רבע גמר גביע ווינר: מכבי ת"א נגד נס ציונה (חמישי,18:00)

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רבע גמר גביע ווינר: מכבי ת"א נגד נס ציונה (חמישי,18:00)

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 ספטמבר 2015, 01:00

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
dod כתב:
MTA2311 כתב:1. אמבקווה מפלצת. גדול על הליגה הזאת ב3 דרגות.

מה ראית ממנו שגרם לך להרגיש ככה?

הוא יותר גדול, רחב ואתלט מכל מה שעומד מולו בליגה הזאת. הוא גם פינישר טוב ועם טכניקה סבירה.
לדעתי הוא הולך להתגלות כסטיל ענק.

היה דווקא חסר לי ממנו סיומת וריבאונד
התחיל טוב עם הריבאונד אבל נחלש וסיים רק עם 4
אני חושבת שגם לא נתנו לו את כל הטאצ'ים הקטנים האלה מתחת לטבעת ושם הייתה עיקר האכזבה
אם כבר יש לך עליונות על שאר השחקנים ואתה יכול להגיע ראשון לריבאונד התקפה אז תפתח גם טאץ' טוב בשביל להכניס את הכדורים האלה ולעשות מהם נקודות
הטאץ' שלו, לפחות מהמשחק הזה, נראה מאוד נגרי

יצטרכו לדעת להפעיל אותו בפיק אנד רול בשביל שהוא יעשה נקודות
מה שכן, אהבתי את התנועה שלו בהגנה, מזכיר את לאזמה

גם אמורה להיות לו יד לא רעה מחצי מרחק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ספטמבר 2015, 01:01

dod כתב:
MTA2311 כתב:
dod כתב:

הוא יותר גדול, רחב ואתלט מכל מה שעומד מולו בליגה הזאת. הוא גם פינישר טוב ועם טכניקה סבירה.

לא חושב שהוא טוב יותר מטיוס עם בלוטת חשק תקינה. נראה.

ולדעתי פבראני זה מקרה אבוד. כדאי להחליף ASAP.

טיוס עם בלוטת חשק תקינה זה חתיכת נשק בליגה שלנו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 ספטמבר 2015, 01:02

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
dod כתב:

אני חושבת שגם לא נתנו לו את כל הטאצ'ים הקטנים האלה מתחת לטבעת ושם הייתה עיקר האכזבה
אם כבר יש לך עליונות על שאר השחקנים ואתה יכול להגיע ראשון לריבאונד התקפה אז תפתח גם טאץ' טוב בשביל להכניס את הכדורים האלה ולעשות מהם נקודות

הוא האחרון בערך שמדאיג אותי העונה.

(מחר נפצע וגומר את העונה)
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2015, 01:02

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
dod כתב:

גם אמורה להיות לו יד לא רעה מחצי מרחק.

הוא זרק היום מחצי מרחק אבל זה לא היה ממש קרוב להיכנס
מצד שני, כל הגבוהים שלנו לא היו קרובים היום מחצי מרחק, לא אמבקווה, לא פבראני, לא בנדר ולא רנדל
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 ספטמבר 2015, 01:03

מצד שני, כל הגבוהים שלנו לא היו קרובים היום מחצי מרחק, לא אמבקווה, לא פבראני, לא בנדר ולא רנדל

זה כנראה עניין של כושר משחק.
אמבקווה ופבראני אמורים להיות קלעים טובים מחצי מרחק, לפחות בפוטנציה.
רנדל עדיף שיתרכז בפאסט ברייקס ובנדר בשלשות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2015, 01:07

שמואל1 כתב:

זה כנראה עניין של כושר משחק.
אמבקווה ופבראני אמורים להיות קלעים טובים מחצי מרחק, לפחות בפוטנציה.
רנדל עדיף שיתרכז בפאסט ברייקס ובנדר בשלשות.

