המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הלוואי.
סוגר פה סגל לפיינל פור גם על הנייר.
לא רואה אותו נותן יותר מדי דקות ב5( אם בכלל), אבל הוא יכול לשחק גם עם אמבקווה וגם עם ויטור. מול קבוצות מסויימות אולי גם עם רנדל, צריך לראות איך הוא עומד מול שחקני יורוליג גדולים.
MTA2311 כתב:לא לא. עם ארל קלארק זה סגל לאליפות אירופה.
עם הקו האחורי שלנו, היינו צריכים קו קידמי סולידי בשביל שזה יהיה סגל לפיינל פור. אופייבו משלים קו קידמי כזה.
jol9 כתב:אני מברך כמובן על ההחתמה אם אכן תהיה כזאת, אבל אני חושב שהחתמה כזאת, שעבורנו היא טריוויאלית, מבחינת ההנהלה
אומרת דבר אחד ברור - פבראני הוא לא מה שחשבו שיהיה כשהוא הוחתם, ואייק למעשה מגיע כגיבוי לצבע ובבוא היום, כנראה כמחליף לפבראני עצמו.
מקאדו 3 כתב:לא חושב שאופייבו בא במקום פבראני לדעתי הוא אם יבוא בא בגלל הבנה שבנדר עדיין לא מתאים ויכול לשחק ברמות הכי גבוהות וכנראה החליטו סוף סוף להשלים את הסגל , אם הוא בא הייתי חותם על סגל כזה לפני הקייץ בכייף.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני מברך כמובן על ההחתמה אם אכן תהיה כזאת, אבל אני חושב שהחתמה כזאת, שעבורנו היא טריוויאלית, מבחינת ההנהלה
אומרת דבר אחד ברור - פבראני הוא לא מה שחשבו שיהיה כשהוא הוחתם, ואייק למעשה מגיע כגיבוי לצבע ובבוא היום, כנראה כמחליף לפבראני עצמו.
אופייבו לא סנטר, אלא 4 קלאסי שיכול לתרום דקות פה ושם ב- 5.
הוא ממש לא מגיע כתחליף לפבראני ואם כן אז אבדנו.
jol9 כתב:תסכים איתי, שאופייבו יכל להגיע לכאן כבר לפני חודשיים.
מכבי אפילו לא התכוונה להביא את רנדל, שנפל עליה מהשמיים, מה שאומר מבחינתי, שעמדה 4 סגורה מבחינתה.
אופייבו הוא החתמה מפתיעה כי כבר נאמר לנו לא פעם שהסגל בינתיים סגור, ולכן המסקנה היחידה מבחינתי היא שהוא מגיע כגיבוי לפבראני.
זה שלא מדובר ב5, זה פרט שלא אמור לעניין את דני יותר מדי תג המחיר שלו הרבה יותר מעניין.
חנו'ש כתב:מה קרה שכבר החלטתם שהוא חתום??
נהייתם כמו העיתונאים המהוללים שלנו שעושים 1+1 ומחליטים על משהו כעובדה?
אולי יחתום בעתיד, אבל כרגע למעט דיבורים בוואן וואינט אין כלום באופק....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים