המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט30 כתב:כולה משחקי אימון זה נכון, אבל צריך לדעת להיות אפקטיבי גם במשחקים האלה. תראה את פבראני למשל..
אם הוא ימשיך ככה גודס ימשיך לתת לו קרדיט וביטחון למשחקים האמיתיים.
itai7 כתב:יאללה
לנס ציונה ביום רביעי
מכביסט30 כתב:בנדר משתיק את כולנו בסטייל עד עכשיו. 11 נקודות ואפקטיביות נהדרת..
Number8 כתב:מכביסט30 כתב:כולה משחקי אימון זה נכון, אבל צריך לדעת להיות אפקטיבי גם במשחקים האלה. תראה את פבראני למשל..
אם הוא ימשיך ככה גודס ימשיך לתת לו קרדיט וביטחון למשחקים האמיתיים.
פבראני עוד חודש לא פה
jol9 כתב:מכביסט30 כתב:בנדר משתיק את כולנו בסטייל עד עכשיו. 11 נקודות ואפקטיביות נהדרת..
התכוונת להגיד:
"אקטיביות מפתיעה", נכון?
אדגר פו כתב:ליאב, דווקא אתה מדבר על למות צעיר ?
LIAV10 כתב:ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
זכינו בגביע הפרו סטארס!!!!!!!!!!!! מי היה מאמין?!?!?! אם הייתם אומרים לי את זה לפני שבוע הייתי שולח אתכם לשלוותה (הדאנס בר בנמל)
ישששששששש
זכינו!!!!
טוב, ועכשיו אחרי שלקחתם את הטורניר של השלושה משחקי "מי שם עליהם איבר מין גברי" אימון באובר רצינות, כדאי להבהיר שאלה כולה שלושה משחקי אימון.
לא, לאף אחד לא אכפת שפבראני קלע רק 4 נק ב1/67 מהשדה, ולאף אחד לא אכפת שאמבקוואה לקח רק 4 ריב' וסמית' לא זרק, וכמובן שלרוצ'סטי יש רגשות אנטישמים כלפי פארמר כי הוא יותר טוב ממנו.
יש פה כמה שצוחקים, אבל יש פה לא מעט שלחוצים יותר מטמפון, תרגעו, אתם עוד תמותו צעירים, בואו נחכה קצת לראות את הקבוצה בעיניים, לתת להם כמה שבועות להשתפר ולהכיר זה את זה.
חלאס עם ההיסטריה, וזה עוד בדיי אוף של שמואל.
LIAV10 כתב:זכינו בגביע הפרו סטארס!!!!!!!!!!!! מי היה מאמין?!?!?! אם הייתם אומרים לי את זה לפני שבוע הייתי שולח אתכם לשלוותה (הדאנס בר בנמל)
jol9 כתב:LIAV10 כתב:ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
זכינו בגביע הפרו סטארס!!!!!!!!!!!! מי היה מאמין?!?!?! אם הייתם אומרים לי את זה לפני שבוע הייתי שולח אתכם לשלוותה (הדאנס בר בנמל)
ישששששששש
זכינו!!!!
טוב, ועכשיו אחרי שלקחתם את הטורניר של השלושה משחקי "מי שם עליהם איבר מין גברי" אימון באובר רצינות, כדאי להבהיר שאלה כולה שלושה משחקי אימון.
לא, לאף אחד לא אכפת שפבראני קלע רק 4 נק ב1/67 מהשדה, ולאף אחד לא אכפת שאמבקוואה לקח רק 4 ריב' וסמית' לא זרק, וכמובן שלרוצ'סטי יש רגשות אנטישמים כלפי פארמר כי הוא יותר טוב ממנו.
יש פה כמה שצוחקים, אבל יש פה לא מעט שלחוצים יותר מטמפון, תרגעו, אתם עוד תמותו צעירים, בואו נחכה קצת לראות את הקבוצה בעיניים, לתת להם כמה שבועות להשתפר ולהכיר זה את זה.
חלאס עם ההיסטריה, וזה עוד בדיי אוף של שמואל.
כשקראתי את זה, כל מה שיכלתי לדמיין זה את זה:
חנו'ש כתב:itai7 כתב:יאללה
לנס ציונה ביום רביעי
יום חמישי...
רביעי זה יום כיפור
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:זכינו בגביע הפרו סטארס!!!!!!!!!!!! מי היה מאמין?!?!?! אם הייתם אומרים לי את זה לפני שבוע הייתי שולח אתכם לשלוותה (הדאנס בר בנמל)
נשמע קצת כמו התגובה של גודס אחרי הניצחון.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:itai7 כתב:יאללה
לנס ציונה ביום רביעי
יום חמישי...
רביעי זה יום כיפור
אז על אחת כמה וכמה
התחברת בשבת, יש מצב שנראה אותך פה בכיפור?
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:itai7 כתב:יאללה
לנס ציונה ביום רביעי
יום חמישי...
רביעי זה יום כיפור
אז על אחת כמה וכמה
התחברת בשבת, יש מצב שנראה אותך פה בכיפור?
בוודאי, ואני גם אהיה עם שינקן בפה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], omerk ו־17 אורחים