החצי מרחק של פבראני נגמר באייר בול והשלשה שהוא זרק הייתה מגיעה לאילת אם לא היה קרש
אבל כן, הוא קלעי הרבה יותר טוב מזה בעיקרון (גם פניני שזייף היום)

אמבקווה אני לא יודעת עד כמה הוא אמין
הוא יכול לקלוע משם? כן, אבל אני לא חושבת שהוא פישר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 25 ספטמבר 2015, 01:54

אמבקאווה נחשב דווקא לאתלט רציני לא לעוד אחד בתחום הזה אלא לממש אתלט בעל ניתור גבוה וזה לא בא לידי ביטוי היום ,בניתור הוא קופץ יותר גבוה מטיוס ממה שאני ראיתי ויודע,גם הרבה יותר טכני מגוון וחזק.
סך הכל הוא עוד ימצא את המקום שלו שהקבוצה יותר תתחבר כרע הוא נגרר ועדין מחכה למצוא את הבלטה שלו בתוך כל המשחק.
רוצסטי חייב למצוא את הקצב שלו,הוא כאילו מחכה למשו,הוא צריך להיות כמו פארמר ,הכוונה פארמר בא וישר הישתלט על הקבוצה מהאימון הראשון ,רוצסטי יותר מידי מתעסק בלשנות את עצמו ולא להיות מה שהביא אותו אלינו.

אני מקווה שלא מחפשים לנו גבוה לסתימת חורים אלא באמת גבוה רציני שישנה את כל הסגל הזה ,גבוה אמיתי ,אמרו משו ביציע העיתונות שמידיעה מחפשים גבוה .
מקווה שזה יהיה גבוה אמיתי שיוכל לתת פוסט ,כי זה ישנה את כל המשחק וישחרר את הקלעים שלנו.
פבראני רואים שיש לו לא קצת חלודה המון המון חלודה ומשקל עודף ,מי שראה אותו קצת באנביאי יודע שזה בן אדם אחר לגמרי ,אגרסיבי חזק ,אתלט ,מגוון הרבה יותר ממה שנראה כרגע ,ובטוח בתנועות שלו ,פה הוא כל צעד בודק ,בגלל זה יוצא לו אירבולים וכל מיני חסימות הוא חושש בתנועה המון.
לגבי זה שאומרים שהיה סנטר 3 בוולנסיה אז מה?זה לא אומר כלום ,אנחנו צחקנו בזמנו על השמן שיושב בספסל של ברצלונה,בסוף תראו איפה הוא ,הכוונה למארק גאסול ,ויש עוד הרבה דוגמאות לשחקנים שלא הבריקו פה בתחילת הדרך וישר הגיעו לאנביאי והיתפתחו למובילים ,בכל מקרה פבראני כרגע זה לא זה ומאוד קשה לי להבין איך הסכימו להביא אותו במצב הזה שראו וידעו וגם מחיר יקר מאוד .
כנראה שוב יש בעיה במקבלי החלטות ואין אנשי מקצוע במכבי ,למרות כל הותק ,כל פעם בא סוכן ודופק אותם.

אבא שלי אומר שיש מלא גוזרי קופונים בכל מיני עסקאות של שחקנים ושגם פיני בזמנו שהיה מביא כל מיני שחקנים היה מקבל כסף וגוזר קופונים וגם שמעון ושיש בעסק הזה חוץ מהסוכן שמקבל עמלה הרבה אנשים מסביב מתוך המועדון ובכללי בכל אירופה,אני מסכים אבל חולק עליו קצת ,קשה לי לקבל ולהבין את זה ,כי זה אומר שמאמנים או אנשי מקצוע שחברים של סוכן מביאים כל מיני בשביל העמלה וכל זה,זה לדעתכם נכון??
אדם

הודעהעל ידי גל גל » 25 ספטמבר 2015, 02:41

מכבי נהדרים השנה בעונשין ובריבאונד וזה משהו חשוב ששידרגנו
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר/אדווארדס,יוקו,דיבה
פאלמר/מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
הול,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי toja27 » 25 ספטמבר 2015, 03:16

roy1000 כתב:
מכביסט30 כתב:אוקיי נניח.. ורוצ'סטי? בגלל שהוא לא קלע כמו משוגע אלא העדיף להתרכז יותר במשחק הקבוצתי אז הוא ברע? לא ברור..

לא אהבתי את המשחק שלו היום. היה מהוסס. לא הצליח למצוא את מקומו גם כשפארמר היה על הספסל. אני חושב שיוגב היה הרבה יותר טוב ממנו ויכול מאוד להיות שהוא יעבור לספסל די מהר.

נו בחייך, הרי אם אני לא טועה אתה זה שכתבת על כך שמישהו יצתרך לקחת צעד אחורה בין רוצ'יסטי לבין פארמר(אם לא אתה אז מישהו אחר) אז זה בדיוק מה שהוא עשה. הוא התרכז בלשמור את ההתקפה זורמת, ועל זה אתה מבקר אותו? הרי זה לא איזה שחקן שצריך להוכיח למישהו שיש לו יכולות התקפיות, להזכיר לך שהוא היה מלך הסלים של היורוליג בעונה שעברה. הקבוצה פשוט צריכה לרוץ יותר זמן ביחד ועם הזמן הוא ידע מתי לקחת את הזריקות שלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי shayD » 25 ספטמבר 2015, 03:45

טוב,
עושה רושם שתהיה פה אחלה קבוצה השנה.
הדבר הראשון שקופץ לעין זה העומק שיש לגיא בספסל.

בלט מאוד לעין הבעיה במשחק הפנים של הקבוצה.
חסר לנו סנטר רציני ואנחנו חזק באירופה.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי roy1000 » 25 ספטמבר 2015, 08:16

toja27 כתב:נו בחייך, הרי אם אני לא טועה אתה זה שכתבת על כך שמישהו יצתרך לקחת צעד אחורה בין רוצ'יסטי לבין פארמר(אם לא אתה אז מישהו אחר) אז זה בדיוק מה שהוא עשה. הוא התרכז בלשמור את ההתקפה זורמת, ועל זה אתה מבקר אותו? הרי זה לא איזה שחקן שצריך להוכיח למישהו שיש לו יכולות התקפיות, להזכיר לך שהוא היה מלך הסלים של היורוליג בעונה שעברה. הקבוצה פשוט צריכה לרוץ יותר זמן ביחד ועם הזמן הוא ידע מתי לקחת את הזריקות שלו.

נכון. זו בדיוק הבעיה שדיברתי עליה לפני שבוע. רוצ'סטי רגיל להיות שחקן דומיננטי עם הכדור בידיים שלו. אני לא בטוח כמה הוא יכול לבוא לידי ביטוי בצורה הזו. גם כשפארמר היה על הספסל, הוא לא הצליח להריץ את הקבוצה. אין פה שאלה של להוכיח משהו. יש שאלה של איך החלקים עובדים ביחד. שיחנו נגד קבוצה מאוד חלשה, אבל לא אהבתי מה שרוצ'סטי הראה אתמול.

אני חושב שיש בהחלט מצב שהוא עובר לספסל ואוחיון שנמצא בכושר נהדר חוזר לחמישייה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 25 ספטמבר 2015, 08:19

MTA2311 כתב:טיוס עם בלוטת חשק תקינה זה חתיכת נשק בליגה שלנו.

נראה סולידי, אבל לא הלהיב בשום דבר אתמול. צריך לראות אותו בעוד כמה משחקים בשביל להבין מה הוא יכול להביא.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 25 ספטמבר 2015, 08:48

roy1000 כתב:
toja27 כתב:נו בחייך, הרי אם אני לא טועה אתה זה שכתבת על כך שמישהו יצתרך לקחת צעד אחורה בין רוצ'יסטי לבין פארמר(אם לא אתה אז מישהו אחר) אז זה בדיוק מה שהוא עשה. הוא התרכז בלשמור את ההתקפה זורמת, ועל זה אתה מבקר אותו? הרי זה לא איזה שחקן שצריך להוכיח למישהו שיש לו יכולות התקפיות, להזכיר לך שהוא היה מלך הסלים של היורוליג בעונה שעברה. הקבוצה פשוט צריכה לרוץ יותר זמן ביחד ועם הזמן הוא ידע מתי לקחת את הזריקות שלו.

