מכביסט30 כתב:בהחלט ציטוט שאני מקווה לשמוע הרבה העונה. אולי סופסוף נשיג משהופחות עלוב מהעונשין המז.. הזה.
לנצח משחקים מהעונשין.

פשוט לא משהו שהיה פה מתישהו מאז 2008 בערך.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט30 כתב:בהחלט ציטוט שאני מקווה לשמוע הרבה העונה. אולי סופסוף נשיג משהופחות עלוב מהעונשין המז.. הזה.
החציל האצטקי כתב:מכביסט30 כתב:בהחלט ציטוט שאני מקווה לשמוע הרבה העונה. אולי סופסוף נשיג משהופחות עלוב מהעונשין המז.. הזה.
לנצח משחקים מהעונשין.![]()
![]()
![]()
פשוט לא משהו שהיה פה מתישהו מאז 2008 בערך.
שחף כתב:ציטוט גודס אופייני:
"קלענו 45 נקודות בחצי השני, וזה סימן שאנחנו מתחברים טוב. ציפיתי להפסיד היום מול שולה שהיא קבוצה חזקה והתחילה להתאמן לפנינו"
החציל האצטקי כתב:האמת שזה לא מצחיק.
תהיה היסטריה על כל הפסד, מהראשון. מכבי הצדיקה את זה.
כל משחק עכשיו צריך להסתיים בצורה כמה שיותר משכנעת ומוחצת- בטח אלו שמשודרים. צריך לשקם את הבטחון לכולנו.
my man כתב:שחף כתב:ציטוט גודס אופייני:
"קלענו 45 נקודות בחצי השני, וזה סימן שאנחנו מתחברים טוב. ציפיתי להפסיד היום מול שולה שהיא קבוצה חזקה והתחילה להתאמן לפנינו"
זה לא אמיתי נכון???
jol9 כתב:האמת שאין יותר שמח ממני, אם הבחור יהיה חלק משמעותי מהקבוצה בעונה הקרובה
מכביסט30 כתב:rc4991 כתב:ניצחנו 66-71
קלענו רק 71 נקודות.
לפטר את הנקודה.
אמרתי לפטר אותך
יופי
שחף כתב:זה לא ציטוט אמיתי
אבל אני שמח שזה תפס
MTA2311 כתב:שחף כתב:זה לא ציטוט אמיתי
אבל אני שמח שזה תפס
אשכרה תפס.
ת'רד הזוי.
roy1000 כתב:jol9 כתב:האמת שאין יותר שמח ממני, אם הבחור יהיה חלק משמעותי מהקבוצה בעונה הקרובה
ניקולה?