המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:לגבי חוק הצעירים, רשום שהצעיר חייב להיות ישראלי?
איפה אפשר למצוא את התקנון? אולי מכבי מנסה לעקוץ עם בנדר.
LIAV10 כתב:לגבי חוק הצעירים, רשום שהצעיר חייב להיות ישראלי?
איפה אפשר למצוא את התקנון? אולי מכבי מנסה לעקוץ עם בנדר.
MTA2311 כתב:עבר, ובוטל כי הוא כי הוא אבסורדי.
שוב אני אומר, לא יעבור, ואם כן, מכבי לא תישאר בליגה.
שמואל1 כתב:בני הרצליה ממשיכה בהכנותיה לקראת פתיחת העונה. הקבוצה ערכה היום (חמישי) מסיבת עיתונאים, שגם בה עלתה שאלת המתאזרחים שהציף התהליך שעבר טיילור רוצ'סטי ממכבי ת"א. יו"ר הקבוצה מהשרון, אלדד אקוניס, התייחס לנושא: "בחמישייה של מכבי יהיו רוצ'סטי, ג'ורדן פרמאר ושלושה זרים. זה לא מוזר? מכבי באה והציפה את הבעיה".
"יש בעיה", מאמין אקוניס. "יש קבוצות שניצלו את עניין המתאזרחים לרעה, כשמכבי פתאום מאזרחת את רוצ'סטי בגיל 30 והוא הופך לישראלי, יש בעיה. יכול להיות שצריך להחזיר את 'חוק בריסקר'. נעשה את המאמצים לשנות את המדיניות שיש פה עכשיו".
MTA2311 כתב:עזוב, זאת לא הנקודה.
הסבירות שחוק כזה יעבור שווה לסבירות שמכבי תפרוש מהליגה.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:עזוב, זאת לא הנקודה.
אני די בטוח שבעונה הבאה יהיה איזשהו חוק שמגביל מתאזרחים.
זה בלתי נמנע.
אחדשיודע כתב:לא סובל את הגישה הזאת. מה זה בלתי נמנע? אם יש חוסר צדק, אז אין דבר שהוא בלתי נמנע.
לא מכבי ולא האוהדים אמורים לשבת בחיבוק ידיים לנוכח פעולות אבסורדיות שכאלו. ובטח לא להגיד "בלתי נמנע", כאילו שזה מובן ובסדר.
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:עזוב, זאת לא הנקודה.
זה בלתי נמנע.
לא סובל את הגישה הזאת. מה זה בלתי נמנע? אם יש חוסר צדק, אז אין דבר שהוא בלתי נמנע.
לא מכבי ולא האוהדים אמורים לשבת בחיבוק ידיים לנוכח צעדים אבסורדיים שכאלו. בטח ובטח לא להגיד "בלתי נמנע", כאילו שמדובר במשהו מובן והגיוני.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:לא סובל את הגישה הזאת. מה זה בלתי נמנע? אם יש חוסר צדק, אז אין דבר שהוא בלתי נמנע.
לא מכבי ולא האוהדים אמורים לשבת בחיבוק ידיים לנוכח פעולות אבסורדיות שכאלו. ובטח לא להגיד "בלתי נמנע", כאילו שזה מובן ובסדר.
מה אבסורדי? החוק הרוסי לא נועד בשביל אמריקאים שבאים לפה לשנה לשחק כדורסל, וזה היה ברור כשמש שהאזרוח של רוצ'סטי יגרור תגובה. המהלך הזה היה טעות של מכבי.
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:עזוב, זאת לא הנקודה.
זה בלתי נמנע.
לא סובל את הגישה הזאת. מה זה בלתי נמנע? אם יש חוסר צדק, אז אין דבר שהוא בלתי נמנע.
לא מכבי ולא האוהדים אמורים לשבת בחיבוק ידיים לנוכח צעדים אבסורדיים שכאלו. בטח ובטח לא להגיד "בלתי נמנע", כאילו שמדובר במשהו מובן והגיוני.
כל החוקים בשנים האחרונות (פיינל פור, חוק רוסי, חוק הצעירים) הם חוקים שנועדו בעיקר לפגוע ממכבי, והם עברו למרות חוסר הצדק.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:עזוב, זאת לא הנקודה.
אני חושב שהסבירות שיעבור חוק כזה היא די גדולה. האזרוח של רוצ'סטי יביא לתגובה הזו וזה היה צפוי מראש. לפעמים צריך גם להיות חכם. לא כל מה שאפשר לעשות צריך לעשות:
http://www.bbc.com/news/world-us-canada-34331761
אחדשיודע כתב:מה אבסורדי? אתה חי על הפלנטה הזאת? שיש חוק צעירים, חוק רוסי, הגבלה של 5 זרים - חוקים שבמרבית הליגות באירופה בכלל לא קיימים, בטח לא יחדיו. וזה לא מספיק, הרי מכבי מוצאת דרכים חדשות להתחזק, למרות ועל אף החוקים האלה, אז צריך משהו חדש. במקום שמכבי תתלונן על החוקים ההזויים שבאים לכבול אותה כל פעם מחדש, קבוצות הליגה מוצאות היכן להתלונן כנגד הצעדים ההגנתיים וההגיוניים של מכבי (שאגב ממש לא היחידה שפעלה כך לאורך השנים).
הזוי בכלל שאתה מוצא לבקר את מכבי בכל הסיפור הזה. כל יום נוסף בליגה הזאת הוא טעות, שום ערך ספורטיבי.
קובי כתב:מכבי עשתה טעות הסטורית. ברגע שהוכרז פיינל פור, מכבי הייתה צריכה לפרוש לעונה-שתיים מהליגה ולהשאיר פה את הביצה עם היתושים.
תחשבו על זה... השנה הראשונה הייתה 06/07, שנה אחרי השושלת. מכבי הייתה עם הד תקשורתי ואהדת קהל בשיאה. מי נגד מי היו משחקים פה בדיוק?!
אבל מכבי הסירה את התנגדותה לזה ואז בא גם החוק הרוסי ועכשיו הצעירים. למי שחושב שאי אפשר להגביל את המתאזרחים, ע"ע חוק בריסקר שבוטל ב-2001 ולפי הלך הרוח, לא מן הנמנע שיחזור לכאן בקול תרועה.
אם זה יימשך כך, אני לא יודע איך מכבי תוכל להעמיד קבוצה ראוייה ליורוליג, ללא מסגרת משחקים נורמלית. ולא, לשחק עם 2 הרכבים שונים, 2 משחקים בשבוע, זה לא נורמלי ועם הזמן והשינויים משחקי ההרכבים יהפכו לאבסורדיים לחלוטין...
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:מה אבסורדי? אתה חי על הפלנטה הזאת? שיש חוק צעירים, חוק רוסי, הגבלה של 5 זרים - חוקים שבמרבית הליגות באירופה בכלל לא קיימים, בטח לא יחדיו. וזה לא מספיק, הרי מכבי מוצאת דרכים חדשות להתחזק, למרות ועל אף החוקים האלה, אז צריך משהו חדש. במקום שמכבי תתלונן על החוקים ההזויים שבאים לכבול אותה כל פעם מחדש, קבוצות הליגה מוצאות היכן להתלונן כנגד הצעדים ההגנתיים וההגיוניים של מכבי (שאגב ממש לא היחידה שפעלה כך לאורך השנים).
הזוי בכלל שאתה מוצא לבקר את מכבי בכל הסיפור הזה. כל יום נוסף בליגה הזאת הוא טעות, שום ערך ספורטיבי.
אתה יכול לבוא בטענות (אולי צודקות) לגבי החוק הרוסי, חוקי הצעירים וכו'. מה שאתה לא יכול לטעון זה שהאזרוח של רוצ'סטי הוא לא עקיפה בוטה של החוק הרוסי. מכיוון שמכבי עקפה את החוק הרוסי בצורה בוטה ומופגנת, ברור שיהיה תיקון לחוק בשביל לסגור את הפרצה הזו. מה שמכבי עשתה שקול למציאה של איזו פרצת מס בשביל להקטין את החבות שלך. אז אפשר לטעון שהמס הוא לא צודק, אבל די ברור שעקיפת החוק תביא לתיקון הפרצה.
מכבי לא תעזוב את הליגה. אני לא חושב שזה ריאלי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־38 אורחים