נכון. זו בדיוק הבעיה שדיברתי עליה לפני שבוע. רוצ'סטי רגיל להיות שחקן דומיננטי עם הכדור בידיים שלו. אני לא בטוח כמה הוא יכול לבוא לידי ביטוי בצורה הזו. גם כשפארמר היה על הספסל, הוא לא הצליח להריץ את הקבוצה. אין פה שאלה של להוכיח משהו. יש שאלה של איך החלקים עובדים ביחד. שיחנו נגד קבוצה מאוד חלשה, אבל לא אהבתי מה שרוצ'סטי הראה אתמול.

אני חושב שיש בהחלט מצב שהוא עובר לספסל ואוחיון שנמצא בכושר נהדר חוזר לחמישייה.

אוחיון עלה מצויין מהספסל אתמול.
בלי קשר, מדובר בשומר הכי טוב בקו האחורי שלנו, ובפער, ככה שהדקות שלו מובטחות, בין אם מהספסל או בחמישייה.

אני חושב שאתה שופט את טיילור בחומרה. אם היה קולע עוד שתי זריקות (טובות), היה מסיים עם 13 ו-8, והיינו אומרים שהוא היה מצויין.

הוא מהיר מאוד וגם חושב מהר, ויש לו טאצ'ים מדליקים לכדור (כל מיני מסירות פיט מארביץ' או ג'ייסון וויליאמס כאלה).
אני חושב שחמישייה שכוללת את פארמר, טיילור ורנדל חייבת לרוץ בלי סוף. כאן יבוא לידי ביטוי אמבקווה שאמור לשלוט ברחבות,
לקחת ריבאונד ולמצוא מייד גארד פנוי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 ספטמבר 2015, 08:57

MTA2311 כתב:ראיתי עכשיו. מספר תובנות:

1. אמבקווה מפלצת. גדול על הליגה הזאת ב3 דרגות.
2.במשחקים שהקבוצה תקלע טוב מבחוץ ותרוץ, המשחק יהיה שוטף. במשחקים שלא, נתקשה מאוד.  הכלים שלנו בסט אופנס מוגבלים.
3.ויטור זה לא זה כרגע. הוא מנסה, ונראה בחור חיובי בסך הכל. אם רוצים לחכות שיכנס לכושר, בכיף. תביאו עוד שחקן בינתיים.
4.מאוד אהבתי לראות את טיילור היום.  חשב כמו רכז אמיתי.
5.המאצ' אפ זון של גיא רחוקה מאוד מתיאום כרגע. לגיטימי,אבל רצוי שיקרה מהר. זאת הגנה קלאסית למכבי הנוכחית.
6.בהנחה שסילבן לא פצוע, למכבי יש ספסל סופר איכותי מבחינת הקו האחורי.
7. רנדל ואמבקווה סוגרים פה הרכב בלתי חדיר בהגנה. כל עוד ישחקו איתם בקו האחורי ג'ורדן וטיילור, לא תהיה בעיה התקפית בהרכב הזה.
8. מי ששחרר את רנדל צריך לעוף הביתה. החלטה מביכה ומגוחכת.
9.אני עדיין חושב שבנדר לא יוכל לתת דקות משמעותיות ביורוליג. הלוואי שיוכיח אחרת.
10.איתי שגב זה כל מה שרע בכדורסל הישראלי.
11.גור שלף הבן אדם הכי טיפש ששמעתי.

מדובר בקבוצה עם הפוטנציאל הגבוה ביותר מאז 2006. חבל שכל זה ירד לטמיון בגלל שחסר פה שחקן פנים איכותי.

סיכום נחמד, או כמו שהדמות של אברי גלעד היתה אומרת - מגעיל ומעולה!!! (מגעיל כי חיכית יום בשביל לפרסם את הדו"ח שלך).

1. לגבי אמבקווה אני גם לא דואג, אלא שהוא הרשים קצת פחות ממה שהיה אפשר לצפות. בנוסף, הבעיה שכרמל, וגם אני ציינו במהלך המשחק
של טאץ' ליד הטבעת. צריך לבחון את זה בעוד כמה משחקים, אבל זאת בעיה לא פשוטה לשחקן שאמור להרגיש בנוח במקומות האלה.

2. הנקודה הכי חשובה שהעלת. בליגה, פארמר, בנדר, לאנדסברג, טיילור והקלעים האחרים ייקבלו הרבה מבטים חופשיים, וייקלעו הרבה שלשות.
אתמול היה לנו יום מטורף מהשלוש, אבל לא בטוח שזה יהיה כ"כ נדיר, וככה זה כשיש לך קלעים טובים שזורקים זריקות טובות וחופשיות.
ביורוליג זה לא יהיה ככה, ומכבי תצטרך למצוא דרכים נוספות להביא את השחקנים לזריקות טובות, למשל דרך הנעת כדור מהירה, או דרך
חדירה ומסירה החוצה. אבל כל עוד לא יהיה עוגן התקפי - סוג של באנקר כזה, יהיה למכבי די קשה לפתח משחק התקפה טוב מול
קבוצות רציניות (ואפילו אתמול קלענו רק 84 נק' מול הקונוסים של נס ציונה).

4. טיילור נראה כמו בחור אינטלגנטי וחכם והוא יידע להתאים את עצמו לצרכי הקבוצה. כל עוד הקליעה תעבוד לו, הוא יהיה רכש פנטסטי לקבוצה.
בכל אופן, זה מרענן שאחרי עונה נטולת קלעים כמעט, יש לנו הרבה כח אש מבחוץ ובכל עמדה.

9. עדיין מוקדם לדעת. אתמול הוא הוכיח שהוא יהיה שחקן רוטציה משמעותי בליגה, וגם זה משהו שרבים כאן חשבו שלא יקרה.
יש לו גוף לא רע, הוא קצת מגושם עדיין, אבל יש לו המון כשרון.
הקליעה שלו הפתיעה מאוד, אבל מה שקצת הפתיע לרעה, זה שאין לו מובים טובים ליד הטבעת. הרי הוא נמצא ביתרון גובה מתמיד. הוא חייב
למצוא לעצמו איזשהו מהלך שהוא ירגיש איתו בנוח. איזשהו בייבי הוק מעל השומר, או פיידאווי... לא יודע.
יהיה חבל לוותר על יתרון כזה בצבע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 25 ספטמבר 2015, 09:08

טוב אני רק יאמר שאותי פבראני דווקא הפתיע לטובה , ריבאונדר מצוין כמה מובים נאים בצבע שיחק דיי הרבה , כשהכדורים יכנסו הוא יהיה טוב מאוד גם אם זה יקח קצת זמן , גם דיי נייד יחסית לגודל ולכושר שלו אני ראיתי פוטנציאל גדול שנראה לא רע , שוב הנקודה העיקרית היא דווקא העובדה שגם בכושר לא משהו הוא נראה ריבאונדר מצוין .

סליחה , ההשוואה למאריץ הפגר ממש לא במקום אני חושב שהמשחק הכי טוב של מאריץ במכבי היה פחות טוב מזה של פבראני אתמול .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Number8 » 25 ספטמבר 2015, 09:15

לדעתי אם מכבי תביא גבוה נוסף, היא עלולה להרוויח גם את פבראני בהמשך העונה (לתת לו להתאקלם בזמן שלו). לדעתי זה מהלך נחוץ.
בכל מקרה אני דווקא אהבתי את רוצ'סטי. הוא חיפש את המסירה, הוא חושב מחוץ לקופסא הוא מהיר. לדעתי הוא אחלה של שחקן. הוא שונה מאוד מפארמר לדעתי, שיותר סקורר. רוצ'סטי יותר פליימייקר.
Number8

