Holiday_Armadillo כתב:חגיגות ושמחה כאילו זכינו ביורוליג
אכן, מביך ביותר
אוי. לא היו צריכים להעלות את זה. מביך זה אנדרסטייטמנט.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:חגיגות ושמחה כאילו זכינו ביורוליג
אכן, מביך ביותר
שחף כתב:ובפינתנו, תגובת גודס אחרי המשחק:
" ניצחנו קבוצה עמוקה ואתלטית. שמח שידענו לחזור מ-15 הפרש. אנחנו חסרים את יבזורי שהוא חלק משמעותי מהקבוצה ולכן חששתי מאוד מהמשחק הערב. וויטור נתן תפוקה חיובית גם היום וגם אתמול ואנחנו רואים אצלו גרף של שיפור מתמיד ממשחק למשחק. מול וילארבאן נצטרך להתעלות כי זה משחק שלישי בארבעה ימים עבורנו."
jol9 כתב:אם שמו סרטון באיכות די טובה, אי אפשר היה לצלם קצת את המשחק?
כמה דברים:
1. משחק אימון, התוצאה בו לא חשובה ובאמת השמחה שראינו היא נראה לי יותר מהמהלך האחרון, שבטח היה משהו נחמד, ולא שמחה מהניצחון עצמו.
2. נורות האזהרה לגבי פבראני כבר נדלקו, ועוד משחק כזה או אחר לא משנה את זה. הנהלת מכבי כבר נתנה לנו להבין שצריך עוד זמן, וזה מה שיהיה,
בין אם אנחנו אוהבים את זה או לא.
3. משהו חיובי שאני לוקח בינתיים זה כמובן את בנדר, שמקבל דקות משחק, וגם מחזיר בתוקה וזה באמת מצויין.
4. משהו שלילי מבחינתי זה לאנדסברג. אני מצפה שיישחק ושייקלע. זה יהיה הסימן שהוא חוזר לעצמו, ומכבי תצטרך אותו טוב העונה הזאת.
itai7 כתב:28 לסמית', 13 לפארמר ורוצ'סטי
יאללה אפשר לישון
roy1000 כתב:jol9 כתב:אם שמו סרטון באיכות די טובה, אי אפשר היה לצלם קצת את המשחק?
כמה דברים:
1. משחק אימון, התוצאה בו לא חשובה ובאמת השמחה שראינו היא נראה לי יותר מהמהלך האחרון, שבטח היה משהו נחמד, ולא שמחה מהניצחון עצמו.
2. נורות האזהרה לגבי פבראני כבר נדלקו, ועוד משחק כזה או אחר לא משנה את זה. הנהלת מכבי כבר נתנה לנו להבין שצריך עוד זמן, וזה מה שיהיה,
בין אם אנחנו אוהבים את זה או לא.
3. משהו חיובי שאני לוקח בינתיים זה כמובן את בנדר, שמקבל דקות משחק, וגם מחזיר בתוקה וזה באמת מצויין.
4. משהו שלילי מבחינתי זה לאנדסברג. אני מצפה שיישחק ושייקלע. זה יהיה הסימן שהוא חוזר לעצמו, ומכבי תצטרך אותו טוב העונה הזאת.
התוצאה היא כמובן שטויות.
סיפור פבאריני לדעתי כן יושפע מכל משחק. אני לא חושב שהשעון שלו כזה ארוך כמו שבהנהלה טוענים בפומבי. הלחץ יגבר עם כל הופעה רעה. ראיתי את הקליפ שמכבי שמו. פבאריני נראה נורא כבד ומגן הברך הענקי שלו לא ממש עוזר. אני מבין על מה גודס דיבר כשהוא אמר שפבאריני לא ישרוד פיזית עונה של מכבי.
סילבן לא שיחק אתמול ככה שהוא לא ממש רלוונטי. אני מודאג יותר מהשילוב של רוצ'סטי ופארמר בחמישייה הפותחת.
jol9 כתב:רוצ'סטי ופארמר יכול להיות שילוב מנצח, מצד שני, ראית אתמול איך קלנייטיס וסייבוטיס שומרים ומתקיפים
חבל שאצלנו אף פעם זה לא גם וגם, אלא תמיד או או, בכל מקרה, לשני השחקנים האלה יש יכולות טופ יורוליג, ואני לא מודאג לגביהם
roy1000 כתב:jol9 כתב:רוצ'סטי ופארמר יכול להיות שילוב מנצח, מצד שני, ראית אתמול איך קלנייטיס וסייבוטיס שומרים ומתקיפים
חבל שאצלנו אף פעם זה לא גם וגם, אלא תמיד או או, בכל מקרה, לשני השחקנים האלה יש יכולות טופ יורוליג, ואני לא מודאג לגביהם
לא כל שני שחקנים טובים יוצרים שילוב מנצח.
בקליפ הקצר שמכבי שמו אתה רואה את רוצ'סטי מקבל כדור ראשון, לוקח שני כדרורים ועולה לשלשה. ככה הוא רגיל לשחק, אבל זה לא יעבוד במכבי. בשביל שהקו האחורי יעבוד, אחד מבין רוצ'סטי ופארמר יצטרך לקחת צעד אחורה. זה לא פשוט לחבר שני שחקנים כאלה שרגילים ורוצים להיות הכוכבים. גודס יצטרך למצוא לה פתרונות. במקרה הקיצוני, רוצ'סטי יכול לעלות מהספסל כמו שאחרים אמרו פה.
חנו'ש כתב:בינתיים אוחיון עדיין לא משחק אז קשה לדעת מה יהיו השילובים בזמן אמת.
כשאוחיון ודוגי יתחילו לשחק עם החברה נדע יותר לגבי השילוב של פארמר ורוצ'סטי.
roy1000 כתב:זה בדף הזה (שלישי מלמעלה). קליפ של דקה עם ההתקפה הראשונה של מכבי במשחק: https://www.facebook.com/maccabitlv
jol9 כתב:roy1000 כתב:זה בדף הזה (שלישי מלמעלה). קליפ של דקה עם ההתקפה הראשונה של מכבי במשחק: https://www.facebook.com/maccabitlv
תודה
נקווה לראות בעצמנו בקרוב ואז נוכל באמת לקיים דיון, כרגע זה הכל באוויר מדי
felix_r כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:זה בדף הזה (שלישי מלמעלה). קליפ של דקה עם ההתקפה הראשונה של מכבי במשחק: https://www.facebook.com/maccabitlv
תודה
נקווה לראות בעצמנו בקרוב ואז נוכל באמת לקיים דיון, כרגע זה הכל באוויר מדי
גם בקליפ הזה של התקפה אחת רואים שפארמר העיף לבד במקום למסור בפיק-נ-רול לפאברני החופשי, שנע בצורה נכונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], omerk ו־22 אורחים