המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
דרדסית כתב:אני מתנצלת על השכונה - אבל אני חייבת להגיב ל-roy100 ול-מכביסט30 - לכו תחפשו!![]()
תמיד יש לי את הויכוח הזה גם עם בעלי, כשאני מפרגנת ליופי שלה והוא כזה "אהה, היא בכלל לא יפה - יעל בר זוהר הרבה יותר יפה בעיניי!" - בולשיט.
אני רוצה לראות אתכם לא מסובבים אחריה את הראש אם היא תעבור לידכם.
זהו, הוצאתי ת'נרווים.
קובי - איך דרדסית לא תהיה שובבה? המסכנה חיה בין 120 גברים עם ראש כחול
דרדסית כתב:אני מתנצלת על השכונה - אבל אני חייבת להגיב ל-roy100 ול-מכביסט30 - לכו תחפשו!![]()
תמיד יש לי את הויכוח הזה גם עם בעלי, כשאני מפרגנת ליופי שלה והוא כזה "אהה, היא בכלל לא יפה - יעל בר זוהר הרבה יותר יפה בעיניי!" - בולשיט.
זהו, הוצאתי ת'נרווים.
קובי כתב:אולי בעיני רוחך, היה אטרקטיבי יותר שהיא תהיה השכנה ממול שעובדת כסמנכ"לית משאבי אנוש ועובדת מ-9 בבוקר עד 8 בערב.
זהו, הוצאתי ת'נרווים.
MTA2311 כתב:אם היא תעבור לידי ברחוב אדפוק בה מבט נוטף בוז שאומר "את מפורסמת ועשירה כי ירשת סט של נתונים טבעיים שרוב בני האדם מתוכנתים גנטית להגדיר כמושכים. את בובת ברבי חסרת תוכן.
תמותי. זונה".
הסגל של אריק שיבק באילת, שיעבור מבחן ראשון במשחק אימון נגד הפועל תל אביב ביום שישי
my man כתב:http://sports.walla.co.il/item/2888706הסגל של אריק שיבק באילת, שיעבור מבחן ראשון במשחק אימון נגד הפועל תל אביב ביום שישי
???
שמואל1 כתב:my man כתב:http://sports.walla.co.il/item/2888706הסגל של אריק שיבק באילת, שיעבור מבחן ראשון במשחק אימון נגד הפועל תל אביב ביום שישי
???
מה הבעיה? הם נגד מכבי בחמישי ונגד הפועל בשישי כנראה.
rc4991 כתב:שכחתי לכתוב באמת...יש לי רשימה של כל משחקי ההכנה של הליגה ובינתיים מכבי בכלל לא מופיעה שם
אין לי כבר מושג מתי ומול מי (אם בכלל) הם ישחקו בארץ לפני הטורניר בצרפת
שמואל1 כתב:תודה רוני. מאוד מאכזב.
יש לך מידע כלשהו לגבי הטורניר בצרפת?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים