הכתבה בוואן על ההפסד של ירושלים בניצוחו של פיק זה תקציר הרבעים , שום דעה אישית שום אמירה , מענין , היתי רוצה לראות שהוא כותב למרות כל ההשקעה של ירושלים למרות התקציב הגדול והחתמת שחקנים , ירושלים מתפרקת ומודחת ברבע הגמר ונראת בינונית,כי זה מן הסתם היה נכתב על מכבי אם הינו מפסידים , כי בנינו כבר מזמן גביע ווינר הוא לא הכנה ,זה מפעל של אגו ושל יוקרה. אבל היא רק מקרטעת. שוב אין חיבור בין רולנד לרייט לדונטה זה מין בעיה שם , הם לא מחבבים אחד את השני ומרגישים שהם דורכים אחד לשני על הבלטה.
לגבי פבראני , הבעיה האחרונה שלו זו הגנה על גבוהים , אף גבוה לא יחגוג עליו , יש לו תסיז והוא בסדר גמור בהגנה עומדת על גבוהים, אף אחד לא יחגוג עליו במיוחד לא פישר שרותבראט חגג עליו ובטח לא כל השאר שם . אני מחכה לראות הגנתית את אמבאקווה על דונטה ועל דאנקן . הבחור עדין תעלומה בעיני , הוא מתקשה למצוא את עצמו וגם הקבוצה לא עובדת איתו , הכי חשוב לי שהניתור שלו מרשים כי זה מה שהבנתי וראיתי שהניתור שלו לא פחות משל טיוס אני טועה? דבר נוסף ששמתי לב שיש לו העיה בידים כמו של טיוס לא יודעים לתפוס ולא למסור ,עקומים כאלה מקווה שזה רק נראה.
אהלן. אנשים בואו לא נעשה מירושלים יותר ממה שהיא! ירושלים התרסקה, כן התרסקה שנה שעברה באירופה ולקחה את הליגה רק בגלל שהיינו בעונה נוראית. זה נגמר. חיפה ואילת יותר יציבות מירושלים כבר עשור. שבת שלום.