MTA2311 כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
על מה זה הפעם?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן, כי אם מישהו מתכנן משהו כל כך גדול כמו לירות על רכבת, הוא ישחרר רק כדור אחד ויברח במקום לרסס
וירי תועה מחתונה זה ממש תרחיש הגיוני.
פשוט לא ייאמן שאנשים קונים את זה.
הרבה יותר הגיוני ממה שאתה חושב
וזה בסדר? שיורים בלי הבחנה בחתונות? מבחינתי זה טרור לכל דבר.
מה אם חלילה הכדור היה פוגע בראשו של נוסע?
ברור שזה לא בסדר
ואפילו במדינה ערבית כמו ירדן יש קמפיינים שקוראים לזה להיפסק
לא אמרתי שזה בסדר, אני לא יודעת מאיפה אתה מביא את זה, אני רק אומרת שזה תרחיש הגיוני
שמואל1 כתב:הנקודה שלי הייתה שמדובר בטרור לכל דבר, בין אם מדובר הירי תועה מחתונה ובין אם מדובר בירי מכוון.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:הנקודה שלי הייתה שמדובר בטרור לכל דבר, בין אם מדובר הירי תועה מחתונה ובין אם מדובר בירי מכוון.
זאת לא הייתה הנקודה שלך אבל
ההודעה הראשונית שלך הייתה שהתחילו לרסס את הרכבת במטרה לחסל יהודים, אחרי זה הסכמת שאולי יש מצב שזה ירי תועה
וזה מנהג מסוכן וארור שצריך להיעלם, אבל זה לא טרור, מבחינה הגדרתית זה לא טרור
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:הנקודה שלי הייתה שמדובר בטרור לכל דבר, בין אם מדובר הירי תועה מחתונה ובין אם מדובר בירי מכוון.
ההודעה הראשונית שלך הייתה שהתחילו לרסס את הרכבת במטרה לחסל יהודים, אחרי זה הסכמת שאולי יש מצב שזה ירי תועה
איפה בדיוק כתבתי שריססו את הרכבת?
אל תכניסי לי בבקשה מילים לפה.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:הנקודה שלי הייתה שמדובר בטרור לכל דבר, בין אם מדובר הירי תועה מחתונה ובין אם מדובר בירי מכוון.
איפה בדיוק כתבתי שריססו את הרכבת?
אל תכניסי לי בבקשה מילים לפה.
ואתה אל תתפס לדקויות בבקשה
אתה כבר הכרזת שמדובר בפיגוע טרור נגד רכבת ישראל ונגד יהודים
ירי לעבר רכבת ישראל סמוך ללוד.
אירוע חמור מאוד שמהווה עליית מדרגה רצינית.
MTA2311 כתב:הרע"ן שלי לשעבר, הוא קמ"ן אוגדת איו"ש היום.
יצא לי לדבר איתו לא מזמן על המצב בירושלים. הוא טוען שמדובר באנתפאצ'ה לכל דבר.
MTA2311 כתב:הרע"ן שלי לשעבר, הוא קמ"ן אוגדת איו"ש היום.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הרע"ן שלי לשעבר, הוא קמ"ן אוגדת איו"ש היום.
אתה כזה douche
''אנתפאצ'ה''
שתיחנק
שמואל1 כתב:המדינה לא תודה בזה כדי לא להלחיץ את הציבור.
האינתיפאדה השלישית החלה כבר מזמן והיא רק הולכת ומתגברת.
המלך ביבי כתב:כידוע לך, בשנים האחרונות, וביתר שאת בחודשים האחרונים, איראן וסוריה מחמשות את אירגון הטרור הקיצוני האיסלאמי 'חיזבאללה' בנשק מתקדם, שמכוון כלפינו. וכבר נורו נגדנו, במהלך השנים, אלפי טילים ורקטות על ערינו. במקביל, איראן, בחסות הצבא הסורי, מנסה לבנות חזית טרור שנייה נגדנו מהגולן....
בנימה אישית וגם בנימה לאומית - בכל המגעים בינינו, גם כשהסכמתי וגם כשלא הסכמנו, השיח בינינו תמיד התנהל מתוך כבוד הדדי ומתוך פתיחות. אני בטוח שכך יהיה גם הפעם
פוטין כתב:אנו מודעים לעניין של ההפגזות נגד ישראל ומגנים כל הפגזות כאלה. ידוע לי שהפגזות אלה מבוצעות על ידי מערכות ביתיות....
אנחנו יודעים שהצבא הסורי הוא במצב כזה שאינו מסוגל לפתוח חזית חדשה...
jol9 כתב:באמת חוצפה שפוטין הוא לא בובה של ביבי. איך אפשר לצפות שהמנהיג הכי קרוב שיש לדיקטטור מודרני
לא יעשה כל מה שביבי יגיד לו.
אצל יאיר זה היה אחרת. גם אצל בוז׳י חנוני
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים