Holiday_Armadillo כתב:רואים את זה שמשלב ידיים באמצע? יוסי שבו
ראש עיריית נס ציונה?? מה הוא עושה שם??
אני סיפרתי לך כבר שפגשתי אותו פעם??

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:רואים את זה שמשלב ידיים באמצע? יוסי שבו
Holiday_Armadillo כתב:זכור לי משהו אבל אני לא בטוחה אם ''זכור לי'' כי באמת סיפרת או ''זכור לי'' כי כל הזמן צחקת עליו
משהו שקשור בשירות לאומי?
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זכור לי משהו אבל אני לא בטוחה אם ''זכור לי'' כי באמת סיפרת או ''זכור לי'' כי כל הזמן צחקת עליו
משהו שקשור בשירות לאומי?
גן ילדים (כשהיא כבר התייאשה והחליטה שכבר עדיף לה לחטוף אחד ולגדל אותו לבד)
Holiday_Armadillo כתב:זכור לי משהו אבל אני לא בטוחה אם ''זכור לי'' כי באמת סיפרת או ''זכור לי'' כי כל הזמן צחקת עליו
משהו שקשור בשירות לאומי?
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:רואים את זה שמשלב ידיים באמצע? יוסי שבו
ראש עיריית נס ציונה?? מה הוא עושה שם??
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זכור לי משהו אבל אני לא בטוחה אם ''זכור לי'' כי באמת סיפרת או ''זכור לי'' כי כל הזמן צחקת עליו
משהו שקשור בשירות לאומי?
גן ילדים (כשהיא כבר התייאשה והחליטה שכבר עדיף לה לחטוף אחד ולגדל אותו לבד)
נסגור על שירות לאומי בגן ילדים? (ולא נזכיר עבודות שירות)
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:זכור לי משהו אבל אני לא בטוחה אם ''זכור לי'' כי באמת סיפרת או ''זכור לי'' כי כל הזמן צחקת עליו
משהו שקשור בשירות לאומי?
נראה לי שסיפרתי איזה אלף פעם לא??
כן, הייתי בשנת שירות לאומי בנס ציונה בגן עירוני ובדיוק היו בחירות לראשות העירייה אז הוא בא לגן שלנו לעשות קמפיין ולנשק תינוקות או משהו בסגנון.
(לא ברור למה לטרוח, זה לא שמישהו מתמודד מולו...)
rc4991 כתב:אם כבר נראה לי ששירות לאומי בנס ציונה זה סוג של עבודות שירות
Holiday_Armadillo כתב:ואת זוכרת את זה עד היום כי הוא בא לנשק תינוקות ובסוף נישק אותך?
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:ואת זוכרת את זה עד היום כי הוא בא לנשק תינוקות ובסוף נישק אותך?
אם כן, תאמיני לי שכבר היית שומעת על איזו ח' בחדשות שהגישה תלונה על הטרדה מינית נגד ראש עיריית נס ציונה (לפחות בחדשות בעיתון המקומי של נס ציונה שאגב, פעם פורסמה שם תמונה שלי)
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:ואת זוכרת את זה עד היום כי הוא בא לנשק תינוקות ובסוף נישק אותך?
אם כן, תאמיני לי שכבר היית שומעת על איזו ח' בחדשות שהגישה תלונה על הטרדה מינית נגד ראש עיריית נס ציונה (לפחות בחדשות בעיתון המקומי של נס ציונה שאגב, פעם פורסמה שם תמונה שלי)
כסף?
''המתלוננת א' (אות בדויה)''
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:ואת זוכרת את זה עד היום כי הוא בא לנשק תינוקות ובסוף נישק אותך?
כסף?
''המתלוננת א' (אות בדויה)''
אבל השם שלי מתחיל בח'...
משהו שקשור בשירות לאומי?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זכור לי משהו אבל אני לא בטוחה אם ''זכור לי'' כי באמת סיפרת או ''זכור לי'' כי כל הזמן צחקת עליו
משהו שקשור בשירות לאומי?
נפגשו בלאב מי.
החציל האצטקי כתב:ימי החסד של ויטור צפויים להגמר השבוע. אם יקרה משהו לא טוב נגד ירושלים, חבל על הזמן.
החציל האצטקי כתב:ימי החסד של ויטור צפויים להגמר השבוע. אם יקרה משהו לא טוב נגד ירושלים, חבל על הזמן.
אדם כתב:אם תשימו לב בוואן אין פתאום שם של כתב או המסקר של הכתבה , מדובי פיק זה שונה או הישתנה למערכת וואן .
גם הם היתעצבנו על הבוטות הרדידות והרמה הנמוכה והחד סיטרית?
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:ימי החסד של ויטור צפויים להגמר השבוע. אם יקרה משהו לא טוב נגד ירושלים, חבל על הזמן.
קשה לי להאמין שיחתכו אותו לפני תחילת עונת היורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־15 אורחים