המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אני אוהב לפתוח עם החמישיה הכי חזקה והייתי הולך על פאמר-רוצ'סטי-סמית'-רנדל-פבארני
אוחיון צריך לעלות מספסל וראינו כבר באליפות כמה זה יכול לעשות לו טוב וכמובן שעדיף לצוות אותו יותר ליד רוצ'סטי כי שניהם משלימים אחד את השני
my man כתב:אני אגיד משהו שאולי תטחנו אותי עליו אבל אני חושב שפארמר, אם הוא יודע, צריך לעלות מהספסל סטייל רודריגז בריאל.
זה נותן המון גב מהספסל...
חמישייה של יוגי רוצ'סטי סמית' רנדל ופבראני(בכושר) היא טובה מאד..
פארמר דגן לנדסברג פניני ואמבקווה יכולים לעלות מהספסל ולתת קונספט שונה למשחק כל אחד במקומו...
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני אוהב לפתוח עם החמישיה הכי חזקה והייתי הולך על פאמר-רוצ'סטי-סמית'-רנדל-פבארני
אוחיון צריך לעלות מספסל וראינו כבר באליפות כמה זה יכול לעשות לו טוב וכמובן שעדיף לצוות אותו יותר ליד רוצ'סטי כי שניהם משלימים אחד את השני
אני חושבת שחשוב שהירידה מהחמישייה הראשונה לחמישייה השנייה לא תהיה יותר מדי דרסטית ואז יילך כל היתרון
כמובן שזה גם תלוי בסגל ושלא צריך שלא יהיה כלום על הספסל ורק חמישה שחקנים טובים, אבל כן אפשר לעשות איזשהי חמישייה ראשונה שתשאיר שחקן טוב מאוד על הספסל בשביל שיעלה אחר כך
באידיאל זה לאנדסברג, אבל ראינו שלאנדסברג זה עדיין לא אידיאל ברמת יורוליג
גל גל כתב:ניקולה אומר בראיון בישראל היום שמכבי כרגע מנהלים שיחות עם שחקנים מצויינים מהNBA ואם יביאו שחקן זה יהיה באוןקטובר
rc4991 כתב:הלוואי וזה נכון
אם יביאו את קלארק אז יש פה סגל לתואר
לקחנו כאן סיכון מסוים, אבל ויטור הוא שחקן צעיר ומוכשר שרוצה להוכיח את עצמו", מסביר וויצ'יץ'. "זה ייקח זמן וצריך להיות סבלניים. אנחנו יודעים כמה טוב הוא יכול להיות".
"השוק השנה קשה מאוד, כי באן־בי־איי העלו את הסכומים שהם מבקשים תמורת שחרור שחקנים ואת המינימום שהם עצמם משלמים. אנחנו בקשר עם שחקנים מצוינים, שכרגע יקרים מדי בשבילנו. באוקטובר נבחן שוב את האפשרויות".
ה עוד סיפור שהמציאו. אני לא רוצה להביא לכאן את השיטה הקרואטית, אלא מאמין שכדאי לאמץ ממנה כמה היבטים במה שקשור לפיתוח שחקנים כבר מגיל צעיר. אחרי שנה גיליתי שזה בלתי אפשרי, כי המערכת בישראל בנויה כך שאין שום סיכוי לפתח שחקנים מקצועיים. עם בתי הספר, הליגות והחוקים באיגוד ובמנהלת, הדבר היחידי שאפשר הוא שהילדים ישחקו בשביל הכיף".
"מעולם לא התערבתי בהחלטות של המאמן, וכך יהיה גם עכשיו. לדראגן יש הזדמנות להוכיח לגודס שהוא ראוי לדקות משחק, ואני בטוח שהוא יקבל צ'אנס".
dod כתב:מישהו יודע מי הצעיר הישראלי השלישי?
BIG sofo כתב:מכבי תשחק ביום חמישי הקרוב נגד נס ציונה בגביע הליגה...במידה ומנצחים , כל התחרות תשוחק בימים שלאחר מכן, או שהשלבים הבאים יהיו במהלך הליגה?