המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:באמת שהיה חסר דוסון דוקא כשהיינו בייתרון.
Holiday_Armadillo כתב:אני דווקא לא מסתנוורת מזה שארז מתייעץ עם פיני
פעם אחת זה היה בסדר, אבל פיני לא בצוות האימון שלך (שעל הספסל), אתה המאמן הראשי, אתה לא יכול לרוץ כמו איזה רוקי כל שנייה להתייעץ איתו, אין לך תוכנית משחק?
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:מביך
ארז פשוט סחט את החמישיה יותר מדי. באמצע המשחק היה צריך לתת דקות לכדיר ודאוסון.
כדיר שיחק היום 2:30 ! והוא דווקא היה בסדר במשחקים הקודמים
מסכים. לא מבין את ההתעקשות על הקומבינציה בין מקל ואוחיון במשך כל כך הרבה דקות, סתם סחט אותם.
על פישר אני בכלל לא מדבר, הבנאדם הופך לחור בהגנה ובריבאונד אחרי 2 דקות של משחק. מתעייף מהר.
תראה בלינק! כספי 42 דקות, מקל 40, פישר 39... בשביל מה זה טוב?
אדגר פו כתב:my man כתב:מה שכן, זה יוריד את כולם לפורפורציות...
מדינת ישראל ופרופורציות ? אין חיה כזאת.
העיקר מנצחים את פינלנד ואת ההרכב השלישי של הרוסים וחוגגים כאילו זכינו בגביע.
אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני דווקא לא מסתנוורת מזה שארז מתייעץ עם פיני
פעם אחת זה היה בסדר, אבל פיני לא בצוות האימון שלך (שעל הספסל), אתה המאמן הראשי, אתה לא יכול לרוץ כמו איזה רוקי כל שנייה להתייעץ איתו, אין לך תוכנית משחק?
ארז מעריץ את פיני, הוא האבא הרוחני שלו.
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני דווקא לא מסתנוורת מזה שארז מתייעץ עם פיני
ארז מעריץ את פיני, הוא האבא הרוחני שלו.
ואבי ביטר זה האבא הרוחני שלי, אני לא אתקשר אליו כל פעם שאני קונה שווארמה
er79 כתב:זה א-ב של כדורסל, באמת. אתה מוביל פאקינג 3 הפרש שניות לסיום המשחק, אתה עושה פאקינג עבירה. מחדל חמור.
er79 כתב:זה א-ב של כדורסל, באמת. אתה מוביל פאקינג 3 הפרש שניות לסיום המשחק, אתה עושה פאקינג עבירה. מחדל חמור.
roy1000 כתב:er79 כתב:זה א-ב של כדורסל, באמת. אתה מוביל פאקינג 3 הפרש שניות לסיום המשחק, אתה עושה פאקינג עבירה. מחדל חמור.
זה חוסר מזל שלא ייאמן. יוגב יכל לעשות עבירה, אבל ניסה לחטוף והשחקן הזה זרק זריקה סופר קשה.
roy1000 כתב:er79 כתב:זה א-ב של כדורסל, באמת. אתה מוביל פאקינג 3 הפרש שניות לסיום המשחק, אתה עושה פאקינג עבירה. מחדל חמור.
זה חוסר מזל שלא ייאמן. יוגב יכל לעשות עבירה, אבל ניסה לחטוף והשחקן הזה זרק זריקה סופר קשה.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:זה א-ב של כדורסל, באמת. אתה מוביל פאקינג 3 הפרש שניות לסיום המשחק, אתה עושה פאקינג עבירה. מחדל חמור.
אין כזה דבר חוסר מזל בסיטואציות האלה. אלה טעויות שלא צריכות לקרות בשום מצב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־15 אורחים