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 25 ספטמבר 2015, 09:19

לפי ערוץ 5 מכבי מחפשת עוד סנטר ותנסה להביא אחד שייחתך מהאנ בי איי ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי sunshine » 25 ספטמבר 2015, 09:40

המשחק אתמול לא היה משחק של קו קידמי כמעט בכלל,ככה שלדעתי אי אפשר לקחת התרשמויות קובעות לכושר הנוכחי של אמבקווה ופאברני.וגם,מספיק לי להתרשם ממה שאמבקווה עשה ביורוקאפ ובגרמניה וויטור בעברו כדי להבין שזה כלום ממה שיש להם להציע.
בנוגע ל4 ביורוליג..דווקה נוצר לי הרושם מאמבקווה ששאלו אותו בנחיתה על עמדה 4,"מכבי יכולה לסמוך עלי בעמדה הזאת",שמכבי בעצם כבר דיברו איתו על זה.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי אדגר פו » 25 ספטמבר 2015, 10:30

מקאדו 3 כתב:טוב אני רק יאמר שאותי פבראני דווקא הפתיע לטובה , ריבאונדר מצוין כמה מובים נאים בצבע שיחק דיי הרבה , כשהכדורים יכנסו הוא יהיה טוב מאוד גם אם זה יקח קצת זמן , גם דיי נייד יחסית לגודל ולכושר שלו אני ראיתי פוטנציאל גדול שנראה לא רע , שוב הנקודה העיקרית היא דווקא העובדה שגם בכושר לא משהו הוא נראה ריבאונדר מצוין .

סליחה , ההשוואה למאריץ הפגר ממש לא במקום אני חושב שהמשחק הכי טוב של מאריץ במכבי היה פחות טוב מזה של פבראני אתמול .

מי שמשווה אותו למאריץ' סתם זורק שטות, לא כל סנטר שנראה כבד הוא מאריץ' הגמור שהגיע למכבי.
אחרי שנה וחצי בלי משחק זה ברור שהוא יצטרך זמן להיכנס לכושר משחק ( לא כושר פיזי, זה דבר אחר ) ורואים שיש לו פוטנציאל. יש לו התמצאות באיזור הרחבה, הוא יודע למסור, לקלוע, לסגור לריבאונד והוא נותן גוף כשצריך בהגנה. אפילו חסם פעם אחת אם אני לא טועה.

השאלה כמה זמן יקח לו להגיע לכושר שבו הוא יהיה סנטר אפקטיבי ליורוליג וזו שאלה לא פשוטה.

לכן אני חושב שהמחשבה הנוכחית על סנטר נוסף או 4-5 עם משחק פנים היא רעיון טוב ועדיף על עוד 4 עם פנים לסל. חייבים עוד שחקן לואו פוסט שיכווץ הגנות וייתן מרווח נשימה לקלעים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 25 ספטמבר 2015, 10:32

אדגר פו כתב:מי שמשווה אותו למאריץ' סתם זורק שטות, לא כל סנטר שנראה כבד הוא מאריץ' הגמור שהגיע למכבי.
אחרי שנה וחצי בלי משחק זה ברור שהוא יצטרך זמן להיכנס לכושר משחק ( לא כושר פיזי, זה דבר אחר ) ורואים שיש לו פוטנציאל. יש לו התמצאות באיזור הרחבה, הוא יודע למסור, לקלוע, לסגור לריבאונד והוא נותן גוף כשצריך בהגנה. אפילו חסם פעם אחת אם אני לא טועה.

אני לא רואה את הפוטנציאל. אני רואה שחקן שלא מסוגל להתרומם מהפרקט. מהלכי הפוסט שלו מצחיקים והקליעה שלו מעבר לטווח של חצי מטר לא קיימת. זה גוף גדול ולא הרבה יותר מזה. אני לא רואה איך הוא שורד פה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Shay_uzan ו־26 אורחים