המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:חחח מתחיל להרגיש לי שבעצם הרדמנו אותם ושבסוף ניקח את המשחק
rc4991 כתב:חחח מתחיל להרגיש לי שבעצם הרדמנו אותם ושבסוף ניקח את המשחק
MTA2311 כתב:רכיכה הרותבארט הזה...
roy1000 כתב:felix_r כתב:היתי מצפה שארז יעשה לפחות תרגיל אחד לדאוסון, אבל כלום. שום דבר.
דאוסן מפחד מהצל של עצמו. הוא האכזבה הכי גדולה של הטורניר.
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:חחח מתחיל להרגיש לי שבעצם הרדמנו אותם ושבסוף ניקח את המשחק
אין עם מי. אבל ביטחון לדוסון/רותבארט/טימור/יבזורי זה טוב.
felix_r כתב:ברבע הראשון פישר לא שמר נכון. הוא כל הזמן יצא גבוה והשאיר את הצבע פרוץ במקום להשאר מתחת לסל ולתת לצרפתים לזרוק מבחוץ
אדגר פו כתב:rc4991 כתב:חחח מתחיל להרגיש לי שבעצם הרדמנו אותם ושבסוף ניקח את המשחק
המאמן הצרפתי פשוט מרחם עלינו, זה הכול. אומרים שהוא בחור נחמד.
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:ברבע הראשון פישר לא שמר נכון. הוא כל הזמן יצא גבוה והשאיר את הצבע פרוץ במקום להשאר מתחת לסל ולתת לצרפתים לזרוק מבחוץ
נכון, אבל כמעט כל הטורניר הוא ככה. רק לעיתים יש לו ניצוצות בהגנה.
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:ברבע הראשון פישר לא שמר נכון. הוא כל הזמן יצא גבוה והשאיר את הצבע פרוץ במקום להשאר מתחת לסל ולתת לצרפתים לזרוק מבחוץ
נכון, אבל כמעט כל הטורניר הוא ככה.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:היתי מצפה שארז יעשה לפחות תרגיל אחד לדאוסון, אבל כלום. שום דבר.
בעיקר ריאליטי צ'ק לכל אלה שבטוחים שהוא חייב להיות במכבי כבר השנה.
הוא עדיין ילד. הציפיות ממנו מוגזמות כרגע.
החציל האצטקי כתב:כן...
שון צריך לעשות את ההתקדמות שלו לאט לאט. הוא עשה החלטה חכמה מאוד.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:ברבע הראשון פישר לא שמר נכון. הוא כל הזמן יצא גבוה והשאיר את הצבע פרוץ במקום להשאר מתחת לסל ולתת לצרפתים לזרוק מבחוץ
נכון, אבל כמעט כל הטורניר הוא ככה.
אבל במשחקים הקודמים זה היה נכון לעשות, כי הקבוצות הקודמות ששיחקנו נגדן קולעות הרבה מאוד לשלוש. הצרפתים טובים בעיקר בצבע ולא ממש מצטיינים בשלשות.
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:היתי מצפה שארז יעשה לפחות תרגיל אחד לדאוסון, אבל כלום. שום דבר.
לא, כי בנדר שיא הבשלות. הבחור יכול לתת בכיף דקות ליגה, זה שהוא לא בשל לרמות הגבוהות זה ברור לכולם.
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:היתי מצפה שארז יעשה לפחות תרגיל אחד לדאוסון, אבל כלום. שום דבר.
לא, כי בנדר שיא הבשלות. הבחור יכול לתת בכיף דקות ליגה, זה שהוא לא בשל לרמות הגבוהות זה ברור לכולם.
גם בנדר לא צריך לשחק בקבוצה הבוגרת של מכבי. מה הקשר?
ד"א, אם כבר הזכרת אותו, אז בנדר לפחות משחק בעמדה ריקה. על הראש של דוסון יש את סילבן,דווין, גיא+ רוצ'סטי ופארמר שישחקו גם כSG.
תן לו להתפתח עוד שנה בשקט. מה הלחץ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־28 אורחים