rc4991 כתב:לדעתי כל אחד מהם יעיל הרבה יותר כשהכדור אצלו ובגלל זה עדיף שישחקו פחות ביחד
מכבי יותר אפקטיבית כשהכדור בידיים של רוצ'סטי וגם פארמר היה יותר אפקטיבי כשהכדור היה בידיים של רוצ'סטי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:לדעתי כל אחד מהם יעיל הרבה יותר כשהכדור אצלו ובגלל זה עדיף שישחקו פחות ביחד
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:לדעתי כל אחד מהם יעיל הרבה יותר כשהכדור אצלו ובגלל זה עדיף שישחקו פחות ביחד
מכבי יותר אפקטיבית כשהכדור בידיים של רוצ'סטי וגם פארמר היה יותר אפקטיבי כשהכדור היה בידיים של רוצ'סטי
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:לדעתי כל אחד מהם יעיל הרבה יותר כשהכדור אצלו ובגלל זה עדיף שישחקו פחות ביחד
וכמה את רואה את פארמר זז הצידה ונותן לטיילור לנהל את המשחק? כי אני לא ממש רואה את זה קורה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:לדעתי כל אחד מהם יעיל הרבה יותר כשהכדור אצלו ובגלל זה עדיף שישחקו פחות ביחד
וכמה את רואה את פארמר זז הצידה ונותן לטיילור לנהל את המשחק? כי אני לא ממש רואה את זה קורה
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:לדעתי כל אחד מהם יעיל הרבה יותר כשהכדור אצלו ובגלל זה עדיף שישחקו פחות ביחד
למה לא? פארמר יכול לשחק גם בעמדה 2.
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:לדעתי כל אחד מהם יעיל הרבה יותר כשהכדור אצלו ובגלל זה עדיף שישחקו פחות ביחד
זה כבר על הצוות המקצועי, לא עליי
אני לא אומרת שפארמר לא צריך לגעת בכדור אם הוא לא זורק, אבל רוצ'סטי צריך להיות המוציא לפועל בכל מה שקשור למסירות
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:לדעתי כל אחד מהם יעיל הרבה יותר כשהכדור אצלו ובגלל זה עדיף שישחקו פחות ביחד
למה לא? פארמר יכול לשחק גם בעמדה 2.
יכול אבל לדעתי הוא רוצה את הכדור אצלו
יש לבחור הזה אגו לדעתי
jol9 כתב:rc4991 כתב:לדעתי כל אחד מהם יעיל הרבה יותר כשהכדור אצלו ובגלל זה עדיף שישחקו פחות ביחד
ואיך בדיוק זה אמור לעבוד? כל אחד מהם יישחק 20 דקות, ויוגב 40?
הצוות המקצועי צריך למצוא את הדרך לשלב בינהם. פעם זה מוביל, פעם השני, זה גם יכול להתחלף בתוך ההתקפה. אין בעיה
למצוא פתרונות יצירתיים, ובסה"כ מדובר בשתי חבילות התקפיות שלמות, ככה שאלה בעיות טובות.
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:לדעתי כל אחד מהם יעיל הרבה יותר כשהכדור אצלו ובגלל זה עדיף שישחקו פחות ביחד
הצוות המקצועי צריך למצוא את הדרך לשלב בינהם. פעם זה מוביל, פעם השני, זה גם יכול להתחלף בתוך ההתקפה. אין בעיה
למצוא פתרונות יצירתיים, ובסה"כ מדובר בשתי חבילות התקפיות שלמות, ככה שאלה בעיות טובות.
אני מניח שכל אחד מהם צריך לקבל באיזור השלושים דקות כך שיצא להם איזה 10 דקות משותפות
זה לא שאמרתי שאסור שהם ישחקו יחד, אני פשוט חושב שהם יהיו יותר אפקטיביים בנפרד
יוסי22 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:לדעתי כל אחד מהם יעיל הרבה יותר כשהכדור אצלו ובגלל זה עדיף שישחקו פחות ביחד
אני מניח שכל אחד מהם צריך לקבל באיזור השלושים דקות כך שיצא להם איזה 10 דקות משותפות
אם כל אחד יקבל 30 דקות יהיה להם 20 דקות משותפות ...
אבל הם לא יגיעו ל-30 דקות כי לאנדסברג גם צריך לקבל דקות בעמדה 2 מעבר לאוחיון שהוא המחליף הראשון וגם יבזורי יכול לקבל כמה דקות .
יוסי22 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:לדעתי כל אחד מהם יעיל הרבה יותר כשהכדור אצלו ובגלל זה עדיף שישחקו פחות ביחד
אם כל אחד יקבל 30 דקות יהיה להם 20 דקות משותפות ...
אבל הם לא יגיעו ל-30 דקות כי לאנדסברג גם צריך לקבל דקות בעמדה 2 מעבר לאוחיון שהוא המחליף הראשון וגם יבזורי יכול לקבל כמה דקות .
MTA2311 כתב:לקבוצות גדולות יש בהכרח קו אחורי עמוס ומלא באגו.
גיא צריך לדעת למצוא את הנוסחא שתעבוד, רצוי שזה יהיה כששניהם על המגרש ביחד.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לקבוצות גדולות יש בהכרח קו אחורי עמוס ומלא באגו.
גיא צריך לדעת למצוא את הנוסחא שתעבוד, רצוי שזה יהיה כששניהם על המגרש ביחד.
ספציפית כאן נראה שאפילו אין כ"כ הרבה אגו, אלא בעיות סטנדרטיות של ציוותים, תיאום בין שחקנים, תרגילים וכמובן יכולת הגנתית.
רוצ'סטי: "ההתחלה במכבי עלתה על הציפיות"
הרכש של הצהובים דיבר על התחושות של פתיחת העונה במדיה-דיי: "מאוד מאושר, זה מקום נהדר לשחק בו. האזרחות שלי? עוד מעט ימצאו משהו אחר לדבר עליו. רוצה אליפות ולא אכפת לי איך. הצלחתי להצחיק את שמעון מזרחי"
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים