Holiday_Armadillo כתב:מתי המשחק הבא?
שבת.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מתי המשחק הבא?
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מתי המשחק הבא?
שבת.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מתי המשחק הבא?
שבת.
שייחנקו
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מתי המשחק הבא?
שבת.
שייחנקו
מוצ"ש
החציל האצטקי כתב:לכל קבוצה רצינית באירופה יש היום רוטציה של 3 סנטרים בכירים. עם כל הכבוד לקריירת הNBA הקצרה של ויטור, הוא בסה״כ היה סנטר אחד מבין שלושה גם בולנסיה.
שלא יזיינו ת׳מוח על השכר שלו- מכבי תצטרך להביא סנטר נוסף אם היא רוצה לעבור את הטופ8. זה מה שמבדיל בין קבוצה נחמדה לקבוצה גדולה.
לא ה-4 המחליף שלך, אלא הסנטר הפותח שלך.
אדגר פו כתב:גם קלארק וגם בורוסיס ?
felix_r כתב:אדגר פו כתב:גם קלארק וגם בורוסיס ?
וגם קארים אבדול ג'באר
אחדשיודע כתב:אני ממש לא רוצה 4 מחליף, אני רוצה 4 פותח. זה בדיוק העניין. לא רנדל ולא בנדר אמורים לפתוח ב-4 מבחינתי.
רנדל מהספסל יכול להיות כלי נשק קטלני.
ויטור כסנטר שלישי לא יתן לך כלום, נאדה. אתה תקבל עוד מאריץ', רק בסכומים גבוהים יותר.
או שאתה בונה או שלא, זה הכל. אם לא בונים אליו, אתה מוזמן לקבל את הסנטר האיכותי שאתה חולם עליו (בורוסיס?).
קובי כתב:אני חושב שכל הפנטזיות המוקדמות לגבי הפוטנציאל של פבראני להיות בטופ-3 של הסנטרים באירופה נגוז היום באופן מוחלט.
פבראני לכל היותר יוכל להביא לנו 10+8 וזה יהיה נס לא קטן, לאור איך שהוא נראה היום מול גמדי ציונה.
ייאמר לזכותו, שהוא הראה הרבה מוטיבציה, רצון ונחישות. כדורסל גדול, או ניצוצות לא היו שם.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:אני ממש לא רוצה 4 מחליף, אני רוצה 4 פותח. זה בדיוק העניין. לא רנדל ולא בנדר אמורים לפתוח ב-4 מבחינתי.
רנדל מהספסל יכול להיות כלי נשק קטלני.
ויטור כסנטר שלישי לא יתן לך כלום, נאדה. אתה תקבל עוד מאריץ', רק בסכומים גבוהים יותר.
או שאתה בונה או שלא, זה הכל. אם לא בונים אליו, אתה מוזמן לקבל את הסנטר האיכותי שאתה חולם עליו (בורוסיס?).
ומה יקרה כשאחד הסנטרים שלנו יפצע, לא עלינו? איתי שגב ישחק? בנדר ישחק 5? רנדל ישחק 5?
אתה חייב רוטציה של שלושה, ומי שטוב עולה. אתה גם חייב מקסימום ורסטיליות.
גם עמדה 4 שלך תהיה בסדר גמור אם יהיה לך סנטר חזק שיאפשר לשחק עם סטרץ׳ 4 לידו, כי כאלה יש לך בקבוצה בשפע.
מעבר לזה שרנדל מהווה מרכיב חשוב בחמישייה עם יכולת הובלת הכדור ומעל הכל ההגנה שלו.
שמואל1 כתב:קובי כתב:אני חושב שכל הפנטזיות המוקדמות לגבי הפוטנציאל של פבראני להיות בטופ-3 של הסנטרים באירופה נגוז היום באופן מוחלט.
פבראני לכל היותר יוכל להביא לנו 10+8 וזה יהיה נס לא קטן, לאור איך שהוא נראה היום מול גמדי ציונה.
ייאמר לזכותו, שהוא הראה הרבה מוטיבציה, רצון ונחישות. כדורסל גדול, או ניצוצות לא היו שם.
10+8 זו הצלחה כבירה.
כרגע הוא שחקן של 4+2.
BIG sofo כתב:פארמר ורוצסטי משחקים בחמישייה כ-ישראלים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־31 אורחים