המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Number8 כתב:כל עוד פבראני על המגרש נמשיך להיות בפיגור. לדעתי מדד ה+- שלו זה 3213-
Holiday_Armadillo כתב:Number8 כתב:כל עוד פבראני על המגרש נמשיך להיות בפיגור. לדעתי מדד ה+- שלו זה 3213-
כי שוב נסעת עד לצרפת בשביל לראות בלייב ואתה יודע מה קורה? מעניין שמכבי רשמו שדווקא הוא זה שעזר להחזיר את מכבי לעניינים, מאוד מעניין....כאילו מה שאנשים אומרים בלי לראות את המשחק הוא לאו דווקא נכון
אני לא יודעת, זה נורא מבלבל
Number8 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Number8 כתב:כל עוד פבראני על המגרש נמשיך להיות בפיגור. לדעתי מדד ה+- שלו זה 3213-
כי שוב נסעת עד לצרפת בשביל לראות בלייב ואתה יודע מה קורה? מעניין שמכבי רשמו שדווקא הוא זה שעזר להחזיר את מכבי לעניינים, מאוד מעניין....כאילו מה שאנשים אומרים בלי לראות את המשחק הוא לאו דווקא נכון
הם רשמו את זה כדי שלא נתסיס את הפורום.
Number8 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Number8 כתב:כל עוד פבראני על המגרש נמשיך להיות בפיגור. לדעתי מדד ה+- שלו זה 3213-
הם רשמו את זה כדי שלא נתסיס את הפורום.
itai7 כתב:גם פתיחת הרבע השני היתה שייכת לנאנטר שעלתה ליתרון 19:29 כעבור 3 דקות, כשגם פסק זמן של גודס לא הועיל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google [Bot], עידן ו־11 אורחים