המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
shayD כתב:לגבי השכר של רגב,
יש סיטואציות בחיים שהשכר הוא לא פונקציה למול ההזדמנות שניתנת לך להוכיח את עצמך.
רגב יודע שאם הוא יצליח במכבי וימצב את עצמו כמאמן כושר לגיטימי באירופה כנראה שירוויח הרבה יותר שקלים בעתיד לבוא. בין אם במכבי או במקומות אחרים.
יוסי22 כתב:זה רק מחזק שני דברים שחלקנו ידענו ....
מכבי לא תשלם השנה מס של שחקן ישראל על פארמר ורוצ'סטי
סמית מקבל השנה 1.2 מיליון נטו ולא 1.65 מיליון כמו שהיו כאלו שטענו ...
viewtopic.php?f=2&t=2612&hilit=%D7%A9%D7%9B%D7%A8+%D7%A1%D7%9E%D7%99%D7%AA&start=300
shayD כתב:לגבי השכר של רגב,
רגב יודע שאם הוא יצליח במכבי וימצב את עצמו כמאמן כושר לגיטימי באירופה כנראה שירוויח הרבה יותר שקלים בעתיד לבוא. בין אם במכבי או במקומות אחרים.
roy1000 כתב:shayD כתב:לגבי השכר של רגב,
איזה מאמן כושר במכבי ניצל את זה בתור מקפצה לאירופה? אני לא בדיוק מכיר את התחום הזה, אבל יכול להיות שזה השכר הנהוג עבור מאמני כושר.
tzachMTA כתב:מישהו מכיר את הכתב הזה בכלל? נשמע כמו נתונים קצת מוזרים..
shayD כתב:מכבי היא קונצנזוס בחברה הישראלית. (אני מרשה לעצמי להגיד שיש לה שם לא רע גם בכדורסל האירופי)
Once אתה שם אתה לגיטימי בעיניי כולם.
אני מדבר על הרצאות ספורט בפני גופים, הרצאות תזונה במסודות אקדמאיים. ייעוצים לכל מיני גופים וכו' (מעבר לעבודה כמאמן כושר).
ואת כל זה מכשירה העובדה שאתה משוייך או היית משוייך למכבי (או לכל ארגון שנמצא בלב הקונצנזוס).
tzachMTA כתב:מישהו מכיר את הכתב הזה בכלל? נשמע כמו נתונים קצת מוזרים..
roy1000 כתב:shayD כתב:מכבי היא קונצנזוס בחברה הישראלית. (אני מרשה לעצמי להגיד שיש לה שם לא רע גם בכדורסל האירופי)
Once אתה שם אתה לגיטימי בעיניי כולם.
אני מדבר על הרצאות ספורט בפני גופים, הרצאות תזונה במסודות אקדמאיים. ייעוצים לכל מיני גופים וכו' (מעבר לעבודה כמאמן כושר).
ואת כל זה מכשירה העובדה שאתה משוייך או היית משוייך למכבי (או לכל ארגון שנמצא בלב הקונצנזוס).
יכול להיות. אני לא מכיר את התחום הזה והאפשרויות שיש בו.
אולי באמת להיות מאמן כושר במכבי פותח לך אופציות לעשות כל מיני אימוני כושר אישיים לעשירים והרצאות וכו' וכו'.
shayD כתב:תחליף את המילה 'מאמן כושר' ב 'בוגר תואר' ואת המילה 'מכבי' ב ' אוניברסיטת הארווארד' ויפול האסימון.
חתימה טובה ידידי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־32 אורחים