המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:יוסי22 כתב:לא מבין כל כך את הוויכוח .
1. מכבי חייבת לפחות שחקן אחד שיכול לשחק עם הגב לסל , אחרת זה ייגמר כמו בעונה האחרונה שסופו לא היה פה .
2. גם עם הנעת כדור מחוץ לקשת מכבי יכולה להגיע ל-25 שלשות ב-40% עם קלעים כמו פארמר, רוצ'סטי , סמית ולאנדסברג .
אולי' הסתדרו גם בלי.
גם אנחנו זכינו בזכות טיוס ולא בזכות סופו (לפחות במאני טיים).
Holiday_Armadillo כתב:גודס:''זכינו באחד הגביעים החשובים של העונה''
אני כבר רואה שאנחנו הולכים לעוד עונה של ציטוטים הזויים
jol9 כתב:ד"א גם הדבר הזה הוא תוצאה ישירה של שיטת הניהול שהנחיל דני בקבוצה.
אף אחד לא אחראי על שום דבר, מה שמאפשר למאמן לרוץ ולקטר בתקשורת.
אם גודס כמאמן היה האחראי על בניית הסגל, אז אמירה כזאת היתה הודעה בכשלון של עצמו.
אם ההנהלה היתה האחראית המוצהרת על בניית הסגל, אז לא היית שומע אמירה כזאת, כי זה סוג של חוצפה.
שמעת מאמן בNBA מבקר באופן ישיר את הGM שלו? אולי אם זה פופוביץ' וגם זה בספק.
אבל מה המשמעות של האמירה הזאת, במצב הניהול הנוכחי? כמו שאמרת - מסר להנהלה...
סתם חירטוט אחד גדול.
אדגר פו כתב:אם הוא יתחיל בביקורות גלויות על פדרמן הוא לא יאריך ימים במכבי. החוכמה זה להיות דיסקרטי.
אדגר פו כתב:התכוונתי שהוא צריך להיות דיסקרטי ולא שהוא דיסקרטי עכשיו.
על פיני באמת עבדו בזמנו ואם עבדו עליו קל וחומר שיכולים לעבוד על גודס, מה עוד שלגודס עדיין לא הבטיחו כלום.
יוסי22 כתב:השחרור של לאמפה היה טעות ענקית שפיני שילם עליה במזומן בסיום קריירת האימון שלו .
יוסי22 כתב:השחרור של לאמפה היה טעות ענקית שפיני שילם עליה במזומן בסיום קריירת האימון שלו .
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:השחרור של לאמפה היה טעות ענקית שפיני שילם עליה במזומן בסיום קריירת האימון שלו .
לא יכול להיות שאתה לא דני פדרמן.
jol9 כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:השחרור של לאמפה היה טעות ענקית שפיני שילם עליה במזומן בסיום קריירת האימון שלו .
לא יכול להיות שאתה לא דני פדרמן.
דווקא נראה לי שכאן הביקורת היא על ההנהלה... אבל אולי אני מתבלבל.
ankram כתב:השאלה הכי גדולה היא האם יש למכבי מאמן , שמסוגל לבצע פעולות כאלו , קרי , ללמד את הקבוצה לא רק להפציץ מבחוץ אלא בעיקר כדי לנצל את האיום המתמיד שיש למכבי מקו ה3 , ע"מ לקבל זריקה נוחה יותר קרוב לסל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים