוק את מה שנבחרת ישראל צריכה להראות בתחרויות כאלה- מעט מאוד כדורסל, והמון לחימה ולב.
מדובר בכדורסל מאוד פשוט שמואל. תרגילים מאוד בסיסיים. זה בדיוק מה שצריך, אבל צריך להכיר בזה.
אל תשכח שמדובר בנבחרת. לא פשוט להנחיל תרגילים מיוחדים בכל כך קצת זמן.
אני במחצית הראשונה וברבע הרביעי ראיתי נבחרת שמשחקת כדורסל יוצא מן הכלל מול נבחרת חזקה שרק אתמול כמעט ניצחה את צרפת.
יותר מזה לא צריך להגיד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־11 אורחים