המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:my man כתב:מתי המשחק הראשון של בלאט?
7 באוקטובר נגד אטלנטה (הכנה)
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:מתי המשחק הראשון של בלאט?
התכוונתי לעונה עצמה..יש'ך מושג?
אחדשיודע כתב:http://basketball.realgm.com/wiretap/238996/NBA-Reduces-Back-To-Backs-In-Regular-Season-Schedule
ה-NBA פירסמו את לוח המשחקים לעונה הסדירה, הפעם "רק" עם 27 מקרים בהם קבוצה תאלץ לשחק 4 משחקים ב-5 ימים - ירידה של 61% בהשוואה לעונה שעברה.
העונה תיפתח ב-28/10 (בין שלישי לרביעי) עם 3 משחקים. שיקגו-קליבלנד ואטלנטה-דטרויט בשעה 2:00, גולדן סטייט-ניו אורלינס בשעה 4:30.
יום אחר כך (29/10) קליבלנד ובלאט כבר אמורים לשחק את משחק החוץ השני שלהם, הפעם בממפיס (2:00). סקרמנטו וכספי יתחילו את העונה שלהם בבית מול הקליפרס (4:00).
*התאריכים והשעות לפי שעון ישראל.
אחדשיודע כתב:אחדשיודע כתב:http://basketball.realgm.com/wiretap/238996/NBA-Reduces-Back-To-Backs-In-Regular-Season-Schedule
ה-NBA פירסמו את לוח המשחקים לעונה הסדירה, הפעם "רק" עם 27 מקרים בהם קבוצה תאלץ לשחק 4 משחקים ב-5 ימים - ירידה של 61% בהשוואה לעונה שעברה.
העונה תיפתח ב-28/10 (בין שלישי לרביעי) עם 3 משחקים. שיקגו-קליבלנד ואטלנטה-דטרויט בשעה 2:00, גולדן סטייט-ניו אורלינס בשעה 4:30.
יום אחר כך (29/10) קליבלנד ובלאט כבר אמורים לשחק את משחק החוץ השני שלהם, הפעם בממפיס (2:00). סקרמנטו וכספי יתחילו את העונה שלהם בבית מול הקליפרס (4:00).
*התאריכים והשעות לפי שעון ישראל.
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:מתי המשחק הראשון של בלאט?
התכוונתי לעונה עצמה..יש'ך מושג?
27.10 נגד שיקגו.
Holiday_Armadillo כתב:עדיין פערים של 14 מליון בין הקאבס לתומפסון
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עדיין פערים של 14 מליון בין הקאבס לתומפסון
השחקן הזה כבר מגעיל אותי
אין סוף לתאווה שלו
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עדיין פערים של 14 מליון בין הקאבס לתומפסון
השחקן הזה כבר מגעיל אותי
אין סוף לתאווה שלו
בעיקרון הוא צודק
הסכומים ששילמו לשחקנים בקיץ הזה הם דיי מגוחכים ולא מעט מהם עשו פחות ממה שהוא עשה, אז למה שהוא ידרוש פחות?
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עדיין פערים של 14 מליון בין הקאבס לתומפסון
השחקן הזה כבר מגעיל אותי
אין סוף לתאווה שלו
בעיקרון הוא צודק
הסכומים ששילמו לשחקנים בקיץ הזה הם דיי מגוחכים ולא מעט מהם עשו פחות ממה שהוא עשה, אז למה שהוא ידרוש פחות?
הוא דורש באיזור העשרים מיליון לעונה, לא?
כי אם כן אז זה בכלל לא לגיטימי
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עדיין פערים של 14 מליון בין הקאבס לתומפסון
השחקן הזה כבר מגעיל אותי
אין סוף לתאווה שלו
בעיקרון הוא צודק
הוא דורש באיזור העשרים מיליון לעונה, לא?
כי אם כן אז זה בכלל לא לגיטימי
הוא רוצה חוזה מקסימום או חוזה לעונה אחת (7 מליון)
שוב, עם הסכומים שמושלמים לשחקנים בקיץ הזה ועם הסכומים שהולכים לשלם לשחקנים בשנים הבאות, אין לו סיבה להתפשר על פחות ממה שהוא דורש, גם אם אנשים רוצים את זה כחמדנות
rc4991 כתב:אני לא מסכים, אפשר לחשוב כבר כמה מדהים הוא (שחקן הגנה והאסל)
קליבלנד פראיירים אם הם נותנים לו את זה
my man כתב:רוני שמע...טריסטן תומפסון הוא השחקן כמעט הכי חשוב של קליבלנד...
כמות הדברים שהאיש הזה עשה העונה בשביל שקליבלנד תגיע לאן שהגיעה היא גדולה בהרבה מלכתוב רק "הגנה והאסל"..
מאד מאכזב אותי שהוא נהיה חמדן על הכסף כי אני מאד אוהב אותו ואת מה שהוא מביא אבל קליבלנד חייבת אותו, פשוט חייבת!
אביהוא כתב:my man כתב:רוני שמע...טריסטן תומפסון הוא השחקן כמעט הכי חשוב של קליבלנד...
כמות הדברים שהאיש הזה עשה העונה בשביל שקליבלנד תגיע לאן שהגיעה היא גדולה בהרבה מלכתוב רק "הגנה והאסל"..
מאד מאכזב אותי שהוא נהיה חמדן על הכסף כי אני מאד אוהב אותו ואת מה שהוא מביא אבל קליבלנד חייבת אותו, פשוט חייבת!
אתה מדבר על השחקן הכי גרוע בסדרת הגמר...לדעתי (אם יש) קליבלנד יכולה להחליף אותו בשחקן אחר ולהשתפר,לא שחקן טוב כמו שהוא היה טוב באספקטים שלו אבל אחר שיעשה את העבודה כמו שפאוור פורוורד צריך לעשות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Neo, גיא, מקאדו 3, שמוליק ו־18 אורחים